Bebelusi de iulie-august 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
anis spune:
Nu mai pottttttttttt..era sa ne luam la bataie...am trimis-o acsa Mai bine singura in astea 2 sapt..decat asa cu stres si cicaleala...mai si e mama mea...
Sunt varza....plang intr-una.N-aveam alta solutie de ieri ne certam..si azi dimineata...vreau linisteeeeeeeeee
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Cati, chiar m-am gindit la voi, mai ales ca domnisoricile noastre s-au imbolnavit cam in acelasi timp. si la noi a durat f mult, raceala a trecut mai repede, dupa numai 2 cure, dar diareea dupa ampicilina data intii abia s-a rezolvat. a ramas numai rasfatul si asta nu stiu daca se lecuie.
ma bucur ca Alexia e bine, pupici si sa iasa dintii cit mai repede si fara probleme!
M
mamini spune:
Anis, calmeaza-te, ca o agiti si pe Iepuras-de-la-oras...imi pare rau ca nu ati reusit sa va intelegeti, mama e super, isi mai da si ea cu parerea, dar face cum zic eu si ma intreaba inainte, orice ar fi de facut. dar eu nu o am aici... alt motiv de plins. e greu si cu ele si fara ele...hai ca te descurci tu sau poate faceti pace...
Ema, super ca nu ai fost singura, eu nu stiu daca e intelept sa plec asa, de capiata. pastele catolic e in aprilie, pe 14-15.aici e liber vineri, simbata, duminica, luni+ iubi ar mai avea ceva concediu, cam o sapt. ar fi meserie. dar cind sa plec? ca as pleca si miine, dar nu cred ca e prea bine...
M
emaaimee spune:
anis-cunosc toata tevatura.Creierii ferfenta i-am avut si eu acasa.Bine ca am ales sa stau in ap nostru si le-am trimis si eu frumos acasa pe binevoitoare.Si mama avea chestii din astea,dar soacra si mai si.Chiar si prin tel reusesc sa imi faca ce patesti tu,adica mi-au facut cand s-a nascut fata.Acum mama s-a mai temperat,accepta ca s-au schimbat multe si acum radem de gogomaniile pe care le zice.Soacra nici vorba schimbare.Isi mai dau in petec(mai deunazi-mama) la tel m-a deprimat teribil ca fata de cand tot are 7 kg ca nu creste ca o mint.Intelegeti de ce am fot eu deprimata-adica mama in loc sa ma sustina si incurajeje ma demoralizeaza mai tareApoi si-a cerut scuze dar prea tarziu ca eu cu ale mele normal ca amplificam tot si restul il stiti.Dar tot asa greu a fost pana a realizat ca au trebut ani buni de cand a crescut ea copii.
Si am arestat-o pe sora-mea cat am fost acasa-nu sufla saraca
Eu zic sa ai o discutie,nu cearta cu ea pe teren neutru,nu acasa la tine,nici la ea.Si e f bine sa mai fie pe acolo si pers tinere cu copii care sa ii confirme ca acum nu se mai fac destule ca pe vremea ei.La mine a mers cu mama-decat deloc.Soacra-cauza pierduta
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Dianami spune:
La multi ani, Niko Vlad! (Peca)
La multi ani, Victoria Hristina! (hristina)
La multi ani, Alexandru Marian! (BB23)
Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
delia grozav spune:
Aniscred ca sunteti amandoua personalitati puternice.
Pacat ca nu te poate ajuta. Trebuie sa inteleaga ca e copilul tau si tu hotarasti ce e bine pentru copil si ce nu.
Eu cu mama ma inteleg bine, si cu Adi nu a iesit de loc din cuvantul meu, venea cu idei da eu hotaram tot.
Acuma din pacate e cam bolnava si nu ma poate ajuta prea mult.
Medeea a papat dimineata mar cu piersica cu cereale de la Hipp cam 100g, si acuma la pranz piure de legume cu carnita de pui. A papat binisor, bine nu mai mult de 80-90-100 g ochiometric. Dar important e ca ii place carnita.
Eu am fiert carnita si legumele la un loc si a iesit destul de gustos...bine ca eu nu as manca asa ceva, dar asa e mancarea de bebelusi.
Acuma iesim afara. Cred ca am inebunit. Da eu nu cred ca nu sunt mai putin de -5 grade si e un soareeee. Daca e frig venim inapoi in 15 minute.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
bbdeiulie_august2005 spune:
Am deschis alt capitol
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67220" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (53)
Acusor