Primele semne ale sarcinii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veverita32 spune:

georgiags, Sa dea Domnul sa fie cu bine si sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

veverita, felicitari! sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos! (am fost dezamagita luna trecuta cand ti-a venit cm)

giorgiags, Doamne ajuta sa fie cu ochisori!

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella27 spune:

Of si eu am aceasi intrebare..ne-am dori un copil astfel nici nu ne-am protejat dupa ultima menstruatie..Insa am putut sa facem "treaba"doar aprox 1 saptamana jumate,deoarece m-au luat niste dureri de ovare mai ales la cel stang..m-am dus la ginecolog dar cred ca era fara experienta nu mi-a dat nici macar medicament a zis sa iau ceva pt inflamatie daca m-am racit..Am facut testul papanicolau dar inca nu am rezultat..Sarcina oricum nu se vede chiar daca exista si de aceea ma dor ovarele..insa eu am inceput sa iau Cervugid ,pt ca asta era ceva care stiam ca este pt inflamatii,iau de o saptamana si inca nici un semn ca imi trec durerile..Eu tot sper ca am ramas gravida chiar daca am facut dragoste neprotejat inainte sa am ovulatia.pt k altfel numi explic durerile astea care numi trec,si chist nu am.Ultimul ciclu am avut in 15 ianuarie,deci inca nu pot sa stiu daca sunt cumva insarcinata,si nu pot sa mai fac nimic cu sotul meu ca ma doare...na acum ce s fac?:)sa ma intorc la ginecologie inca o data?a fost cam degeaba vizita mea si banii aruncati degeaba ca nu stiu ce am.M-a intrebat daca am avut scaun in ziua aia si cand am zis k da sa uitat ciudat...stie cineva dc avea reactia asta?:))

Mergi la inceput