FIV 56

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gina eu nu fac acum stimulare. In decembrie am facut stimulare si am avut ~ 40 foliculi. Nu s-a facut punctia acestora deoarece atunci aparea riscul de hiperstimularea. M-am oprit cu cei 40 foliculi la purtator. Iau anticonceptionale sa se retraga. De aceea voi merge la eco sa vad dupa 1 1/2 luna ce mai am pe acolo.
Mai astept inca 2 luni ca sa o iau de la inceput ( inhibare, stimulare) si voi continua cu punctie si ET( sper).

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Doina T: cate ore au trecut de la punctie pana la la ET? La mine trecusera 3 zile si mi-au transferat un singur embrion care avea 8 celule, celalalt era divizat anormal. Iti tin pumnii sai ne dai o veste buna. Stiu ca sanse sunt mici, dar exista. Si atata timp cat sunt sanse, nu trebuie sa renuntam

Mergi la inceput

Doina fii cu moralul ridicat. Nu se stie poate e cineva acolo care peste 9 luni vrea sa va cunoasteti.

Kla testul in urina ffff pozitiv asta este ffff bine.
Exista varianta de sarcina extrauterina daca se transfera direct in uter?! Ei ce fac acolo?! Ar trebui sa se cuibareasca nu sa se plimbe!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Avalon eu de la ultima consultatie(cateva zile inainte de punctie) si pana la testul de sange am stat la Bucuresti , mai mult sau mai putin in pat si tot degeaba.
Kla noi tinem pumnii in continuare sa fie bine.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Claudy eu am facut FIV la Cluj in toamna. Dar am fost nemultumita cum s-au purtat cu mine si de conditii, de aceea data viitoare am sa-l fac in alta parte. Se face la Centrul de Reproducere Umana Asistata, de la Ginecologie I din Cluj. La Sibiu nu stiu sa se faca FIV.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina T spune:

Tabitha , Monica, fetelor, multumesc de incurajari ... Incerc sa fiu cu moralul ridicat. In primul rand incerc sa nu ma mai gandesc atat ca ieri atat m-am framantat de cred ca am facut un fel de atac de panica. S-a finalizat cu o migrena de am crezut ca imi crapa capul...
Aici, la clinica unde fac eu se pare ca "scoala" e sa tansfere embrionii cat mai repede asa ca am facut ET la 48 de ore dupa prelevare. Stiu ca parerile sunt impartite in privinta asta, se pare ca cei de aici cred ca embrionii au sansa sa se dezvolte mai bine in mediu natural ... (sau vor sa se absolve de raspundere cat mai devreme ...)
Apropo de dureri de cap si greata : poate fi de la Progesteron? Ce stiti?
Kla acum daca ma gandesc bine si mie mi se pare ciudat sa fie extrauterina . Cum sa e ajunga acolo? Lasa poate e bine pana la urma .
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Claudy la Sibiu,sigur nu se fac FIV(la clinica Polisano s-ar putea in curand)!!
Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Multumesc inca o data pentru rapunsuri: .
Dar, in functie de ce se stabileste daca faci protocolul lung sau scurt?
Daca au mai fost fete care au intrebat asa ceva, spuneti-mi pe unde sa caut si eu caut...ca-s fata ascultatoare.
Doina - si unul daca-i bun e super...va fi cel mai minunat copilas!
Kla - eu ma sa fie bine...da extrauterina?! Cum ?!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Doina si eu am citit ca medicii care nu sunt multumiti de cum evolueaza embrionii ii implanteaza la 48 ore pentru ca sunt sanse sa se dezvolte mai bine in mediul lor.
Ai vazut la ce a dus prea mult stres?! Draga mea, ii ai acolo si ai grija de ei.

Claudy nici eu nu am auzit de Sibiu. De Cluj eu am fost multumita, pana acum.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bety si Andicu, desi sunt 'novice' in domeniu, incerc sa va lamuresc eu... au spus fetele la un moment dat (dar nu mai tin minte unde) ca protocolul lung este pt femeile pana in 38 ani si cel scurt pt cele peste 38 ani. Sper ca am inteles bine... Bety, sa ne tii la curent cu procedura, tu vei face la giulesti, nu?

Crinuta, intotdeauna saritoare, mersi mult! Si acum, sa verificam cat de bine am inteles: la tine a venit cm la 10-11 zile dupa inceperea diphereline-ului? Apoi ai spus ca au fost zile si cu gonal si cu diphereline, probabil in functie de ecografii?

Monilland, am revazut discutia noastra despre tratamentul compensat, cel de acum 12 zile si m-am lamurit. Sunt putin uituca, dar acum am listat ce ai spus tu atunci legat de procedura si voi lua aminte. Mersi mult! In legatura cu faptul ca tu ai intrerupt fiv-ul din cauza de suprastimulare, as fi vrut sa te intreb, s-a intamplat asta oare din cauza ca organismul tau a raspuns 'prea bine' la puregon? E posibil ca data viitoare sa-ti dea stimulare cu altceva, de ex cu menogon/ Dr. ce ti-a spus? Mult noroc sa te poti apuca repede din nou de treaba!

Kla, nu fii trista,s-ar putea sa fie bine pana la urma, fetele au dreptate, e posibil sa fi pierdut un embrion iar ceilalti/celalalt sa fie bine! Suntem alaturi de tine!

Doina,capul sus, moralul sus! Sansele sunt mari, si nu uita ca Anemona a fost in situatia ta si are acum un copilas de toata frumusetea!

Cristinici, esti o draguta ca m-ai lamurit, am intrebat pt ca ma gandeam sa n-o fac lata totusi, sa ma duc la servici dupa ET! Ca sunt in stare! Dr. ce recomanda referitor la repaosul dupa ET?

Gina, am primit mailul tau si s-a facut lumina si in capul meu, ca tare bezna era! Iti multumesc din suflet si iti tin pumnii sa fie bine, ai avut un ghinion incredibil data trecuta! Te voi mai 'bombarda' cu intrebari in curand!

Mergi la inceput