FIV 56

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis, Andicu eu le-am facut subcutanat, in burta ambele medicamente (Gonal F si Dipherelin de 0,1 mg). De ce esti trista Pis ca nu ai facut in burta? Eu preferam in burta ca le puteam face singura, altfel nu m-ar fi deranjat in mana. Si in burta ma durea Dipherelin. Pis, deci tu faci doar medicamentele de stimulare si dipherelin nu mai faci acum? Ce de protocoale...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Crinuta da, acum fac numai injectiile de stimulare menogon si gonalF. Dipherelin nu am avut decat o singura injectie de 3.75 in ziua 2 a CM. Si eu am fost putin bulversata de cate protocoale am citit pe aici... Pe mine GonalF-ul in mana m-a usturat ceva, poate pe burtica nu ma ustura ca mai am ceva "sunculite"

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buuun, inteleg ca mai bine astept sa vad ce tratament o sa fac, si cu Dumnezeu inainte!
E de bine ca la Medsana nu se fac in burta, nu stiu de ce, dar ma sperie ideea .

Plss, nu-si da nimeni cu parerea si la mine , cu slabitul? credeti ca pot sa tin o cura de slabire inainte? imi dauneaza?
Vroiam sa mai intreb ceva, dar am uitat !batranetile, maica....
Ooops, nu stiu ce-am facut sau ce facusem, ca a ramas ditamai pagina goala pana la semnatura...

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu io cred ca poti..numai sa nu fie de'ala drastic

ti'ai adus aminte????

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Medamaya la Giulesti se face ET la 72h de obicei, iar pt congelare se plateste 150 euro pe an. La urmatorul ET cu embrioni congelati te costa doar ET 500 euroi.
Andicu dipherelinul care se face subcutanat se poate face in mana sau burtica. Eu am facut in burtica pt ca avand un oarece strat adipos , oricat de nepriceputa ar fi fost asistenta de la urgente tot nu ajungea cu un ac asa de mic in muschi, stiu insa ca menogonul si puregonul se face intramuscular , asa scrie si pe prospect.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc fetelor !

Liana, nu !probabil ca nu era foarte important!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

probabil

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am facut dipherelinul in burtica, iar puregonul intramuscular. Puregonul era mai dureros, dar daca stai relaxata e bine.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari fivoaselor

m-am ridicat din butoiul cu deceptii si m-am gandit sa va dau o mana de ajutor...binenteles din ce stiu eu ...nu ca as fii medic

protocolul scurt e ala care se incepe in ziua a 2 a a CM iar protocolul lung e care se incepe in ziua 21

eu l-am facut pe cel lung...am inceput din ziua 21 cate o injectie de decapeptyl 0,1/zi....timp de vreo 10 zile ...mi.a venit CM ..si am mai continuat cu decapetyl zilnic pana in ziua 9 de CM ...apoi am inceput cu gonal f 1050....cate 150 ml/zi si decapeptyl cate o jumatate de fiola /zi....le faceam la interval de 5 minute una de alta...adica gonalul la ora 21 iar decapeptylul la 21:05 min...

ei...clinica unde eu sunt incepe cu protocolul lung....apoi daca nu ai reusit face un FIV cu protocol scurt....si tot asa lung...apoi scurt...clinica mea e de stat....la clinicile private am inteles ca e altfel...si depinde de analize ,de varsta,de problemele fiecareia...etc

LIANA-iti doresc si eu mult succes in drumul spre FIV si sper din toata inima sa ramai gravidoasa din prima....

v-am pupat pe toate

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Andicule draga eu zic ca poti tine o cura de slabire mai usoara ( gen eliminat paine, dulciuri,sare etc...). Am avut si eu dilema asta acum vreo 3 luni, mai ales ca eu nu sunt o silfida si mi-am spus ca daca raman cu kg mele + 15-20 din sarcina s-ar putea sa ating ...100...asa ca am tinut un regim mai usor si am luat si gel de aloe vera de la Forever Living...in vreo 2 luni am slabit vreo 7 kg...Tot nu sunt dar asta e

Pis

Mergi la inceput