Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)
Raspunsuri - Pagina 13
asi spune:
Liana stiam dar....![]()
![]()
Aventura ce faci sarbatoresti fara noi?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
stuart spune:
Liana, dar ce mey drak scump nu vazusi???????
Cristinna, sa fie cu noroc!
Simonette, sa te auda cine trebuie!
Amely,
eu, dar pe tine sa nu te prind ca ai de invatat!
Aventura, tinem pumnii sa vii cu rezultat +!
Lachione, tinem pumnii si sa vii victorioasa!
Asi,
sa treaca supararea pricinuita din cand in cand de scumpicul Razvanel
Dianadi, scuze daca n-am fost prea explicita; eu am luat produse de la Instiutul Apicol pt. ca mi-au fost mai usor de procurat si de transportat. Si asa plec de fiecare data cu juma de valiza de ierburi, tincturi si alte leacuri! Am uitat sa spun ca pe langa propolis, laptisor de matca si apilarnil am mai luat si polen!
Cu acesta cura facuta cam de doua ori pe an am tinut fibromul in frau! Daca in ultimul timp n-am mai luat, uite unde am ajus...la n fibroame!
Si eu vreau sa vorbesc cu d-l profesor sa-l intreb daca poate sa mi le trimita aici pt. ca vreau sa alternez cura cu VAC, EPO si zmeur cu cea pe baza de produse apicole.
Va
pe toate "fara deosebire" si pt. cele suparici trimit si cate o
!,
Stu
Kariris spune:
fetelor s-a vazut ca mi-ati tinut pumnii, ca s-a aplicat si la mine o data proverbul "prost sa fii noroc sa ai"...adica "m-am dus bou si am iesit vaca"...dar cu nota 9! a fost oral si culmea... tot ce m-a intrebat am stiut, era si grabit, nu avea chef si uite asa, am scapat!![]()
adela achim spune:
Lachioane,felicitari si mai tinem pumnii,poate tot asa....dar eu iti urez spor la invatat!!!
Aventura nu ne spui nimic....
ADELA
Liana30 spune:

lachi cat ma bucur...
aventuraaaaaaaaaaaa ziiii odata nu ne lasa sa fierbem,,,
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Lianooooo, pe mine ma sari intentionat?!? Cand iti trece supararea sa ma anunti! Ti-a trecut durerea de cap? Sau ai zis asa ca sa ma expediezi? Orice-ar fi...io te 

, de nu te vezi!
Lachi, bravo fata mea!!! O fi purtat noroc discutia noastra de azi![]()
Felicia
Catty, ai sarit si peste mine, dar nici io nu m-am suparat!
Va 

pe toate!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
Liana30 spune:
simonoooo ia vezi ca nu's ce'ti fac..pai ..daca ti'am zis ca ma doare ..pai atunci sa stiii ca ma doare...
imi trecu..atunci..da acum ma doare iar,,offfffff nu mai stiu ce sa fac...si ce sa mai iau..si tuimi zici ca zic la misto????????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Aventura,

zi mai rpd! Ca asteptam toate cu sufletul la gura!!!
simonette spune:
Sorooo, poti sa-mi faci ce vrei, ca nu ma supar...numai sa-ti treaca teasta! Ai luat ce ti-am zis io? Daca nu...ia macar un nurofen+! Hai fa ceva sa-ti treaca, fa-te bine ca io stiu cum sunt durerile astea care te tzin cu zilele!
si io sa treaca!