Bebelusi de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Acum sa incep cu lucrurile bune, ca in urmatorul mesaj va povestesc si despre cele nasole.

Aseara Rares a spus " mama "!!! Se tanguia si am striga ca il pregatisem de somn dar ii faceam patul Biancai si printre maraieli a scos odata clar si frumos "MAMA"!

O alta faza care m-a topit de tot a fost ieri dupa masa cand i-am pus in patut sa se joace si am plecat ca o mama adevarat ce sunt sa ma uit la tv, in sufragerie (era decernarea premiilor Globul de Aur). La un moment dat ii aud razad pe amandoi in hohote. Cand ma duc, nazdravanii mei faceau ca motoreta si se strambau unul la altul si radeau in hohote unul de celalalt. Erau teroare ... vorbeau un pic, scoteau balonase, se puneau pe un ras pe cinste ... Imi venea sa-i mananc!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Valcampan..tot e bine ca face ca tine.
La mine nici nu face...nu mai pot cred ca ne luam la bataieeeeeee

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valcampan

LA MULTI ANI SARBATORIȚILOR DE AZI !
Peca, tu ai băiat mare acum crezi că îl mai păcălești acum să stea la poze ?
Denis 82 i=a de la mine 3 kg și mai multe dacă vrei că ți le dau gratis .
Mămici spune=ți de ce îmi plînge copilu că eu nu mai știu : lăptic nu vroia, apă așijderea, i=am schimbat pampersul, mîna la gurița nu o ducea ca să dau vina pe gingie, febră nu are și totuși plînge de mă omoară. Mi=a făcut azi noapte niște vocalize după ce o zi întreagă a făcut la fel.I=am dat jos și pantalonașii ca așa îl mai potoleam cînd era mai mic dar nimic. De mîncat a mîncat bine și totuși care o fi cauza ? Mai stau un pic și mă bag in pat poate recuperez somnul pierdut azi noapte. Dar vă rog eu spuneți=mi ce ar putea fi, poate am omis eu ceva. Se mai potolea cînd îl luam in brațe dar nu mereu.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Iaca inca o victima a teroristilor nostrii iubitii s-a mai inscris volensnolens in Clubul MartirelorNe urez sa dezintegram grupul cat mai repede

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Acum sa ma plang... Bianca mea nu manca mai nimic,nici ziua nici noaptea, a plans asnoapte prin somn si m-a trezit sa o legan de vreo 10-12 ori .. Nu mai stiu ce sa-i fac si de la ce e. Ca la 6: 30 cand s-a trezit a inceput direct sa zambeasca si cand a dat cu ochii de frate'su iar a inceput cu rasul in hohote. Ce sa inteleg din asta?

Am o rugaminte la fetele mai informate, spuneti-mi si mie cate kg ar trebui in mod normal sa ia un bebe in primele 6-7 luni? Ca am avut o discutie interminabila, in contradictoriu cu al meu sotz care sustine ca fii'sa nu creste destul, ca eu nu vreu sa-i dau vitamine si nu m-am dus cu ea la mai multi doctori sa o vada. Dar mie mi se pare ca e ok, e foarte vioaie si activa, are falcutze, are carnitza pe ea, sta in fund singura, sta in picioruse ... E adevarat ca are numai 6300g, adica aprox. cat aveau bebelusii vostri la 4-5 luni. Dar ea a avut numai 1600 la nastere. Offf.. nu stiu ce sa ma fac ... voi dati supliment de vitamine la copii?

Mergi la inceput

mamini-nu mai stiu daca erai aici cand a dat MONAI un site f util,dupa mine.Poti sa te uiti acolo pt inspiratie.
http://www.foodshare.net/toolbox_baby02.htm
Ieri odihnita(dupa ce m-am facut bella) bine am iesit tus3 la plimbarica si am mai luat diverse meniuri(borcanase organice pt dra).
Bella:baia saptamanala de frumusete-cu saruri&uleiri,epilat,masti,creme,aranjat frumo parul.Ce bine e sa nu uiti ce iti face placere.Dl tati s-a intretinut cu fata:schimbat,jucat,pus la activity centre-pe care la primit cadoutz de 6 luni si a facut si mancare buna.Mai am sa imi trag un nuantator si sa imi fac manichiura si pedichiura.Si sunt alt om sau oama?Mi-am luat si ceva pt mine-chestii de par si mai am o lista cu ce mi-as mai dori/trebui
Intrebare:Cat dureaza masa bb in minute?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura25

Acum sa ma plang... Bianca mea nu manca mai nimic,nici ziua nici noaptea, a plans asnoapte prin somn si m-a trezit sa o legan de vreo 10-12 ori .. Nu mai stiu ce sa-i fac si de la ce e. Ca la 6: 30 cand s-a trezit a inceput direct sa zambeasca si cand a dat cu ochii de frate'su iar a inceput cu rasul in hohote. Ce sa inteleg din asta?

