Impreuna, Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 5
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Gabi ma bucur ca o dai si pe Eva la "baletine" . Poti veni azi, de la 17:00 au ora.
Silvana aha..am inteles...nu este oare si Monty pt ingrasat?
Spor la lucru
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Infernal frigul asta...
Cand am ajuns la birou, unde era fain si cald, simteam cum ma desmortesc...
Silvana, spor la slabit...
Gabi, cred ca din nou ai dreptate cu astrele astea...
Toata lumea are probleme, in special la servici si Radu a avut ieri o zi proasta la job.
Sper sa treaca...
Katik, ai grija de tine, sa nu iei nici un medicament...
Ceiuri multe, miere, leacuri babesti.
Cat mai tine gerul asta siberian?
Azi noapte m-am trezit plangand, fetelor...l-am visat pe bunicul meu...si am vorbit multe...despre Ines...ce-o mai fi si visul asta?
O sa aprind azi o lumanare pentru sufletul lui bun...
Asa ca de la 5 sunt treaza, azi cand ajung acasa, zau ca nu mai fac nimic, bag un somn la caldurica, ca de maine iar lucrez 12 ore ca migul, inclusiv sambata!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mihi spune:
Salut fetele!
Acu-i randul meu la butoi...desi am mai trecut pe acolo ,...si joi si vineri, cand a fost intalnirea, unde am reusit sa ies,... la mine a ajuns mai repede unda.
Vreau sa-mi cer scuze pt glumele proaste pe care le-am facut...nu am vrut sa lezez pe nimeni...nu am venit aici sa ranesc pe nimeni... dar nici sa fiu ranita!
De saptamana viitoare o sa intru mai rarut ca pleaca ai mei..si de scris cine stie...
va pup
mihi
angy11 spune:
Intru scurt sa va salut,abia am ajuns de la scoala,plec dupa Angy la gradi si apoi am sedinta,la scoala(consiliu profesoral),unde trebuie sa-mi sustin in plen dosarul pt. gradatia de merit,cred ca o sa-l fac varza,dar asta e incerc.
amutza spune:
Buna seara la fetili
Noi azi implinim 7 luni asa ca va invit sa vizionati pozele, iar acolo unde o sa gasiti poza cu prichindelul mic imbracata in rosu si are o basmaluta rosie pe capshor este cea mai proaspata poza scoasa din cuptor.
LA MULTI ANI!... cu intarziere pentru Vali si Ionela sa va traiasca samburelul din burtik si sa aveti grija de voi mai ales acum cu frigurile astea siberiene.
Ana sa nu ma uiti .... Te pup
Alexa ce mai faceti, nu ai mai ajuns la calc? Hai pupici.
Irina era sa te uit, la cate complimente mi-ai facut nu-mi mai vad lungul nasului...hihihi... mersi,dar nu stiu daca ma crezi, aceeasi impresie am avut-o si eu despre tine (ce coincidenta) cand te-am vazut prima oara intr-o poza. Si tu arati la fel de tanara si frumoasa.
Na fetelor va pupam ( si Alisa ) si pe mai tarziu.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
alexa00 spune:
Salutari fetele!
Din start va pe toate.
Cu intarziere si scuzele de rigoare:LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII pentru cei sarbatoriti :Toria, Cosmin si Ionela!
Bai dar frig e afara!Daca o mai tine mult asa e naspa!
Paul al meu a primit o masinuta cu multe suruburi si o surubelnita.Asa ca acum face pe mecanicul.Bineinteles asistat indeaproape pe tati!
Am vazut pozele de la intalnire!Mai fetelor voi toate aratati beton numa' eu is ca o vrajitoare!Doris mama tre sa ne ocupam de look-ul meu cat mai curand!Ce zici?
Numai bine,
Alexa
gabirus spune:
Ciao, fetele dragi!
Eu inghetz la lucru ... brrr s-a oprit centrala. I-au dat drumul din nou, dar pana se incalzaeste abia tastez ca mi-au inghetat degetele.
