va rog sa imi spuneti si mie daca vitaminele centrum au vreun rol negativ asupra siluetei noastre.am luat 15 zile la rand cate una din cauza ca ma simteam foarte slabiat deoarece bebelina mea de un an si 1 luna i`au iesit 4 maselute si a fost si putin racita si nu dormea noaptea deloc si asta cateva saptamani bune....e cam rauta de felul ei apoi cand o doare ceva........
timmmy
esty eu iau Centrum zilnic, nu pentru ca as fi slabita ci pur si simplu pt ca este un lucru pe care ar trebui sa-l facem cu totii. Cercetatorii au descoperit ca 1 pastila de multivitamine zilnic previne cancerul si o gramada de alte boli. Mitul cu ingrasatul cred ca vine de la faptul ca probabil iti creste pofta de mancare la inceput datorita faptului ca te simti mai bine ,dar prefer 1kg 2 in plus decat vreo boala.
Eu am luat o gramada de vitamine, si in sarcina, si dupa (Centrum dupa). Nu m-am ingrsat de la ele. Asa cum spunea si Michelle, vitaminele n-au nici o legatura cu ingrasatul.
Andra,de
printesa
(15 noiembrie 2004)
Are legatura pentru ca iti creste pofta de mancare.
Si eu iau o centrum pe zi, si ma simt f bine. Copilului nu-i dam, in schimb, dar ea mananca f vitaminizat. De fapt, consider ca e mai important sa mananci echilibrat decat sa iei vitamine.
2 fructe si 3 legume diferite pe zi
lactate, cereale, carne.
Cantitati mici.
Eu ma cam ingras de la vitamine pt ca imi creste pofta de mancare..asa ca le cam evit..
Daniella, mama lu'Alexis
va multumesc dragutelor ptr raspunsurile voastre....ma bucur ca sunteti asa de prietenoase.va doresc numai bine si multa sanatate intregii famili......si la cat mai putine kg nedorite
timmmy
eu am observat ca imi creste pofta de mancare cand intrerup vitaminele ... poate ca organismul vrea sa suplineasca lipsa lor ... iau vitamine de cel putin 2 ori pe an
Mihaiela si Mihaita