Scandinavii stiu DC... (102)
Raspunsuri - Pagina 8
laureta spune:
quote:
Originally posted by lilanda
tot io
Cica a murit Ibrahim Rugova, presedintele kosovar....si io zau de nu mi-l amintesc albanez, cu esarfa la git Ala e, ori imi trebue lecitina???
Ala e; cu diferenta ca-i kosovar de origine albaneza...nu-s de ce tineam minte ca era lider albanez get-beget
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
www.nndb.com/people/739/000094457/" target="_blank">Ibrahim Rugova era presedintele Kosovei presedintele Albaniei e www.president.al/english/pub/presidenti.asp" target="_blank">Alfred Moisiu.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze
xenocid spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Si in final:
5. Nici vorba sa ma autocenzurez in ceea ce scriu, ba chiar astept cu interes momentul in care eu si cu Xenocid vom fi arsi pe rug in piata publica pentru blasfemie! Cred ca nici nu e departe, muhahahaha!
Doruletz ar fi o onoare deosebita pentru mine daca ai accepta sa pasim impreuna pe carbunii incinsi, da' tare ma tem eu ca vom fi gazati.
Intre timp insa incerc sa dezvolt o relatie speciala cu unii moderatori lucru ce ne va permite sa aruncam in urma noastra clasicele (ca tot am avut si povesti in plan azi) gresie, pieptan samd, cand ne va alerga forumul cu furcile.
O intrebam ieri pe LeeLoo daca nu se poate face ceva si cu Isus. Uite ca se facu
*segmentation fault*
lilanda spune:
quote:
Originally posted by xenocid
O intrebam ieri pe LeeLoo daca nu se poate face ceva si cu Isus. Uite ca se facu
ptiuuu, drace....ca esti pocit, nu alta
Laureta, multumesc de explicatii :-))Chiar presedinte al Albaniei nu mi-l aminteam pe Rugova, ci doar lider din nu stiu ce miscare politica din Albania...dar era din Kosovo...nah, batrinetile (macar cu esarfa am avut dreptate!!!)
Va dau un rind azi, , ca depusei efort si gatai partea boring de proiect, despre managementul creativ, in care va cerui asistenta....hehe...de-acu incep mazgalitul
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
am fost la zapada si gheata, diana cu patinele si noi pe langa ea. musai trebuie ca mosu' sa ne aduca la anu' si noua patine. Diana zise ca iepurasu', ca vine mai curand
lil' io beu in sanatatea proiectului tau si a ta ofcors!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
hei scandinavi,ce bem?
eu ascult de o ora Jaques Brel si am melancolie blegoasa.O stare din aia...de inima albastraaaa ne me quite pas, ne me quite pas...
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
yank spune:
quote:
Originally posted by Sabina
hei scandinavi,ce bem?
eu ascult de o ora Jaques Brel si am melancolie blegoasa.O stare din aia...de inima albastraaaa ne me quite pas, ne me quite pas...
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Se recomanda o si un nebun,apoi doua aspirine si somn de voie.Maine o sa se trezesti zambind.Pe Jacques Brel e perfect
Veve spune:
quote:
Originally posted by yank
Se recomanda o si un nebun,apoi doua aspirine si somn de voie.Maine o sa se trezesti zambind.Pe Jacques Brel e perfect
Musai in ordinea asta?
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Sabina spune:
pai e plecat barbatu, asta e problema
acu sunt la L/ete indian.....
On y va....
Sabina spune:
nu va mai spun ca am ascultat o ora in sir pasarea maiastra pt clarinet de Tiberiu olah si am plans incontinuu, a fost profesorul meu de compozitie si a murit la 3 sapt dupa ce s-a nascut Sofia.
breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, unde-i mama Rayu sa ma-nveseleasca?
si itsmiutza sa ma trezeasca la realitate
roxana1974 spune:
Yank, io iau aspirina si ma duc direct supt plapumioara dar ca sa dorm, ai inteles? Sa dorm!
Doruletz, thank you for the warm welcome, adevarul e ca am mai dat tarcoale, dar nu am indraznit sa perturb ...distractzia nebuna
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...