FIV 56
Raspunsuri - Pagina 4
Pis spune:
Andicu buna ziua, nici pe aici pe la capitala nu este prea cald. Si eu am fost la dr.Protopopescu si la CMI si la Medsana, dar tot ce este legat de FIV, face numai la Medsana. Am vazut la dosarul meu ca este adusa si fisa de la CMI. Joi cand am sa ma duc la prima injectie de stimulare chiar am sa intreb cate persoane suntem pe lotul de ian-feb.
Kla si ai grija de tine.
Pis
andicu spune:
Merci, Pis.M-ar interesa sa aflu daca mai e loc in lotul de martie-aprilie, tare as vrea sa ajung sa fac FIV in martie, de fapt. E cam greu la Medsana, ca mie atunci mi-a zis dr ceva, si cand m-am dus la receptie sa fac programare, mi-a zis tipa de acolo ca de-abia in 16 martie mai era loc ptr urmatoarea consultatie...nu prea stiu cum sa fac sa si gasesc loc cand zice ea.
Si la CMI exact ce-ti face? doar monitorizare, sau nici macar?
Andreea.Pozele mele
Pis spune:
Andicule scumpa trebuie sa fii putin mai insistenta. Eu pe 3 octombrie am avut consultatie la CMI ( unde mi-a facut si eco) si am dus ce analize am avut la acea data; tot atunci mi-a spus ca pentru FIV ne intalnim la Medsana, eu am spus ok si cum facem cu programarea (atunci erau cu programarile prin ianuarie 2006) si mi-a dat nr.de telefon al asistentei ei de la Medsana. A doua zi am sunat asistenta si mi-a dat programare pentru 7 noiembrie la Medsana. De atunci programarile le fac prin asistenta.
Incearca si asa.
Pis
Kariris spune:
Andicule eu la CMI am fost, pentru ca e aproape de casa mea, pana cand am stabilit cu dna. dr. in care lot intru. In momentul in care toate analizele au fost ok, am stabilit de comun acord cand facem fivul si am stabilit cu dr. urmatoarea intalnire la Medsana. Dansa mi-a facut programarea, atunci pe loc, in cabinet. Deci, practic din clipa in care am stabilit in ce lot intru, programarile au curs de la sine, prin asistenta dr. de la Medsana, care ma suna si imi spunea cand ma asteapta dna. dr. sau o sunam eu pe asistenta daca aparea ceva. Tu cand mergi pe 13 febr. stabileste cu ea de principiu in ce lot intri si insista sa-ti dea o persoana de contact pentru urmatoarele programari.
Lasa ca o sa ne intalnim si o sa vin cu tine si ai sa vezi ca vei fi lamurita cu toate; vorbim atunci.
Doina T spune:
Buna fetelor,
Kla iti doresc din suflet sa nu fie extrauterina ! Nu pot spune ca stiu prin ce treci fiindca eu nu am obtinut niciodat pana acum un test pozitiv. Prietena mea insa a patit asa si ....
Eu am facut trasferul duminica si am avut doar 1 e de 4 celule, si inca 2 de 2. Asa ca sansele sunt f. mici....
Numai bine
Doina
andicu spune:
Lachi, nu ti-am vazut postarea, scuza-ma , n-am cuvinte sa-ti multumesc! abia astept sa ne vedem!
Andreea.Pozele mele
Tabitha spune:
Doina T: cate ore au trecut de la punctie pana la la ET? La mine trecusera 3 zile si mi-au transferat un singur embrion care avea 8 celule, celalalt era divizat anormal. Iti tin pumnii sai ne dai o veste buna. Stiu ca sanse sunt mici, dar exista. Si atata timp cat sunt sanse, nu trebuie sa renuntam
crinuta71 spune:
Kla incearca sa stai linistita si sa nu te necajesti. Ma gandesc la tine si iti doresc sa fie bine in final!
Doina T iti tin pumnii sa reusesti! Asa cum zice Tabitha pana sunt sanse nu trebuie sa renunti.
Andicu am primit ce mi-ai trimis. Multumesc mult, toate sunt dragute.
poze