Nou stil de viatza (80)
Raspunsuri - Pagina 5
oLo spune:
Fetelor, va raportez (fara prea mare vioisie) 68.6 kg azi dim.
Am avut un WE ingrozitor. Fetele bolnave, cumparaturi nefacute (sambata sotzul a ajutat pe cineva la mutat, si eu n-am putut sa ma duc la cumparaturi cu fetele bolnave). Abia am ajuns cu ele la farmacie sa iau tratamentul pt Anaïs (pe care l-am partajat cu Emma). Sambata am dormit cu fetele aproape toata ziua. Duminica am avut o si foarte faina de strans la fiecare juma de ora
de pe unde apucau fetele. Ne avand prea multa halaeala prin casa, am bagat la greu paste (spaghetti, tagliatele, tortelini) cu branza si un pic de smantana. In rest, somn la greu, iar Emma a vazut de vreo 5 ori filmul cu 101 Dalmatieni
Azi dim am dus fetele la scoala, si sper sa nu ma sune sa le iau acasa. In schimb, dupa distractzia din WE, m-a apucat pe mine bolitul :( Tusesc si ma doare capul. Asa ca nu am de gand sa alerg azi (abia astept sa ma fac bine)
Sper ca nu v-am demoralizat pe ziua de azi,
Mih
Eftimie C. spune:
Fetelor,eu m-am impacat bine cu daneza si de mult timp ma gandesc sa merg pe scheletul ei, dar cu alte alimente.
Exemplu:
D: cafea cu zaharina 0p + cub zahar(echivalentul a o lingura) 1p si 2 felii paine prajita 1p
P: 2 oua fierte (galbenus1.5;albus 0.5=2) 4p + legume fierte 0p
C: 250g pipt prajit pe o tigaie de teflon,unsa cu ulei de masline (calculez o lingura) 5+1=6p
asortat cu salata verde cu 1lg ulei masline 1P si multa zeama de lamaie 0p
TOTAL PE AZI:13p??Am inteles ca nu trebuie consum de 21p zilnic.Dar cate?
Hai sa calculam cate puncte am:
1.sex f - 7p
2.varsta/21-35 - 4p
3.greutate/87 - 8p
4.inaltime/1.70 - 2p
5.activitate/de birou -0p
6.vreau sa slabesc - 0p =21p
Altfel nu pot sa tin corect WW.Carmen, Cristina?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Era sa uit.Bine ati venit Olive si Klaus.
Zuzilici, in ultima luna de sarcina nu mai suportam sa merg la munca (dar am fost una din fetele care nu si-au luat prenatal).Toate mi se pareau ca sunt pe capul meu si parca se inmulteau sarcinile de la servici.Unde mai pui ca aveau o colega pe care sa o instruiesc sa ramana in locul meu si nu-mi mai suportam seful deloc.
Abia asteptam sa nasc, dar dupa 6 luni de stat acasa cu Edi, tanjeam sa merg la munca.
Ce spuneti de meniul meu?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
alipiticot spune:
am mai scris un msj si l-am pierdut si m-am enervat de luni dimineata....
la raport stagnez,dar samabata si duminica am cam sarit calul.Si nici la sala nu am fost.Rusinica,Rusinica!
Felicitari Daria si Carmen

Zuli,merci si
la bb
Ioana,stiam de coada de lingura de lemn calda pt ulcior.daca nu unguent kanamicina.
Spor la slabit si o saptamana buna, buna
meniu
lapte
legume cu pui
fructe
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
crystina spune:
Carmen E. am vazut ca zicea Daria ceva de faptul ca trebuie sa papi mai putzine puncte decat cele care itzi ies. In cazul tau mai putzin de 21 puncte pe zi.
Eu nu shtiu nimic de asta dar itzi spun ce shtiu eu de la intrunirile WW la care merg in fiecare luni seara. Eu shtiu ca trebuie sa mananci atatea puncte cat itzi ies pe zi..papi mai putzin doar in cazul in care vrei sa economisehti (de exemplu, daca ai un party ceva in timpul saptamanii) sau potzi manca putzin mai mult in cazul in care faci sport ( de exemplu, in graficul pe care il am de la WW 15 minute de exercitzii moderate echivaleaza cu un punct). Deci daca in ziua respectiva faci exercitziile astea mai potzi manca de un punct in plus.
Eu zic ca daca mai adaugi la meniul tau shi cateva fucte e destul de bun. Shi inca ceva..eu doua felii toast le pun intotdeauna 2 puncte. Nu am in tabel paine prajita dar am gasit in una dintre carticelele WW un meniu de dimi shi spuneau ca o felie toast este un punct. Acum cred ca depinde shi cat de groasa e.
Cam asta e..sper ca te-am lamurit.
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
crystina spune:
Olo, multa sanatate shi tzie shi la fetitze!
Ioana, spor la treaba!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
szivarvany spune:
Olo - sanatate multa si tie si fetelor tale ! 
CarmenE - la ww tre` sa papi un anumit punctaj exact pentru ai da organismului cat ii trebuie, dar sa slabesti incet si sigur. Eu am tinut daneza acu` 1 an, am tinut si Scarsdale, le-am cam tinut pe toate. Am slabit cel mult 5 kg in 13, 14 zile. Dar asta-i organismul meu.
Meniul meu: iaurt mic = 1 p, 3 felii paine = 6 p, 2 lt gem = 0,5 p, 250 ml lapte = 1,5 p si seara vad io.
Mephala, ce faci ??? Sunteti bine ??? 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
sigrid26 spune:
Buna fetele,
raportez si eu 91.900, adica nimic slabit dupa o sapt de regim drastic , deja devine frustrant , ori arunc cantarul pe geam ori nu stiu ce fac.De azi tin 3 zile disociat cu Mamica dulce poate reusesc sa pacalesc cantarul.
Zuzulici nu am plecat in ro , sotzul sta doar o sapt si eu am ramas ca trebui sa ma sune de la un club de dans sportiv unde am inscris fata sa inceapa si apoi avionul era cam scump pt totzi trei.
Delidana sper ca macar tu ai dat un kg , il meritzi , esti ambitioasa , faci sport, respectele mele
.
Mia succes cu cartoful, baga niste vitamine.
pupici la toate fetele si revin ca nu mai am inspiratie![]()
Carmen tu ce raportezi?A iesit buna pizza?
Mamica de printesa
de 4 anisori
justasmallkiss spune:
Am terminat de calcat si am luat o pauza de "forum".
Carmen E...eu nu sunt prea entuziasmata de plecarea la munte,dar merg pt sotzul meu si pitica.Eu urasc zapada,frigul,iarna...brrrrrr!
Sunt acolo si bai termale si deja ii facusem program sotzului...el cu picea la sanius
,eu la bai...dar exact cand ajungem sunt cu rusii pe cap...asa ca adio apa!!!
Cu WW-ul....sa o luam pe rand...din ce stiu eu si ce am in liste:Daca necesarul tau zilnic e de 21 de puncte...poti economisii maxim 4 puncte pe zi pt zilele din saptamana cand vrei sa mananci mai mult.De ex pt weekend cand poftele sunt mai mari.Dar nu mai mult de 4 puncte pt ca risti sa nu slabesti.
Trebuie sa bei 2 litrii de apa pe zi...pt fiecare ceasca de cafea bauta,mai bei un pahar suplimentar.
-o felie de orice paine 50-60 gr-2 pct
- o felie de paine pt toast(20gr)-1 pct
Deci cele 2 felii de paine le-ai punctat gresit.
O linguritza de ulei este un punct...o lingura...sunt deja 2 puncte.
Daca vrei sa econimistesti...azi tre' sa papi de 17 pct...nu mai putin.
Sper sa fi inteles ceva!!!
Mik si eu care mancam toate sosurile cu carnitza posibile...cu ratza,cu porc cu piept de pui si bambus
...
Da a ajuns frigul aici...pana acum a fost rece...dar azi dimineatza cand am dus fata la gradi era exagerat de frig.
oLo,multa sanatate tie si fetitzelor si insanatosire grabnica.
Alipiticot,dar cum "se manifesta" ulciorul...ca n-am mai avut niciodata.Imi e ochiul umflat asa de sambata...dar nu coace,nu e iesit capul acela alb cum am vazut la alte persoane...Am pus si eu sambata lingura de lemn calda...poate o fi dat inapoi de nu se agraveaza.Merci oricum pt sfat!!!
Cristina,n-am spor deloc...dar nu am ce face!!!
Mai sunt si eu prin zona putin...dupa care merg sa iau picea de la gradi.Azi ramane si la masa de pranz...sunt curioasa daca mananca ceva!?!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
Delidana spune:
Buna
Raportez si eu, -500g. Nu e mult dar macar am reusit sa misc acul cintarului.
Azi e inchis la sala dar voi face niste exercitii acasa la saltea.
Crystina, este vorba de cerealele Fitness (inauntru arata la fel ca fulgii de porumb doar ca sint maro)? Am incercat si eu din astea dar ma gindeam la ceva mai natural, intr-un timp ma batea gindul sa iau eu diferite seminte si sa le combin cu fructe si lapte insa n-am gasit decit seminte prajite si sarate....m-am lasat pagubasa....acum mi-am luat Quaker Oatmeal-instant, varianta: "raisin, dates", vin in pliculete si unul are sub 200 calorii dar e si gramaj mic.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie