Nou stil de viatza (80)
Raspunsuri - Pagina 3
crystina spune:
Neata fetelor!
Meniul meu azi:
-trei felii toast cu ceai
- salata de pui cu crutoane
-supa de roshii
-seara:nu shtiu inca
Delia eu mi-am luat ultimele cereale de la Nestle "fitnesse & fruit" se numesc..is bunishoare (cereale normale fara zahar cu fructe uscate). Shi eu ma plictisesc repede de cereale.
Carmen, distractzie placuta azi cu musafirii! Sa ne zici daca ai rezistat la pizza sau nu.
Daria, felicitari!
Zuzilici, o duminica placuta!
Pupici!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
Neatza!
Crys, nu mi-am propus sa rezist, ci voi manca o portie mica spre medie. Adica 10-12p.
In rest voi mai manca o banana, vreo 2 cani de lapte si portocale.
O zi frumoasa! 
Delia, faza cu fetita care si-a protejat tatal m-a impresionat adanc. Si altele...
...
Pizza o fac cu sunca slaba de pui, cateva feliute salam de vara, ceapa, gogosari in otet, ciuperci si cascaval.
Si va fi masa de seara, pe la ora 17-18. Numai bine!
Daria, felicitari!
Sa inteleg ca nu mai dai raportul maine?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sigrid26 spune:
Buna fetele
mai mamagiuliei de ce dai tu raportul azi?Sa ti faci de cap pana luni
.
Mamica de printesa
de 4 anisori
szivarvany spune:
Nu, io azi am zi de cantar si saptamana ww o incep maine ![]()
Azi ma rasfat cu 2 clipe dulci, yamiii 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
mephala30 spune:
Fetelor, vad ca n-a mers forumul pana acum. De asta nici nu v-ati inghesuit la scris...
Sper c-ati petrecut bine duminica. 
Eu am mancat si 2 mici (abatere)
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sigrid26 spune:
Carmen la mine plictis mare , sotzul e plecat in Ro , eu imi omor timpul pe aici.Abia astept sa vad cine a slabit maine ........fetele nu uitatzi de raport!!
Meniul de azi"
D-biscuitzi wassa 4
P-cod fiert cu iaurt+salata de fructe
S-cred ca un biscuite wassa ca ma cam doare stomacul,
V am pupat
Mamica de printesa
de 4 anisori
georgiana.david spune:
Dragelor e bai mare daca nu dau raportul maine? Tare as vrea sa nu ma cantaresc pana la sfarsitul dietei.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
mamica dulce spune:
eu azi am avut musafiri,mai inainte au plecat si am facut gratar pe balcon:) am mancat vreo doua fripturi cu salata si o bucatica de paine.In schimb am baut 2 beri.
nu stiu ce o sa arate cantarul maine,vedem noi.
sigridutz,te sun dupa ce culc pe mitzu'??
sigrid26 spune:
Da, sunt treaza .
Cina nu a fost un biscuite , a fost salata de castravete cu cod fiert si capsuni cu....frisca
si mancat la 22.00.Asta e!!!
Mamica de printesa
de 4 anisori
Zuzilici spune:
Nici la noi n-a mers DC-ul de dimineata si acum deja s-a terminat weekendul dr bine ca merge DC-ul.
M-am up-date-uit si sa incep cu inceputul.
Ioana si Mihaela La Multi Ani! fericiti alaturi de cei dragi, implinirea tuturor dorintelor si sa slabiti rapid si armonios, asa cum va doriti.

Tzuni sa stii ca are dreptate horoscopul tau. Cam greu pentru lei sa nu pape carnita dar in primele luni de sarcina cand pitica nu ma lasa sa mananc mai deloc carne pot spune ca incepusem sa dau jos din grasimi si imi crestea doar burtica.
Deci e un sambure de adevar in horoscopul acela. P.S. De cand e Mihaela Tatu la emisiunea "De Suflet"?
Miag ma bucur c-ai inceput sa-ti bei cafeaua cu fetele
si sper sa iti reintri in normal si cu "Un nou stil de viatza" 
Sigrid iubita imi pare rau ca m-am dat la fund dar n-a fost intentionat. Asa-s eu mai bleaga si nu-mi place sa las pe maine ce pot face azi ... drept urmare asa cum am mai scris am venit 'terminata" de la munci saptamana trecuta.
Ce face Adela? Si cum de soata ti-e in RO si tu nu? Uite de la mine un
gras si dulcel ca sa nu mai fi suparici ca te tradeaza cantarul. Maine cu siguranta ai sa vezi rezultate bune. 
Cami sa stii ca asta da veste buna
... tu stii cum sunt eu si ma
sa fie cu ochi macar de data asta. Spor la prestari cat mai romantice si cu rezultate excelente.
Diana cum iti merge cu sarcina? Felicitari pentru sarafan si ma bucur ca te-ai hotarat sa redevi activa pe subiect. 
Doina sper ca pe langa treburile casnice ai reusit sa te odihnesti mai mult decat pana acum. Ce face Oana? Mai ai putin si vin ai tai asa ca o sa-ti fie mai usor sper. O saptamana usoara iti doresc. 
Sabina spor la compus. Sau deja ai terminat piesa? A iesit bine?
Anca (mamicadulce), te
si pe tine si vorba Delidanei mai lasa canatritul mai ales seara, dar nici nu te da la interzise prea des daca vezi ca ti-a mers o data, de doua ori ... ca 'ulciorul nu merge de multe ori la apa' ![]()
Delidana felicitari pentru reintoarcerea la sala.
Totusi ai grija cu spatele ca daca nu e refacut 100% sa nu-l 'superi' mai rau.
Iti mai primesti masajul din fiecare seara? Apropos de filme avem vreo cateva in comun. ![]()
Crystina felicitari pentru reintoarcerea la sala
si sper c-ai avut un weekend placut.
Carmen vad ca ai vizionat o caruta de filme.
Ai vazut cumva "The butterfly effect"? Mie mi s-a parut interesant. Iustin ce mai face?
Si-a facut abonament la masaj? ![]()
Mariana cum suna dieta minune pana la urma? Hai ca mai am putin si-o sa trebuiasca sa ma gandesc serios la o dieta.
Daria vad ca-ti prieste numaratul punctelor.
Felicitari pentru pierdere si trebuie sa recunosc ca m-asteptam sa fie mai mare.
Georgiana cred ca asteapta fetele cu sufletul la gura sa vada cat ai slabit ... esti sigura c-ai sa reusesti sa te abtii de la cantarit? ![]()
CarmenE, Mik, Olive, Alipiticot, Roxana v-am
, bafta la slabit si sper c-ati avut un weekend superb si fara prea multe abateri. 
Dragelor v-am
acum si sper sa reusesc sa intru mai des. Va doresc tuturor un raport
si o saptamana excelenta.
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png