Bebelusi de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Starchi, felicitariiiiiiiiiiiii!

Laura, noi am vacut vaccinurile gratuite, iar la 6 luni a facut o singura injectie. Vaccinul se numeste Tritanrix si contine DTP-ul si antiVHB. Se mai face si antipolio, dar acesta se da pe gurita, doua picaturi.
Depinde ce vaccin se gaseste la voi acolo. Este posibil sa faca si doua injectii, separat DTP si antiVHB.

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Monica Elena, eu ii dau bebelinei doua lingurite de apa dupa piureul de legume. Folosesc Izvorul Alb, pt. ca e slab mineralizata si nu vreau sa contina mult sodiu, calciu, etc. Nu o mai fierb.

Pupici grasunelului frumos!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

LA MULTI ANI!

MARC DAVID

MARIO GABRIEL

LUCA

TOMA

MARIO ALEXANDRU

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Starchi sa=ti traisca puiul Matei. Ai baiat mare acum.
, ti=am admirat *contorsionistul*. Are o privire tare expresiva! Aseară am intrat pe msg și ți=am scris și eu ceva.
LA MULTI ANI !tuturor sarbatoritilor de azi.
Am avut iar o zi de cosmar pt ca David s=a facut un mare mîrîit. Vroia mereu sa=l tin mereu in brațe, sa ma joc cu el si am mai avut si eu puțină treaba azi pe care am terminat=o printre urletele lui David. Am rugat=o pe mama să stea cu el cît am avut treabă și a stat dar a bombănit mereu : că ea nu va sta cu el mereu in brațe, că nu era David așa rău, ca pe ea o s=o imbolnăveasca si alte comentarii de acest gen. Ma gindesc ce o să mă aștepte pe mine cînd voi incepe lucrul. Voi veni seara acasă obosită si voi auzi nemulțurile lui mama si plănsetele lui David.Sper și eu să se mai potolească David pînă atunci sau să îmi impun să am multa răbdare. Pe de altă parte mă frămînt și eu că nu stiu din ce cauză plînge. Sunt momente in care dacă l=am așezat pe canapea sau in cărucior și plec pînă în bucătărie imediat plînge. Mă întorc inapoi îl iau în brațe și plînge în continuare. Atunci încep să scot tot felul de sunete ciudate, fac vocalize ca să=i atrag atentia și abea atunci se potolește se uită la mine și rîde. Azi am făcut și eu un salam de biscuți cu el mai mult ținut în brațe. Ce=i asta rasfăț sau e mai *mămos* ? Gingia nici nu i s=a umflat, cînd plînge nu își duce mîna în guriță ca să dau vina pe dinți, chiar m=a pus pe gînduri. E cazul să merg cu el la doctor ? Mămici spune=ți și voi dacă ai voștrii la fel se comportă că nu mai știu ce să cred.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

salut mamici si bebici

Incep cu sarbatoritii zilei cu urarile de rigoare : La mai multe luni iar parinti sa se bucure alaturi de voi : MARC DAVID [AC]
MARIO-GABRIEL [simonaci79]
LUCA [Letitia Maria]
TOMA [ada si toma]
MARIO ALEXANDRU [simonique]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna seara!

Albinutza....l-am admirat pe Luca...e frumos tareee...Sa-ti traiasca!
Fetelor vad ca vreti sa slabiti...dati-mi si mie vreo 3 kg. ...Eu inainte de sarcina mai mult de 49-50kg (1.65)nu am avut....si acum cand m-am vazut si un pic mai grasa parca mi-a placut....Acum am 55k si as vrea sa ajung pe la 58kg.
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ce ia Deny si restul iau eu ca am dat jos 20 kg

Hai sa va spun o reteta minune cucare sotul meu dupa operatie a slabit in 3 saptamani 8 kg si nu a mai pus la loc.
- prima zi orez fiert sau cartofi fierti sau copti fara sare ulei etc fara absolut nimic;
- a doua zi iaurt degresat 0,1% grasime;
- a treia zi peste sau pui fiert sau la gratar fara nimi la fel doar putina lamaie;
- a patra zi mere;
Se bea apa plata si cafea sau ceai fara zahar.
Nu se consuma absolut nimic altceva i ziua respectiva decat ce scrie. Cantitativ se mananca cat poti duce in fiecare zi dar doar ce scrie acolo. Rezultat garantat. Sotul meu nu s-a abatut absolut deloc de la ea si a dat jos 8 kg in 3 saptamani.
Bafta si vointa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Laura, Kasi - succes la vaccin si noi vom merge miercuri dar va lua vaccinul de la 4 luni
Nicoleta - noi mergem la cabinet si primim acolo vaccinul
Albinutzza - Luca e tare dagalas
Irda - felicitari !! abia astept si eu ca Andrei sa spuna pt prima data Mama sau poate Tata
Starchi - oau, felicitari!!!
Monica Elena- referitor la apa plata noi folosim Borsec si de fiecare data o fierb inainte
Deny - eu as vrea sa slabesc si tu vrei sa te ingrasi ?!
Monica Elena - cum ai reusit ?

Mergi la inceput

Monica Elena - eu in 10 zile am slabit 4 kg, am avut cateva abateri de la regin ca altfel poate erau mai multe. Regimul sotului tau e interesanta

Mergi la inceput

Monica Elena - in 10 zile am dat doar 4 kg, am avut cateva abateri altfel erau mai multe . Regimul sotului tau e interesanta.

Mergi la inceput