Am o rugaminte la fetele mai informate, spuneti-mi si mie cate kg ar trebui in mod normal sa ia un bebe in primele 6-7 luni? Ca am avut o discutie interminabila, in contradictoriu cu al meu sotz care sustine ca fii'sa nu creste destul, ca eu nu vreu sa-i dau vitamine si nu m-am dus cu ea la mai multi doctori sa o vada. Dar mie mi se pare ca e ok, e foarte vioaie si activa, are falcutze, are carnitza pe ea, sta in fund singura, sta in picioruse ... E adevarat ca are numai 6300g, adica aprox. cat aveau bebelusii vostri la 4-5 luni. Dar ea a avut numai 1600 la nastere. Offf.. nu stiu ce sa ma fac ... voi dati supliment de vitamine la copii?

Laura uite:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=226
Nu e specificat sau e ca se poate sa fie un plus sau minus de 100gr/luna.
Dar e un art informativ,fiecare bb are ritmul de crestere propriu,daca e vioi si sanatos e ok.
Eu zic ca Bianca e f bine,a luat 4.700gr de la nastere.Nu poti si nu trebuie(4 ur own peace of mind) sa faci comparatie cu copii celalti chiar pt ca s-a nascut micutaCa referinta totusi Oana a luat pana acum 4.5 kg de la 3.090g cu cat a iesit din spital,nascuta de 3.220gr.
Acum cu solidele ii dau Vigantoletten o pastiluta/zi inmuiata in lichid si Fe(4 pic/zi)
la gemenii trazniti

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, multumesc pt site, util.
o sa o las mai moale cu asta, se va hotari ea cindva si sa pape, daca nu, ii dau lapte pina la 1 an, daca asa vrea.
ma bucur ca tu esti mai bine.
eu deja ma uit de bilete de dus acasa, vrem sa mergem pe Paste( asta catolic, fiindca e liber si vine si tati sa ne ia ), dar nu stiu cind sa plec, ca as fugi din februarie, dar plinge iubi fara fie-sa atita vreme... sunt bilete ieftine de tot, din Helsinki, via Copenhaga si ar fi de profitat. cum a fost cind ai plecat singura cu Bibi? greu rau?ca eu ma gindesc, de aici cu masina, apoi 2 zboruri, apoi cu masina pina la Pitesti...complicat, dar o sa fie si ea mai mare...nu mai stiu nici eu ce sa fac...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor

Sper ca nu ne-ati uitat. Don'soara mea so facut bine, dupa 3 saptamani de nas infundat si schimbat 3 tratamente. Mai nou isi roade mainile la greu, de 4 nopti se trezeste din ora in ora plangand, asa ca dam Calgel la greu si asteptam dintii. Am fost la controlul de 6 luni si vaccin, a suportat tare bine Infanrix Hexa, fara plans sau febra. Trebe sa v-o parasc, a luat tare putin in greutate luna asta, doar 250 de grama, dar cred ca-i de la raceala si dintisori. Si e toata ziua maraita...

Fug in urma sa citesc ce s-a mai intamplat cu bebeii fratii si surorile ei virtuali, si mai venim si noi cu raspunsuri, daca nu-s tardive.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Nu am fost singura pe drum,am mers cu tataia Oanei de aiciNu m-as fi incumetat singura cu ea asa mica.A fost f bine pe drum dus,ea f cuminte a uimit lumea chiar.De la Buc m-au asteptat sora cu verisoara cu masina si la fel a fost super.Mi-ai dat o idee-as taia-o si eu acasa asa un pic de dor ca si la noi sunt niste oferte super.Ma mai gandesc-la primavara oricum daca ar fi.Dar cand cade pastele asta catolic ca si tati e liber cred.Sper adica.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput