Mamici din Arad ....??? (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, tin pumnii maine la Furau!

Ioana, nu m-am suparat... Dar nu vedeam ce-i asa de distractiv...

Alina, Ioana, mie cand mi-am facut analizele la Laser nu mi-a fost de folos adev lui Vasile musai a mea a trebuit.

Va pup.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana stii vorba aia cu "te zgarii pe ochi"? la tine s-a cam potrivit....dar nu in sensul vorbei ci chiar la propriu.....bine ca nu te-a zgariat mai rau!

Alinush am inteles unde e Labormed-ul , si am intrebat de adev cand am vb cu nenea ala si a zis ca e musai de la mine(cum zice si Diana)! Maine merge Ovi pe la casa de pensii sa vada dc imi poate face rost de una.....nici nu stiu cine plateste acum CAS-ul pentru noi de cand cu mutarile astea de dosare....!

Noapte buna sa aveti!
Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Salutare fetelor!

Gabi iti tinem pumnii pe azi sa-ti vezi bb-le!La ce ora ai programare la Furau?

Diana am vrut sa te intreb ieri si am uitat: tu cand ti-ai facut analizele de unde ti-ai facut rost de adev?De la sv?

Restul fetelor ce mai faceti?Flaviaaaaaaaaaa???

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna fetelor

Scuzati-ma ca nu am mai intrat scris astea, dar dupa cum stiti eu scriu de la lucru de obicei si am avut foarte mult de lucru saptamana asta.

Ieri am fost la dr in Ungaria si totul e bine. BB are 19 mm, uterul nu mai stiu dimensiuni, dar ok, in jurul uterului nu se vad probleme, iar colul e in continuare bine inchis. Am vazut inimioara batand, oricum emotii mari. Deci totul e ok, ca si dimensiune se incadreaza f bine la 8 saptamani si 5 zile.
Alte recomandari nu am primit inca, iau in continuare Utrogestan, Magneziu cu B6 si Acid Folic de 5 mg.
In 15 februarie e urmatorul control cand voi primi de facut alte analize.
Singura problema e herpesul. Azi mi-a iesit iar, e a 5-a oara in sarcina si desi cel mai periculos e cel vaginal, faptul ca mi s-a activat virusul dinn sange de atatea ori pana acum si mai ales in primul trimestru nu e tocmai bine. Speram sa nu creeze malformatii, ca nu prea am ce sa fac.

Azi am dormit mai mult ca am ajuns aseara mai tarziu putin si sunt cam somnambula la lucru.

Va pup si [romit sa va scriu mai des sa nu ma dati disparuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Acum vin de la echo, samburelul meu are 9 mm, 7 saptamani, dar sunt putin speriata ca e pericol sa se desprinda -sacul e putin deviat-pe caiet scrie asa-zona de decolare 12/mm pol inferior.Fetele din domeniu lamuriti-ma si pe mine , daca puteti. Mi-a dat sa iau utrogestan 4 /zi si no-spa 2 /zi si repaus fizic si sexual.
Vi-am zis ca am niste scurgeri maronii, aseara parca a fost putin mai inspre ros.
Ioana, poate ne intalnim miine dimineata. Eu am zis ca mer pe 7.30.
Urina in ce sa o pun? E bine intr-un pahar de unica folosinta? Sau trebuie recipient de sticla. Si spuneti-mi si mie cum se colecteaza corect urina? Eu stiu ca un pic de la inceput, un pic de la mijloc si un pic de la sfarsit.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Gabi Doamne ajuta sa fie bine si sa nu ai probleme ai grija de tine si te odihneste daca asa a zis dr,ti-a dat si concediu medical?
In legatura cu urina eu stiu ca trebuie in recipient steril de la ei si mie imi ziceau sa colectez jetul de mijloc,eu analizele le faceam la noi in Vlaicu la Bioclinica,acolo m-a trimis Furau.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Gabi, las ca va fi bine, ai grija cu efortul fizic, mai ales sa nu-l iei in brate pe Tudor.
Urina o poti pune in orice sticluta curata, cu capac, nu poti pune in pahar de unica folosinta ca nu ai capac la el. Nu trebuie sa fie recipient steril numai la urocultura.
Se recolteaza prima urina dimineata si lasi sa curga primul jet, se ia jetul de la mijloc, asa cum a zis si Claudia (in prealabil se face toaleta organelor genitale).

Flavia, ma bucur ca si samburelul tau a mai crescut!

Fetelor, am un morman de haine de calcat si nu am nici un chef. Pe Dragos l-am trimis cu Calin la plimbare ca sa pot calca linistita, dar nu stiu cand incep.

Alina (7+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Gabi prin ce treci tu acum am trecut si eu cu sarcina care am avut-o inaintea Biancai. Cam pe la 2 luni si o saptamana incepusem sa sangerez asa ca tine, am fost internata pe Sebesului la Dr.Guset cu repaus la pat, perina sub sezut in timp ce dormeam, nu era voie sa ridic mainile deasupra capului, ca ridicam uterul (asa mi-au spus asist. de acolo) , alilestrenol si papaverina tablete . Am stat internata o saptamana iar la 2 luni si 3 saptamani m-am dus la Dr. Burciu la cabinet sa fac avort.La avort s-a vazut (la echo nu a vazut nici un dr.) ca era desprinsa placenta in partea dr>( acesta era motivul sangerarii)si as fi pierdut sarcina pana in 5 luni. Sper din tot sufletul sa treci cu bine peste aceasta sarcina.
Pupici la toate.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Magda, mai bine nu ziceai nimic. Eu sper din tot sufletul sa nu trec prin ce ai trecut tu.Eu sunt optimista si sper sa fie bine.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi lasa gandurile negre deoparte, si fii optimista in continuare !Trebuie sa fie bine!O sa te ajute mult Utrogestanul; e progesteron si ajuta la fixarea sarcinii!
Nu cred ca ne intalnim maine, ca inca nu mi-am facut rost de adev.....poate reusesc dimineata sa-mi fac rost....
De recoltarea urinei ti-a zis Alinush.Ai mare grija de tine!

Flavia tinem pumnii sa nu fie probleme cu bb mic din cauza herpesului ...!

Fug in pat ca mor de frig!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput