Nou stil de viatza (80)
Raspunsuri - Pagina 4
miag spune:
Buna dimineatza,
Pentru raport 71si 1/2 kg

De azi ma reapuc si eu de regim.Cred ca azi voi manca doar cartofi fiertzi.
Pupici la toata lumea.
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
szivarvany spune:
Feteleeee,
am 76,500 kg !!! 

Si cand ma gandesc ca am vrut sa tin alte diete, ce bine ca tin ww !
O zi faina sa aveti, intru mai incolo sa va citesc rapoartele ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
crystina spune:
Neatza fetelor!
Raportez shi eu - jumatate de kilogram in minus. Yu-hu!!!
Meniul meu azi:
- doua felii toast cu putzin unt shi gem plus o cana de ceai
- fasole verde cu ciuperci shi usturoi
- supa de roshii cu cateva crutoane
- seara: nu shtiu inca
Mai revin dupa ce o duc pe Lilly la gradi..azi nu merg la sala, am de recuperat putzin la curatzenie lus programare la coafor pentru mine shi iepurina.
V-am pupat!
P.S. Daria- felicitari!
P.P.S. Mia, bine ai revenit! Incet-incet itzi revii shi cu dieta!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Eftimie C. spune:
Neata!Desi la raport am -1kg sunt necajita pentru ca m-am dezmatat si se cunoaste la cantar.Ar fi trebuit sa arate mai mult.
Asta e! O luam de la capat si sper sa fiu serioasa.Astept rezultatele Georgianei si abia atunci cred ca ma voi apuca serios de dieta ei.Poate voi afla si mai multe despre ea si ce a schimbat..etc.
Azi nu stiu ce voi manca, deocamdata savurez o
si
din urma (da' mult ati mai scris!!!)
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Mik spune:
Buna dimineata, frumuseti !
Zuzilici ai mare grija sa nu obosesti prea tare la serviciu.
Doina si Diana aveti mare grija de voi.
raport : -100g (52,4) ! Adica nici o scofala ! Am mincat de 2 ori chinezesc saptamina trecuta si asta s-a simtit. Sa-mi fie rusine !
Week-end-ul a fost linistit. I-am dus pe copilasi la spectacol si s-au bucurat. Marghiolitza mamei si cel mic m-au ajutat ieri la impaturit cearsafuri, harnicutii mamei !
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- pui fript, mamaliguta si o mincarica de fenouil (o leguma cumva asemanatoare cu mararul). 2 mandarine mici
- salata verde cu brinza. alt fruct
Va pup pe toate !
Mik.
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza fetelor.Am venit de la gradi si mi-am facut un ceai fierbinte...sunt numai -17 grade
.Am simtzit ca imi crapa fatza de frig!!!
Carmen,pt raport,stagnez.De azi sunt si eu la WW.Sambata o sa plecam o saptamana la munte...dar o sa incerc sa ma tin si acolo de WW si sa mananc doar produsele la care stiu sigur punctajul.
Tu mai ti?Sau nu ti se potriveste si incerci altceva?
Cristina,va faceti frumusele azi?
Spor la treaba.Imediat ma apuc si eu de curatenie...dar fara cheffff.Nu stiu ce am de la o vreme...parca a dat oboseala peste mine...mi-e somn non stop!!!
Daria,felicitari si spor la slabit in continuare.
Mia,spor si tie la cartof...daca te simti slabita papa langa cartofii aia si o salata si intre mese si niste fructe.Ai grija de tine.
Zuzi,merci mult pt urari.Dar de ce te grabesti tu asa cu slabitul imediat dupa ce nasti?Nu vrei sa alaptezi bebelina daca o sa ai laptic?
Eu am alaptat-o putin,doar 2 luni jumate.Mi s-a dus laptele pe baza de stres si oboseala...dar asa de rau mi-a parut!!!Am plans cand m-am muls si am vazut cum arata lapticul meu si mi-am dat seama ca trebuie sa ma opresc.Nimic nu se compara cu momentele cand iti ti minunea la piept
Sigrid,Mamicadulce...va doresc si voua muuuulta multa ambitie sa va tineti de dieta.
Doina,ai reusit sa te odihnesti putin?Onitza e bine?
Cami,te-ai apucat de treaba?Sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca de data asta visul.
Tzuni,mai ti WW-ul sau ai ales alta dieta?Cum e cu greutatea saptamana asta?
Sunt sigura ca o sa ajungi cat de curand asa cum iti doresti,doar esti ambitioasa
Fetelor,merg sa strang de prin casa...va pup si spor la slabit in noua saptamana.
Meniul nu il stiu inca...deocamdata beau un ceai de capsuni cu lamaie fara zahar.
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
justasmallkiss spune:
Uitesem...ma doare ochiul drept, rau...am crezut ca mi se face "ulcior" dar nu s-a facut.Cred ca m-a tras curentul...mi s-a umflat ...asa...sub ochi,pleoapa de jos.Stiti voi ceva remedii?Aseara mi-am incalzit sare de mare si am tinut asa fierbinte intr-un prosop la ochi...dar vad ca degeaba...
Carmen E,felicitari pt kg pierdut.Bine ca ai ambitie si nu te descurajezi.Spor la slabit in continuare.
Mik,e buna si suta aia de grame,decat sa te fi ingrasat.
Iti place la "chinezi"? Si mieeee.Eu cand merg de multe ori nu imi iau un singur meniu,mananc la bufet pt ca pot papa din toate cate putin.Supa lor putin iute imi place mult.Si zici ca ingrasa?Ups...sa stiu sa ma feresc saptamana viitoare la munte.
Am fugit!!!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
Eftimie C. spune:
Georgiana, mai multa cafea si chiar vin?Mai, da' dieta asta e super!Sigur o voi incerca si eu.Dupa raportul tau final sigur vei fi asaltata de intrebarile noastre.
Ioana, o saptamana la munte?
Te invidiez!Sa va distrati bine si sa profitati la maxim de zapada.
Tzuni, ce faci?Incepi dieta Georgianei?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mamica dulce spune:
Buna dimineata! raportez porceste 87.400.
Asta e de la grill-party-ul de ieri si parca se stabilise ca abaterile astea nu se pun la socoteala
Ieri dimineata stateam foarte bine,la 86.500...insa ..asta este acum
va pup si o saptamana buna-buna!
ancutza
ps-cred ca ar trebui sa mai raportez si pe seara ca am ATATA treaba si daca o fac pe toata ard o tona de calorii
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away.
Mik spune:
Ioana la chinezi nu e recomndat sa maninci ceea ce e prajit (nems-uri, carnita si pestele bucati), mai ales ca se pune zahar ! Trebuie servit mai mult supa, minacarea pe aburi si compoturi de fructe. Mie imi place iute si nu numai la chinezi.
Tot Ioana : frigul a ajuns si la tine ? La mine einca acceptabil (-5 garde).
Mik.