Bebelusi de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

super Bondarelul. Si ce jucarii frumoase are. Daca i le-a adus Mosul, sa-l trimiti si pe la noi
Cu intarziere le transmit LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei dar...nu mi-a mai mers DC-ul de azi dimineata.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Buna seara fetelor!...e clar!...sunt corigenta....la citit si intrat pe forum!....

sper sa mai recuperez ceva!..

Suntem tare maraiti cu dintisorii..nu au spar gingia, dar cred ca sunt pe aproape. Am facut si febra 38.8, am luat panadol si apoi nurofen.

Matei mai papa tzatzica si acum...mai suntem multe care alaptam?...
..si se trezeste bineinteles noaptea de cateva ori...

Va pup si scuze ca nu apuc sa citesc mereu!

Noapte buna!

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu sunt de servici..adica de paza la dintisori..ca iar tipa...ma innebuneste ..de fapt sufara sa tare..o sa-i pun un supozitor cu novocalmin..ca sa nu mai sufere asa..Cand ma gandesc ac o sa aibe 3-4 dinti.Cati trebuie sa aibe pana la 1 an??

Bebestrumfitza si eu inca alaptez, exclusiv..n-am inceput nici diversificarea.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

anis lasa ca trece si perioada asta. E asa dulce Ingrid cu dintisori ca merita chinul.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor...brr ce crivat a batut azi-noapte in Bucuresti..
Eu...daca n-am probleme mi le caut cu lumanarea...vlad a adormit ca de obicei la 9.30 aseara, dar eu...ce-o fi fost in capul meu, ca m-am gandit sa ma uit la TV....pana la 3 dimineata.. si cine are ochii umflati acuma??? Vlad nici macar nu s-a trezit inca..si eu fac pe popandaul p-aici.
Irda...chiar ma intrebam ce-i cu tine dar mi-am amintit ca ai zis ca intri mai rar pe forum... pupici Dariei
NIcoleta

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza mamici si bebici,
Ioana dupa ce a facut rostoogolirile acum o luna, acum... nu mai stie cum a procedat, ca atare nu mai stie sa se rostogoleasca... In schimb cand o pun pe burtica inoata pe uscat, nu-i stau mainile si picioarele de loc!!
Eu de ieri am inceput sa-i bag si ceapa Ioanei in supa si-n piure, vad ca ii place, nu face mofturi.

Nadia, Anais este o frumoasa, are cui semana ca si mamica ei este foarte frumoasa!!!

Starchi, felicitari pentru performanta!!! Se aud primii de "mama" prin zona... eu ma rog de ea sa zica mama, iar ea rade la mine si zice: "rrrrrrrrrrrrrrrrrrr", aum s-a blocat pe "rrrrrrrrr"!!!

, este un frumos Luca, este un copilas de acum, nu mai ae figura de bebelus!!!

Anis, vazut iepurica, este o dulce!!!

Va pup ca ma striga

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna dimineata mamici si pitici voinici!
La multi ani nazdravanilor care isi rotunjesc azi lunile!

Cand ma bucuram si eu ca va prind din urma , mi-au taiat elanul lecturii cei de la RDS si de vineri dimineata pana azi n-a mers net-ul
acum am de recuperat iar...

Vestea buna este ca sambata seara ingeraul meu scump me-a facut demonstratie surpriza a mersului de-a busilea in pat Sa vedeti ce elegant isi ridica funduletul

si revenim pe parcursul recuperarii capitolelor pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

Buna fetelor.....iaca ca mai dam si noi pe la voi ... mai greu .... dar nu v-am uitat

".....daca sambata noaptea m-am tot trezit din ora in ora si am urlat....mama asta buimaca de somn imi tot ungea biberonul cu gel pt. dinti .... hmmmm .....si imi placea ca era dulce .....asa ca adormeam iar la loc .... dar sa stiti ca de dimineata cum m-am trezit .... asta la ora 4.25 ca doar atunci incepe la mine ziua....cum si-a bagat degetele la mine in gurita .... da na m-am razbunat am muscat-o caci acum sunt mandru ca am cu ce .... primul meu dintisor a inceput sa iasa la lumina .... am lasat-o sa ma "caute la dinti" .... cat a vrut......si de ati fi vazut-o cum se bucura si radea .... de parca ei ii crestau ....dar cand a vrut sa imi mai fac si la comoara mea de dinte....am considerat ca merge prea departe si stateam tot cu gura inchisa .... si stiti ce a facut?.... m-a lasat sa urlu ca sa imi poata face ea ...dar tot nu i-a mers cum a aparut cu aparatul...cum mi-a distras atentia si iar nu a reusit ....asa ca s-a lasat balta.....si e tare dezamagita ca nu are o poza cu dintisorul meu ..... si am uitat sa va spun: azi am 6 luni!.....

semnat: Niko"

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineata. Intru si eu sa dau raportul.
Azi noapte medeea s-a trezit totusi la 2 sa pape. Sau poate fiindca ii era frig la o manuta ca si-a scos-o pe sub protectia de la patutu si patutul e langa un perete exterior. Saracuta avea manuta inghetata. Asa ca pe la 2 noaptea eu mutam mobila, nu stiu ce-or fi zis vecinii.. I-am tras doar patutul la un metru de perete dar azi trebuie sa il mut, da nu stiu cand. Trebuie sa ma gandesc.
In rest papam cu spectacol, adica se uita la Adi cum striga si sare prin casa si deschide gurita.
Nu stiuce ne facem azi ca Adi e la gradi.
Azi vreau sa ii dau putina carnita in piureul de legume, sa vad ce zice.
Multumesc de raspunsuri legate de dovlecel. I-am dat ieri numai putin. I-a placut cat de cat, dar cred ca s-a saturat de piureul de legume gol, asa ca trecem la imbunatatiri.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

vad ca e epidemie de ne-dormit noaptea...noi am avut show si sunt cheauna total, sotul meu a plecat la munca straveziu de oboseala, mai avea si de tinut niste prezentari azi, o sedinta, adica treaba toata ziua, saracul de el...si eu am ramas cu domnisoara care face exercitii de vaitat- nu stiu ce e cu ea, dar se vaita non stop.
ma duc sa ma joc cu ea, ca singura nu-i place...
ii dau de 4 zile cartof cu morcov si nu e entuziasmata.si o fi durind-o si burtica? i-as da fructe, dar mi-e ca ma scuipa daca ma intorc la legume.nici eu nu stiu. am mar cu banana, macese cu zmeura, cartof cu morcov, cartof cu conopida si cartof cu broccoli.nici eu nu stiu ce sa ii dau.

o zi buna tuturor.
M

Mergi la inceput