FIV 56
Raspunsuri - Pagina 14
crinuta71 spune:
Andicu vezi daca te-ai plimbat pe malul marii pe vremea asta? Stai la caldura, cu ceaiuri calde, lamaie si vitamina C. Poti sa iei si o aspirina sau un paracetamol, pe mine ma ajuta. Sper sa te faci bine pana maine.
poze
andicu spune:
Multumesc fetelor.
Asta fac, am baut la ceaiuri pana acum de-mi vine sa !asta e! sper sa fiu ok maine.
Va pup si va urez week-end placut! Va povestesc duminica cum a fost, ca maine n-am timp!
Andreea.Pozele mele
Liana30 spune:
kla hai sa'ti spun io ceva...
am o buna prietena si in luna in care i'a intarziat Cm a dat fugutza si a luatun test..testul a iesit pozitiv..era asa bucuroasa da pana a doua zi cand CM a venit..si nu cu pete maronii sau rozaliii ci cu cheguri si curgea ca la robinet...a fost convinsa ca a pierdut sarcina de aceea nici nu s'a mai dus la dc..apoi urma o noua luna ..o lua iar de la cap cu tratament..era a doua luna de instilatii..cum ea este foarte prudenata inainte de a merge la dc pt instilatii si'a mai facut un test si culmea i'a iesit pozitiv...a mai facut unul ldupa cateva ore si tot pozitiv..a sunat dc si s'a dus cu inca 2 teste pe care le'a facut la dc si toate pozitive...i'a dat un tratament de sustinere..si a reusit...acum are o fetiza de 3ani..
si..acum 7 luni in urma a patit la fel..acelasi lucru dar deja stia ce o asteapta si cad i'a iesit testul pozitiv si apoi i'a venit CM a si fugit la dc...in martie trebuie sa nasca si va avea tot fetiza...
nu stiu daca te ajuta cu ceva dar am tinut neaparat sa stii..
sper ca ma veti ierta fetelor ca am fost offf topic...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
saftoiu_gina spune:
KLAcum singerezi,rosu,maroniu ,mult ,putin ?Cit timp ai de la ET? Eu am trecut prin ce treci tu si poate te pot ajuta cu ceva .
kla78 spune:
GINA-la inceput era maroniu...apoi roz...apoi spre visiniu...iar de sambata trecuta e rosu curat....parca spre portocaliu...cantitatea nu e aceeasi ca la CM normal...e o idee mai putin ...si mai ales CM meu ma tinea cel mult 4 zile iar acum am deja o saptamana tot asa....
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
Dasha spune:
Buna fetelor,
Vreau sa va intreb daca face sau a facut cineva FIV cu ovocite donate si care ar fi clinicile mai bune in Romania pentru ca eu nu prea stiu cum stau lucrurile.Va rog lamuriti-ma si pe mine.
Multumesc
Never say never!
lucia1 spune:
Buna fetelor!Pis,despre ce produse de slabit de la Forever Living spuneai?Si eu am de slabit cateva kg inainte sa fac FIV sau IA,dar la mine e cam greu sa slabesc deoarece nu prea pot sa tin o cura de slabire din cauza nervilor.Daca este un produs care te ajuta la slabit,te rog mult de tot sa-mi spui si mie,asa ma apuc si eu de treaba.PUPICI!
Avalon spune:
Andrusha, Andicu, va multumesc pt listele de analize! Vad ca difera in functie de clinica...
Cristinici, eu ma gandeam sa stau cel putin de la punctie pana la testul de sange acasa, in pat dupa ET daca e posibil, si sa-mi rezerv din concediul de odihna 2 saptamani...
Claudia, inca e posibil sa fie bine! Sunt alaturi de tine!
Monica-Elena, am vrut sa te intreb cu mai mult timp in urma si am uitat... tu inainte de FIV nu ai incercat nici o inseminare? Felicitari pt dintisor!
Fetelor, am deschis un nou capitol aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67642" target="_blank">FIV 57
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.