Bebelusi de iulie-august 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
cin spune:
BUna dimineata...ce noapte linistita pe forum..sper ca ati dormit minunat..eu, din pacate desi m-am bagat la pat la ora 10, n-am reusit sa adorm decat pe la vreo 12-1...iar Vlad mi-a dat trezirea pe la 7.30 ...deci sunt cam adormita..ma ustura ochii...brrr.
Mai..am si eu o curiozitate, o intrebare prosteasca care ma macina...macar dati si voi niste presupuneri... mi-am dorit sa am un baiat si sa aiba ochii verzi.. Vlad seamana tare mult cu mine doar ca ochii..in loc sa ramana verzi (ca ai mei)...deja au capatat o nuanta oarecum capruie in jurul pupilei... parca sunt cam maslinii.. dorctorita a zis ca pana termina cu tzatzica nu ne putem da seama de culoare...dar totusi, daca deja s-au inchis la culoare...ce sanse am sa am un Vlad cu ochii verzi???????
Nicoleta
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
cin spune:
Delia..mie doctorita mi-a zis sa incep sa-i fac supica cu morcovi si albitura (patrunjel, telina, pastarnac) si in fiecare zi sa mai adaug cate 1-2 legume noi, si apoi sa pasez legumele cate una, in ordinea introducerii lor... si asa ca supica noastra contine tot ce se gaseste leguma: ceapa, ardei, dovlecel, rosii, salata verde, sfecla rosie, gulie, cartofi.. si pun asa..la ochi..cate un cubulet mai marisor..
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
anis spune:
Dede ca tot intrebai.....Ingrid s-a trezit la fel din ora in ora...am zis sa nu ii mai dau supozitorul cu novocalmin...dar pe la ora 2..picam amandoua de somn si in ritmul asta raman fara lapte.I l-am dat pana la urma, si a dormit pana la 6 a papat, apoi s-a trezit la 9..mai merge.
O sa i-l dau si diseara daca o apuca direct durerea, n-are sens sa o chinuii ...daca dr a zis ca e ok.
Inca n-au spart gingia, se pare ca mai dureza...dar din ce pot sa vad o sa sparga curand, si o sa fie iepursoriceluls ..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
La multe luni la 7 luni…..lui Marc David (AC)
La multe luni la 6 luni lui Mario- Gabriel (simonaci79) ,
Luca (Letitia Maria),Toma (ada si toma)
LA multe luni la 5 luni lui Mario-Alexandru (simonique)
Numai baietei nascuti pe 22…..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Bravo,Oana iubareata
Luminita-nu am de ales pt ca stiu ca aici fetei ii va fi mult mai bine,de aia am si plecat.Las ca vine soarele si pe strada meaOanei nu degeaba ii spun si Soarele meu>se pare insa ca sunt niste nori afara.Sper sa nu se transforme in furtuna
Cred ca tre' sa perform si eu un poate uit de
Aujitzi:fetili care inca alapteaza am si io un of,mai e vreuna ca mine careia nu i-au venit uratzii?Ca tot am auzit fete carora le-au venit!
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Nici mie nu mi-au venit uratii.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
Albinutzza spune:
Buna dimineazta
Am zis sa va incant cu cateva poze, asa ca duminika dimineazta
Va invitam la joaca cu noi, in albumul 17 ian 2005
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
corbioana spune:
beton pozele cu Luca are un otomobil de clasa A !!! cred si eu sa-i placa acolo! Si el e un haios ce mai ce misto sta el acolo cu fundu-n sus heheeee.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
hristina spune:
Fetelor, cum v-ati trezit azi? La fel de bine dispuse ca ieri sau a fost numai randul nostru?
Luca, super dragut ca intotdeauna! Flacau bun de agatat! , sa-ti traiasca si sa se faca mare! Ca de strengar, promite!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Ma bucur sa va regasesc asa de bine dispuse. Si noi suntem bine, incercam sa recuperam cu somnul, dar nu ne prea iese. Fie-mea nu mai doarme decat 2h pe zi, timp in care incerc si eu sa-mi pun lucrurile la punct. Si noaptea a inceput sa se trezeasca des, o las in patut si pana la urma adoarme ea, dar ne trezeste si pe noi si asta e nasol.
Se pare ca oboseala e o problema generala, lasa ca cresc ei mari.
Am vazut poze Anis si Corbioana, pupam dragalasii.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Laura25 spune:
Buna fetele!
Am o intrebare la cele care ati facut vaccinul de 6 luni: ii inteapa de doua ori? Ca trebuie sa merg si eu cu ai mei saptamna urmatoare si am vazut in carnetelul de vaccinari ca se fac doua injectabile.
Kasi, bine ai revenit, cuscra! Imi era dor de tine. Ce face dulceata mea de nora?
M-a sunat Isabella dimineata. Pleaca astazi spre Bucuresti, luni o interneaza cu Stefanel si marti, miercuri cel tarziu il opereaza. Am sa o mai sun si va tin la curent cu evolutia puiutului.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos