Bebelusi de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

mai cum nu intru o zi cum terminati capitole si incepeti altele

Eu nu am intrat azi pt ca mi-am petrecut toata ziua pe eBay sa ii cumpar lui Aidan colectia John Lennon pentru camera lui.Am decis sa il mut in camera lui si am vrut colectia asta, am gasit tot si mai am de luat covorul.Este foarte greu de gasit pt ca nu se mai fabrica si se mai vand numai pe eBay.
Am gasit mai totul nou dar lampa si mobilul sunt folosite putin, nu conteaza pt ca setul de patut este nou.

Oana, yoohoo, asa mama, de 2 ori, da-i bataie... - haha

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Aidan mananca in continuare foarte bine din borcane care sunt super, pline cu legume si carnita si sunt toate pt 6 luni.
Azi am reusit sa ii dau si apa cu biberonul, sper sa se obisnuiasca sa bea apa si suc ca pana acum nu a fost interesat.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Fetelor, sper ca nu o sa bantui ca stafia pe aici...
V-ati cam facut obicei de dragalasit dupa cum observ eu! Nu-i nimic,ca face bine la silueta!

Cat despre noi, suntem bine, sanatosi, dar am avut musafiri si azi botez la sora sotului.Asa ca,ieri am trebaluit iar azi am chefuit. Vorba vine pt. ca neavand cu cine lasa gaza mult timp, a trebuit sa venim noi acasa repede sa se duca si ai mei.

Una peste alta, sunt fericita ca v-am regasit.Am citit absolut tot si acum o sa reintru in ritmul normal. Dependenta, bat-o vina!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Simona - doctorita l-a vazut in 30 decembrie si atunci avea 6.300 si nu era incantata, dar spera ca ampicilina sa rezolve problema. Si se pare ca dupa tratament mananca mult mai bine, drept urmare pana miercuri a luat in greutate 350 gr. Miercuri, 25 ian, suntem programati la vaccin si atunci voi mai vedea ce imi va spune dc. Sper doar ca va lua vaccinul, pt ca noi deja suntem in urma cu unul.

Lia - multumim pt aprecieri, cei din urma vor fi primii ( doar speram cel putin eu ). In ceea ce priveste perfuzia la nastere, asa e, a avut deoarece el si-a facut meconiul la mine in burtica si a papat din el, iar lichidul amniotic era verde in loc sa fie galben. Prin urmare a fost necesar tratament cu antibiotice Augmentin atat pt mine cat si pt el pt a evita infectiile.
Sper ca azi sa am timp sa pun poze

Andreea, Cristina, Dede - bafta la examene
Isabelle - multa sanatate strufuletului
Anis - eu nu stiu cum se procedeaza am vazut abia azi ca mesajul meu a fost care a deschis capitolul

Mergi la inceput

am facut baita, am papat si acum dormim, asa ca am timp sa citesc ce am pierdut intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Emaimee,crede-ma sunt tare multumita ca doarme asa bine noaptea fata. Dar oare totusi nu e prea mult sa doarma 11 ore?
Si chiar daca doarme atata noaptea, peste zi tot oboseste si nu ii ajunge sa doarma 30 minute ca se trezeste maraita si se tot freaca la ochi.
Eu iti urez sa treci si tu peste perioada asta grea si sa nu te lasi prada depresiei.
Si putem sa ne luam de mana, nici mie inca nu imi dau nici un semn rusii.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Anislasa ca la anul mergi si tu la schi.
Mie imi plac si soriceii si iepurasii. Dar parca mai dragalasi sunt totusi .
Am reusit sa ma uit si ieri si azi la Cleopatra. Tare mult mi-a placut desi nu e un film asa de extraordinar. Actrita principala desi nu e consacrata a jucat foarte bine, si decorurile si costumele au fost superbe.
Tot ma pregatesc sa imi inchiriez DVD-uri sa ma uit seara, sa ma mai relaxez, dar inca nu am fost in stare.
De citit nu prea am chef, desi ma tot pregatesc si eu sa citesc Codul lui da Vinci si Olivia Joules si imaginatia hiperactiva.
Da cand o sa reusesc nu stiu.
Nici cartea lui Monti nu am terminat-o inca.
Acuma ma duc sa ma culc, ca iar am stat prea mult pe .
Noapte buna bebici si mamici si tatici si fratiori si surioare.

Mergi la inceput

Joker - foarte nostim
Valcampan - cred si eu ca-l resfeti la fel as face si eu
Anis - Ingrid e o printesa.
Albinutzza - noi ii facem baie in fiecare seara, baia il oboseste si pe urma doarme mai bine, altfel e foarte vioi si il adorm extrem de greu. Am fost sfatuita sa nu fac asa pt ca bebe sa se obisnuiasca sa doarma fara baie, dar felul cum papa si pe unde ajunge papa , nu ma lasa sufletul sa nu-i fac
Luminita - eu ii dau apa si-i place muuult, opreste sughitul in cazul nostru
Emaaimee- eu am stat doar 6 zile singura in alta tara si tare mult am plans de dor , dar in cazul meu zilele au fost putine repede , cred ca pt tine e extrem de greu. si mai cred ca fiecare dintre noi avem perioade proaste dupa care soarele rasare. Sper ca m-am facut inteleasa, acum sunt putin obosita mai am putin de citit si plec la culcare

Mergi la inceput

Cin - am citit azi noapte in mai multe ziare, cum ca nu mai trebuie depusa declaratie lunara daca nu au aparut modificari, in sensul angajarii si mai era o schimbare dar citisem pe fuga si nu sunt sigura, ma voi documenta si voi reveni

Odihna placuta tuturor

Mergi la inceput

Fetelor, buna dimineata, Medeea s-a trezit doar la 7 sa manace, si a mai dormit apoi pana la 8.30. Deci nu am nici un drept sa ma mai plang.
Azi vrea sa ii dau putin dovlecel.
Cele care au dat cat au pus la inceput si cu ce alte legume merge?
Cat trebuie fiert? Eu am pus in congelator ras.
Oare Bibi si Ingrid cum au dormit azi noapte? Sper ca mai bine. Daca nu, aduceti-le la mine ca suntem in plina armata pe aici.

Mergi la inceput