Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)
Raspunsuri - Pagina 14
Liana30 spune:
sorooo luai si degeaba...acuma mai iau iar...da poate reuseste stuart sa faca ceva![]()
![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
adela achim spune:
Liana,soro racisi?Da-i cu vitamina C,Paracetamol si mai tarziu,stii tu...
Da-i si cu vin fiert,si sa te faci bine...

ADELA
asi spune:
quote:
Originally posted by lachione
fetelor s-a vazut ca mi-ati tinut pumnii, ca s-a aplicat si la mine o data proverbul "prost sa fii noroc sa ai"...adica "m-am dus bou si am iesit vaca"...dar cu nota 9! a fost oral si culmea... tot ce m-a intrebat am stiut, era si grabit, nu avea chef si uite asa, am scapat!
Bine ca ai scapat si nu oricum ci cu nota mare.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
danutza_c spune:
Bravo Lachi! Stiu cum e senzatia aasta cind te duci la examen si esti pe dianafara si il iei si inca cu nota mare!
Tine-o tot asa!
la toata lumea!
melutzica spune:
No Liana,da-i cu vitamina C,Paracetamol ,.... vin fiert si vezi poate te invarti si de o tuica ceva,si apoi Doamne ajuta cu durerile de cap
.Acum sincer te rog eu sa nu combini medicamentele cu alcool.Dute si te odihneste,bea un ceai de menta sau musetel si lasa calculatorul pe ziua de azi.Te pup dulce si somnic usor.
Madana spune:
Lianooooo veni pregatita
dar avd ca toata lumea s-a cumintit. Oricum ma
inaintea ta pentru energia extraordinara pe care o ai.
Aventura ne vezi? uite asha stam
ciorchine si cu sufletul la gura. Ne mai ti mult in suspana? 
Lachi felicitari pentru nota, s-o ti tot asha 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
galinarodica spune:
Am cam lipsit da am venit la timp sa va fac un capitol nou care sa fie cu multe
ca sa merem la o 
Adriana mica spune:
Fetelor,ori am vedenii ori sunt insarcinata. Ziua 27 am facut dimineata un test Femina: dupa 30 de minute se vede o a doua liniuta foarte palida, dar exista, va jur ca exista! Stiu ca pe prospect scrie ca ce apare dupa 5 minute nu este valabil, dar stiam ca se poate intampla, mai ales daca se face testul prea devreme.
Este foarte devreme sa sper, dar ma gandesc sa ma duc sa fac testul de sange. Imi este atat de frica; nici sotului nu i-am spus, de teama ca ar putea fi 'alarma falsa'!
Adriana
Pozici
cami30 spune:
buna dimineata. Fetelor am si eu o rugaminte urgenta la voi. Am o colega careia i-a fost prescris menogon insa nu a reusit sa0l gaseasca nicaieri. Cine imi poate spune si mie in loc de menogon ce se poate lua sau daca stiti voi unde se poate gasi acest medicament
va multumescf
cami