Nou stil de viatza (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Buna la toate slabutele din lume!
In sfarsit, ma asez si io putin. N-am reusit sa citesc toate postarile, dar am niste datorii...
Mai intai, raportul: 74.5 Kg. Dimineata l-am pus si pe tati sa se cantareasca pentru ca ma gandeam ca a intepenit cantarul la greutatea asta.
Haideti sa va spun dieta minune: E f. asemanatoare cu ccc cura de varza, insa e muuuult mai lejera. Si ea a zis ca la o greutate de aprox. 50 kg (ca atata are ea) slabesti cam 1 kg pe saptamana, la inceput. DECI, mai intai restrictii: fara dulce, fara carbohidrati seara si ultima masa sa fie cu 2 ore (cel putin) inainte de culcare. In plus, tipa mai facea si o ora de plimbare dupa masa de seara. Acu vine faza cea mai comica. Cica poti sa mananci orice si oricat la toate mesele, insa la cea de pranz si la cina, jumatate din mancare tre' sa fie varza (de aia nu merge la mine... urasc varza!!!). Tre sa iti pui in farfurie de la inceput tot ce vrei sa mananci, iar jumatate din mancare (ca si volum, cred) tre' sa fie varza fiarta cu apa si sare (nu ulei, nu rosii - NIMIC). Chiar daca nu te-ai saturat... si vrei sa mai mananci ceva, nu-i nimic: mai vrei o lingura de piure de cartofi, e ok... dar mai intai tre' sa mananci una de varza.
Cica regimul i-a fost recomandat de un nutritionist si la ea a functionat bine. A zis ca la inceput a slabit chiar mai mult decat se astepta... pentru ca manca mai mult varza decat de celelalte. Intre timp i s-a acrit de atata varza...
Deci asta e regimul. Aveti curaj sa incercati? Eu cred ca nu e nasol pentru cele care pot manca varza - eu pot sa mananc o zi, hai doua. Dar daca imi mai dai si a treia zi, prefer sa nu mai mananc nimic. Sau asta o fi si telul???
Ma duc sa imi pap cina (ca e 5:20 deja) si revin cu intrebarile mele.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza fetele!

Felicitari fetelor care au slabit: Daria, Crystina, Eftimie. Bravo!!!

Eu m-am ingrasat cu juma de kil, am iarasi 57 de kile. Asta e...

Eftimie, eu nu ma pricep la WW, sunt invatacel si eu, dar calculul tau de 21 de puncte este corect.
Atat ar trebui sa mananci zilnic: 21p.
Bafta!

Olo, sanatate tie si fetelor!

Ioana, deocamdata ii dau inainte cu calculatul punctelor.
Vad eu cat o sa ma tina...

Meniul:
-un castron de lapte (250 ml, 1,8% grasime) cu cereale, 5 linguri (7p)
-o portocala
-un castronel bors de fasole (3p)
-2 felii cascaval (3p)
-150 gr carne gasca cu salata de varza (5p)
-un morcov

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Delia, da..aia sunt. Ok..daca vrei ceva mai natural eu zic sa incerci muesli amestecat cu fructe sau oat cereal (sunt oats dar mai tari amestecate cu stafide shi multa semintzaraie). Shi eu pap Quaker Oatmeal..acum am luat o cutie mare, nu m-am mai incurcat cu pliculetze ca s shi preferatele sotzului. Spor la exrcitzii azi..nici eu nu merg la sala, dar mi-am propus sa fac nishte pilates-yoga de pe un dvd.

Ioana, nici eu nu am chef ...mai ales ca incep acum aspiratul shi scarile ma omoara!

Carmen, unde eshti?[/b]

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Felicitari fetelor care au slabit: Daria, Crystina, Eftimie, Mamicadulce. Bravo!!!

draga de tine,..am pus o juma de kil fata de raportul trecut,ca am avut ieri oaspeti si ne-am tratat cu grill,salate si bere

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am o mare nelamurire cu WW-ul.
Nu prea stiu cum sa calculez punctele pentru ca lista e enorma - am incercat si cu printatu' si cu word (ca sa imi caut alimentele cu find) si nu merge nicicum... Sa nu va uitati la profilul meu sa vedeti ce meserie am

Asa ca, va rog sa urmariti daca am calculat corect punctele. Probabil ca pe parcurs ma voi obisnui, dar acum sunt ca picata din cer.
Breakfast: o felie de paine whole wheat 2p
seminte de dovleac (aprox. 2 linguri) 3p
o mandarina 0p
Lunch: 2 linguri de orez alb (fiert) 1 p
o portie de broccoli 0p
5 oua de prepelita 2p
Dinner: 2 linguri de orez alb 1p
muult mai putin de 100 g piept de pui (fara pielita) la teflon 2p
putina fasole verde 0p
5-6 ciuperci fierte (doar apa si sare) 0p
o mandarina + un rose apple 0p

Aci intervine dubiul cel mare... am mancat asa de bine (mai ales acu, la dinner) si totusi am f. putine puncte. AM mancat toata ziua doar de 11 puncte??? Nu-mi vine sa cred! De aia astept confirmare de la voi, pleeeeeeeeeeaaaaaaaaase!
Inainte cred ca mancam mai putin. Daca ma ingras???

Acu ma duc o ora la tenis. As putea sa mai mananc 6 puncte. Asta chiar ca e peste masura intelegerilor mele.
Si inca o intrebare: am vazut ca o mandarina e 0p. Dar daca mananc 2??? sau 3??? ca sunt tare mici si as putea sa mananc mai multe. Alea cum le socotesc? La fel si cu legumele. Daca mananc o oala de fasole verde, nu se pune? e ca si cum n-as fi mancat nimic???

Mersi mult. Abia astept sa ma intorc de la tenis sa vad ce spun profesoarele de WW de pe forumul DC.

Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mamamariana,
de asta votez eu cu WW, ca mananc bine de tot. Eu nu punctez fructele, si pap 3 mere, 4-5 clemantine, asta e, imi plac fructele Legumele idem, pun puncte la mazare si fasole, restul 0. Ca oricum fac putina miscare alergand dupa fi`mea, deci nu stau in pat toata ziua.

Si sa-mi completez meniul: paste cu sos de rosii si ciuperci, yamiii, asta la cina, + o bananutza micuta-micutza si 1 kiwi, ca mi-e pofta de kiwi de mooor

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna ziua!

Am fost si eu membra a acestui club, dar la inceput, in capitolele 1-7 (uitati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=38213&whichpage=1" target="_blank">listuta de atunci). Am ramas si am abandonat dieta; la un moment dat o sa opresc alaptatul, si o sa ma alatur voua din nou.

As vrea si eu un link sau documentatie cu detalii despre WW, va rog frumos. Pare interesanta dieta. Spor la slabit!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://www.cata27.worldfreeweb.com/miha/WW/
listele WW cu calculator, toate puse la acest link de fetele de la idiete
Ioana - sa-ti traiasca printesa !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc Daria! Si tie, sa-ti traiasca Giulia!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ziua buna fete dragi!

Zuzilici, , multumesc de intrebare, sarcina merge bine. Din fericire nu am probleme deosebite si ma pot ocupa de Vladut care ma solicita la greu, nu stiu altfel cum as putea urca trei etaje zilnic cu el in brate.... Ai grija de tine, ia-o mai usurel cu munca.

Olo, multa sanatate tie si fetelor tale!

Felicitari fetelor care ati slabit, care nu, vai de capul vostru ca vin cu biciul... Cine vorbeste, ca eu am mai pus un kil la colectie...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput