Scandinavii stiu DC... (102)
Raspunsuri - Pagina 7
yank spune:
Gata,nu va mai tin in tensiune.De vikinga mi se lipi retina iremediabil.De ieri inca nu imi revin.Da nu mai zic nika,ca poate ma modereaza de imi ies fulji
mihaela_s spune:
yankule, e normal beibi! vik fu delarata neofocial miss scandinavia.
vik-ule mai hai si pe-aici!
am vazut si filmuletul si pozele.
nu cred ca voi vedea live cina festiva, ca plecam la plimbarica in zapada, astept descrieri de toilete!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by yank
Gata,nu va mai tin in tensiune.De vikinga mi se lipi retina iremediabil.
Pai ai grije, tine-o asa, sa nu care cumva sa se dezlipeasca (iar cind zice ca e grasa, doar s-alinta )
mihaela, pai nici nu stiu daca mai transmit pe net receptia, insa viu io cu rezumate. Ce-am constat le Biserica e ca toate babatiile nobile erau imbracate in fuxia..iar palariile-la culoare
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Pegasis spune:
doruletz, esti nemaipomenita!
Sincer, eu nu pun absolut nimic la suflet din ce citesc pe acest forum si care simt ca-mi violeaza retina. Niciodata n-am incercat sa-l convig pe cel de linga mine ca adevarul meu e mai adevarat decit al lui. Nu cred ca se merita sa mai adaug amaraciunii vietii (prezente la tot pasul) si nemultumirea sau tristetea virtuala. Viata-i prea scurta pt. bullshituri d'astea.
Rayu, mi-e dor de tine, de umorul tau si de setea ta de viata.
NN, e greu sa treci peste orgolii, da' daca vreodata te-ai simtit printre fetele astea ca-ntr-un mic colt de Romania ta de-acasa sper sa nu iti uiti prietenii.
itsme, mai gindeste-te te rog . Nu te mai amari pentru toate alea...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
iren spune:
Taman se terminara europenele- patinaj barbatzi, Plushenko locu-ntîi, ca de obicei, elvezianu Stephane Lambiel pe doi- mah, se face baiatu asta pe an ce trece mai mijto - iar pe trei frantzuzul Brian...Jubert, parca. Romanul Gheorghe Chiper a luat un onorabil loc 10, ceea ce nu e rau deloc, daca ma gindesc cc ca acu doi-trei ani il adunam din coada clasamentelor...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
yank spune:
Eu astept semifinalele la Snooker,sa il vad pe preferatul meu Ronnie O`Sullivan.I love this game!
Teodora D. spune:
Salutare, scandinavi!
Trecui si eu pe aici ca sa ii multumesc lui Xeno pentru link-ul cu povestile , ca asa m-am emotionat ascultand Abu Hassan, habar nu aveam ca exista in memoria mea un fisier cu toate replicile si intonatiile din povestea asta si alte cateva de pe site-ul mai sus mentionat, nu mai zic de "Pinochio", care e o inregistrare f. veche si f. buna, exact cea pe care o aveam pe un disc din copilaria lui taica-meu, din 1950 si ceva; pt. mine replica "inchide ochii, Gideon, si-ncearca sa visezi" e un reper in copilarie!Ce mai ,pt. cateva secunde m-am simitit ca si cand as fi avut 7 ani. Care aveti copilasi si nu ati descarcat inca minunatiile acelea de povesti-nu mai pierdeti vremea!
Astept cu interes si alte poze de la botezul micului print si, ah, cum l-am pierdut pe favoritul meu Plushenko din cauza unei plimbari cu saniuta!Poate repeta figura la Olimpiada.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by doruletz
astept cu interes momentul in care eu si cu Xenocid vom fi arsi pe rug in piata publica
n-aveti (de) grija, sting io focu' :) pompier am vrut de mica, feminista de mine
lilanda spune:
Hehe...n-am ce vesti cu toilete sa va dau, ca fu petrecere privata. Presa o fost lasata afara, iar teleobiectivele n-au prins decit vreo doi umeri goi, neidentificabili, si chelia unui conte la fel d egreu de recunoscut In paralel cu aceste minunante imagini au loc niscai discutii in studio, din care una mi-a atras in mod deosebit atentia . Pe cind iesea de la botez, Marry, mama lu' ala micu, a fost intrebata cum il striga pe cupil, un nume de alint ceva...si ea a raspuns ca-l striga "den lille man" - adica micutul!!! Intrebarea geniala a jurnalistului de studio catre invitata psiholoaga a fost: " ce va insemna "den lille man" pentru micul print? Cum il va influenta acest alint mai triziu???"..haaai-haaai
xeno iti dau o bere daca "ccc sau ggg" gasesti inregistrarea "Soldatelul de plumb" cu ccc Cornel Vulpe, pe care o ascultam io in sesiune (vorbesc serios)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
tot io
Cica a murit Ibrahim Rugova, presedintele kosovar....si io zau de nu mi-l amintesc albanez, cu esarfa la git Ala e, ori imi trebue lecitina???
Ala e; cu diferenta ca-i kosovar de origine albaneza...nu-s de ce tineam minte ca era lider albanez get-beget