Mihi, imi pare rau ca te simti asa. Te pup si sa nu indraznesti sa ne parasesti ca venim dupa tine si aruncam butoiul!
Amutza, e dragalasa tare fetita ta!
Irina, pe unde esti? Ne intalnim luni la balet, ca vin si eu cu Eva. Intrebare: de unde ai facut rost de cipici?
Danitin, tot asa ocupata? Iar are idei seful tau?
POZE
Ana68 spune:
Salutari timisorence,
Amalia,nu te-am uitat : ceaiul este de la CELMAR.Iti recomand pe cele de fragute,visine si fructe exotice.Pentru probleme de burtica poti folosi pe cel de menta cu macese.Si chiar si pentru raceli este minunat,caci macesele contin multa vitamina C.
Eu chiar luni am cumparat din cel de menta cu macese,pentru Luana,ca a avut o indigestie urata de tot,s-a lasat cu voma si ochi peste cap si zacut... si pentru burticuta ei i-am dat ceai d-asta si si-a revenit uimitor de bine si repede.Pupici si multa sanatate!
Gabi,m-am uitat si eu la "ajutoarele Mosului"...Frumos!Iata un mod de a-ti descreti fruntea si de a-ti face ziua senina:privind astfel de ajutoare!Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
Dragelor,va pup si eu pe toate,va doresc zile bune si pline de realizari!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Pe aici sunt , pe aici, au innebunit clientii nostri, dar mai intru sa vad daca ati iesit din butoaie.
Mihi nu cred ca e nimeni suparat pe tine, eu iti spun sigur ca nu sunt. uite un pupic de la mine si de la Ioana, sa-ti treaca.
Amutza merci de compliment, pica bine astfel de complimente,nu? Daca nu le primim din alta parte, macar noi sa ni le facem.... Eu sa stii ca la 31 jumate deja incep sa ma doara una-alta, nu mai am rezistenta fizica, incep sa "ruginesc"...
Super dragalasa, de reclama , bebitza ta!! Sunt indragostita de copiii cu ochi albastri.
Iar de Straja, ce sa zic abia astept , anul trecut am schiat prima oara in viata mea si a fost o senzatie de neuitat, anul asta "ma perfectionez" . PE voi nu va pasioneaza? Hai ca vin o gramada din Solectron.
Gabitza dragutza , am fost ieri la balet, bine ca n-ai venit ca Ioana a facut crize de nervi si n-a vrut sa danseze, a stat numai pe margine. Asa ca luni cred ca o las doar pe maica-mea cu ea, eventual vin in timpul orei...nu stiu ce a avut ieri a fost cu fundul in sus fiica-mea.
Cipici am luat de la Sport-voyage din centru, 100.000 perechea, body tot de acolo dar 450.000 Asta e...ce nu face mama sa aibe copilul haine de calitate..
Ana faine ceaiurile Celmar si eu Ioanei numai din-alea ii dau.
Sanatate distrugatoarei de neuroni si succes la scoala micului fan de rechini.
Spor la lucru
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
gabirus spune:
Irina, bine ca sunt cipici cu numar mic la Sportul. Anul trecut am cautat in disperare si nu aveau numar mic pentru Eva. Body avem deja, am luat anul trecut de la 1 Iunie. Mai trebuie sa cumpar
niste pantaloni colanti si gata. Abia astept sa fie luni Cred ca sunt eu mai nerabdatoare decat ea.
Ana, merci pentru apreciere. Sa stii ca sunt cea mai buna terapie piticii mei. De fapt, piticii in genere.
Fetelor, stiti cumva de unde pot cumpara magneti din aia pentru agatat "memorie auxiliara" pe frigider? Serios ca nu se mai poate. Trebuie sa imi lipesc biletele peste tot ca am o mie si una de chestii si chestiute de facut si mereu uit cate ceva.
POZE