Ce fac bebelusii vostri in parc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ieri, in cluj, a ploat. Dupa ploaie am iesit la plimbare, veselie mare caci locul de joaca preferat s-a dovedit a fi o balta in care Ilinca mea a intrat si pana nu s-a facut ca porcusorul n-am reusit sa o mai scot...sigur ca nu era singurul copil care era amuzat de joaca in noroi dar totusi...cum sa-i explic ca nu e chiar indicata o astfel de joaca?! sa mai zic ca a inceput urletul cand am dus-o in casa si ca aseara aprope adormita ii zicea lui tacsu' "apa, lipa, lipa" si radea de mama focului?? Si cand ma gandesc ca azi o luam de la capat..vai si amar de hainele si papucii nostrii

Raluca si Ilinca (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Raluca

Ilinca afara, in parc: nu suporta sa o ti de mana, fuge dupa copii, cu cei de varsta ei se joaca iar celor mai mari la face Pa, nu stiu care e smecheria dar tare-i place sa faca Pa, tuturor! Dupa unii care o cheama se chiar duce- lucru ce ma inerveaza la culme!
Apoi, problema mare e ca aduna toate mizeriile de pe jos, inclusiv chistoace ...bleah!
A, mai avem o problema: nu suportaa sa se plimbe pe alei curate...cum exista un pic de noroi sau apa acolo e si ea!
iar in final cand trebuie sa venim in casa, urlaaaaaaaaaaaaa!!!
Cuminte foc fata mea!

Bag de seaman Raluca ca fetele noastre fac aceleasi nazbatii!
Diana la fel spune pa la toata lumea de pe strada! Se tine dupa toate carucioarele cu bebe si dupa caini!
Se tavaleste pe jos si sta mai ales in genunchi, cade si rade, cade si zice "Oaaa" si asteapta sa o ridic eu, altfel sta asa pe burta si rade...
Mai nou, a inceput sa i-a jucariile copiilor din parc si daca vreunul doreste sa i-o din mana se repede la el si il tranteste.
Ieri o mamaie in parc mi-a zis, dupa ce il trantise pe nepotelul ei, ca e foarte baietoasa!
Asta e!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Da, Danutza si a mea a fost catalogata ca fiind baietoasa, ce sa-i fac, asa e ea mai hotarata- si e numai un tar de copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

quote:
Originally posted by ponicid

Fetita mea (1 an si 8 luni) de mana nu merge. Nici de gluga nu pot sa o tin pemtru ca se zbate pana ii dau drumu de orice as tine-o. Ar merge de mana cu orice alta persoana straina, mai ales cu un alt copilas, numai cu cei ai casei nu!
In general merge repede, aproape alearga. Nu se uita pe unde merge si daca nu am eu grija da cu capul in zid, se baga intre picioarele trecatorilor calca pe caine, da in gropi pline cu apa, etc.
Vrea sa se cocoate pe orice vede: marginea unei vitrine, o trepta care-i ajunge pana la genunchi, locuri care imi sunt inaccesibile chiar mie.
Da navala spre orice bebe. Zareste orice copli de la distanta si alerga intins spre el. Apoi il asalteaza cu mangaierile sfarsind prin a-l lua de mana si a pleca impreuna la plimbare.
Vrea sa o bagam in fiecare magazin pe care il intalneste.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Draga Daniela, Ana_Maria ta este de aceeasi varsta ca si David al meu si are in mare aceleasi manifestari, din pacate. In casa ma inteleg foarte bine cu el in marea majoritate a cazurilor (cu unele exceptii, ca n-ar mai fi copil daca nu ar face si prostii), insa afara este dezastru.
Mai nou, nici nu mai merge...se opreste la marginea bordurii si se uita la mine sa vada ce zic daca ar iesi si el putin la strada la masini...asta dupa ce ma chinui de atatea luni sa-l fac sa inteleaga ca e periculos...bina macar ca nu mai iese direct la ele.
Apoi merge pe langa gard (ca in drumul nostru pana la blocul unde stam sunt multe curti) si vrea sa intre in curtile din drum. Cum nu-l las, se pune pe jos si urla de ies oamenii afara. Renunta in final si la porti si intra pe diversele stradute infundata din cale...alta belea...pana ajungem acasa facem 2 ore...daca am noroc sa mai vrea si in brate sa mai mergem mai repede o bucata.
Eh...sa ne ajute dumnezeu sa se mai cuminteasca cu timpul si noi sa avem nervi de otel

Sanatate maxima!

Mergi la inceput