FIV 56

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Merci Cristinici, eu trebuie sa iau o decizie in legatura cu locul unde voi face al doilea fiv si am nevoie de cit mai multe informatii, plus ca trebuie sa slabesc vreo 10 kg pina atunci Pis imi spui si mie mai multe de Forever Living, am inteles ca au ceva si pentru mai lenesi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumesc kla esti o dulcica
ce mai faci?mai mut nu intreb..astept sa'mi spui tu..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Si eu am facut Et-ul la 48 de ore si embrionii se divizasera f bine in 6. Eu zic ca este si chestie de genetica a fiecarui organism.

Lachi avem primul dintisor care ne-a aparut in ziua cand am implinit 7 luni

Kla cum te simti? Ce face burtica?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Fetelor eu am facut Dipherelinul in mina si Menogonul in,nu am avut urmari neplacute de la tratament sau cel putin inca nu sau aratat.

Protocolulu scurt nu e cel care incepe in ziua 21?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Medamaya1 cei de la Forever Living au 2 programe pentru slabit, unul de 9 zile si unul de 30 de zile ( pachetele contin pe langa gelul de aloe vera si pastilute de polen, garcinia etc). Eu nu l-am tinut cum spun ei, l-am intins pe vreo 2 luni si am slabit vreo 7 kg.
Despre produsul celalalt stiu ca se numeste MACA si este recomandat si pentru fete si pentru baieti, ca fiind tonic al aparatului genital etc...Am sa ma interesez despre el si iti scriu mai multe.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pup fetele la inceput de week-end!

Eu sunt disperata! am racit! nu stiu cum si de unde ca nu prea am stat pe-afara si mai imbracata de cat am fost, nu se putea..chestia e ca AM RACIT !si maine am botezul si trebuie sa tin copilul in brate !! Iau Oscillococinum si beau ceaiuri din greu cu lamaie si miere,inca sunt la inceput, am doar starea aia de ,si m-a durut un pic gatul ieri,dar mi-a trecut! nu stiu ce sa mai iau sau ce sa fac! stiti vreu remediu rapid?!

Pis, gasesc la farmacie Forever Living?ai idee si cam cat costa? ca daca ai slabit 7 kg e f bine, as lua pachetul ala ptr 30 de zile, macar de-ar avea efect!
Monica-Elena, felicitari pentru primul dintisor! pentru tine si Mihnea!

Maca am si eu , am luat vreo luna,dupa care m-am oprit ca am patit-o cu a2a SEU.Chiar ma gandeam sa reiau. N-am simtit nimic deosebit, dar se pare ca face bine la fertilitate,in general.

Uitati aici informatii exacte (o gasiti in farmaciile Helpnet si Sensiblu in mod sigur,sau o puteti comanda direct de pe site-ul lor):
http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca&PHPSESSID=dce2c19458b7bccc5c25c48a131590d8

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu nasicoooooo baga la greu ciaiuri si multa lamaie..
multa sanatate...
crinutza vaz ca esti prezenta da nu pot sa vaz ce scrisasi

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Andicu ai grija de tine:bea multe ceaiuri cu multa miere si lamaie,multa vitamina C si....niste tuica fiarta cu zahar si piper....Sa te faci bine pana maine si sa ai grija de finutul tau...
Te
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MINICA-ELENA- multumesc de intrebare ...sunt tot insangerata...nici nu stiu ca pot sa am...daca era un avort spontan eu cred ca mi se oprea CM pana acum...am inceput da samabata trecuta....cam mult timp...pe mine ma tinea vreo 3-4 zile cel mult iar acum parca sunt vacuta.....n-am avut hemoragie....cheaguri....dureri numai parca ceva colici..dar nu ma durea rau....vad eu peste cateva zile cand repet testul...adica martea asta ce vine...uffff

ANDICU- bea niste pahare de vin cald cu piper si baga-te la pat sa nu cumva sa-i dai raceala finutului tau ...distractie placuta.

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Liana nu am scris nimic, doar am corectat in mesajul in care ti-am scris pretul FIV la Szeged. Nu ti-am scris corect atunci. Am vorbit cu cineva care face acolo si fata m-a corectat, apoi eu am corectat aici.

poze

Mergi la inceput