Mamici din Arad ....??? (41)
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
Ioana, chiar daca ai trimitere tot iti trebe adev de la lucru si ordin de plata si adev de la CNAS judetean. O adevarata batatie de cap...
Alina, imi pare rau de Dragos!
De azi sunt oficial in luna a 6-a!
Buba mare e ca am reusit sa ma zgarii pe cornee (bineinteles cu ajutorul lui Vladut ) si acum abia ma chiorasc in monitor cu un ochi... Asta e trece si asta...
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
pufymic spune:
Diana chiar dc te superi pe mine mie tot imi vine sa de tine cu zgariatul pe cornee!Saraca de tine!Sa-ti treaca repede!
Si felicitari pentru trecerea in luna 6!Deja ai domnisoara mare!
Eu acum l-am trimis pe Ovi sa-mi cumpere....sunca presata ca as manca cu conopida murata.....!Ufffff!
Pupici!
Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
DianaR spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Diana chiar dc te superi pe mine mie tot imi vine sa de tine cu zgariatul pe cornee!Saraca de tine!Sa-ti treaca repede!
Si felicitari pentru trecerea in luna 6!Deja ai domnisoara mare!
Eu acum l-am trimis pe Ovi sa-mi cumpere....sunca presata ca as manca cu conopida murata.....!Ufffff!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Chiar asa de distractiva sunt? Saraca de mine, sa stii ca n-o fost chiar placere... Acum is ceva mai bine.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
pufymic spune:
Diana te-ai suparat pe mine? Cred si eu ca nu ti-a fost totuna.....sunt periculosi piticii astia ca nu stii pe unde-si mai infig degetele...! Sa iti treaca repede!
Eu aseara am fost in ca am mancat sunca presata cu conopida murata!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
gabitzica spune:
Alina, Orto janto e pa Iuliu Maniu(de la Podgoria inspre Polivalenta) pe dreapta , pe langa spalatoria Gavroche. Nr . de tel 228332
Flavia???? Pe unde umbli?? Sper ca e totul in regula.
Eu miine merg la Furau, de abia astept sa vad ce zice.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi iti tinem pumnii pe maine sa-ti vezi comoara mica si sa fie totul bine!Poate iti face si poze!
Si vroiam sa-ti zic: suna la nr ala de tel de la Labormed pe care ni l-a dat Alinush ca am sunat si eu si mi-a zis tipul care a raspuns la tel. ca au loc vineri!
Flavia chiar asa: cum te simti?Sper ca esti bine!!!!
Alinush si multumim de numar! Eu acum ma strasez sa-mi fac rost de o adev......cum ca am platit CAS-ul!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
gabitzica spune:
Ioana, si merci de pont. Am sunat si m-am programat vineri dimineata. Se pare ca barbatii sunt mai draguti.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Ioana, ma bucur ca ti-a fost de ajutor numarul de telefon, bine ca mai au fonduri.
Gabi, te asteptam cu vesti bune de la dr. Mersi de info despre Orto J, voi suna sa-mi fac programare.
Ieri dupa ce am scris mesajul chiar ma gandeam si eu la Flavia ca nu a mai scris se cateva zile. Oare o fi plecat la medic in Ungaria?
Alina (7+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Gabi si eu tot pe vineri dim. m-am programat(tie ti-a cerut numele?ca mie nu....hmmmmm)!Poate ne intalnim pe acolo(a propos: ziceti-mi si mie unde e Labormed-ul pleaseeeeeeeee!)!(daca imi fac rost de adev.......)
Alinush !
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
alinamoro spune:
Ioana, Labormed e pe str.T.Vladimirescu cum vii de la p-ta mica pe langa spit. de oftalmologie) colt cu str. Ecaterina Varga. Sau cum vii din centru pe E.Varga la primul sau al doilea colt (nu mai stiu exact).Ce explicatii ti-am dat, sper ca ai inteles ceva, nu prea le am cu astea.
Nu are Ovi adeverinta ca e valabila si de la el?
Alina (7+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun