Scandinavii stiu DC... (102)
Raspunsuri - Pagina 6
lilanda spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
uaaau lilanda, am vazul filmul cu ala miku, ce copil dragut si parintii frumosi, bravos, sa le traiasca!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
daaa...io acu' astept dineu' de la ora 7, sa vad desfasurarea tinutelor de pe la Casele Regale. In biserica o fost numai parada palariilor si alea zburatacite bine de vint Va tiu la curent
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
itsme ... sa stii ca nu te uitase lumea, ba chiar ai fost strigata la catalog de vreo cateva ori. Dar ne-am inchipuit cu totii de ce nu raspunzi. Uite, sa stii ca eu te inteleg asa cum o inteleg si pe Rayuela (care dealtfel si-a scos si pozele de la albumul scandinav in caz ca n-ati observat ). Si pe mine m-a batut gandul sa nu mai scriu ...in principal din cauza acuzatiilor repetate de rasism.
Personal am considerat aberanta ideea ca narancea ar fi rasist sau ca el ar crede cu adevarat despre japonezi ca sunt "jumatati de oameni"! La asemenea enormitate n-am putut decat sa zambesc si sa trec mai departe. Abia dupa ce am vazut amploarea pe care a luat-o absurditatea asta mi-am zis ca a fost totusi o greseala postarea unui astfel de mesaj, nu toata lumea il cunoaste pe narancea ca sa stie cand e gluma si cand nu, suntem pe un forum public vizitat de mii de oameni si e inevitabil sa nu fie unii care chiar o iau in serios. De aici insa si pana la proportiile pe care le-a luat intamplarea ca si la vanatoarea de vrajitoare care i-a urmat e cale lunga.
Cu atat mai mult cu cat pe acest forum apar cu regularitate mesaje cu adevarat rasiste, xenofobe, intolerante, antisemite, mesaje scrise la cel mai serios mod posibil. In general sunt aceeasi useri care participa la astfel de discutii, s-a scris aici foarte serios de nenumarate ori ca "tiganii sunt natie de hoti si criminali" , ca "arabii put", ca "francezii sunt prosti si lenesi", s-au postat "fabule" antisemite etc. Sa mai zic de homofobie? Ce li s-a intamplat autorilor? Mai nimic. Eventual astfel de mesaje sunt sterse si subiectul trimis la gunoi (nu intotdeauna) dar n-am vazut vreun user moderat o vreme (ceea ce ii indreptateste sa recidiveze periodic). Sau daca a fost cazul eu n-am remarcat.
Deci nici vorba sa-i pedepsim pe adevaratii rasisti ba chiar dimpotriva. Pe mine atitudinea asta m-a dezamagit si m-a facut sa ezit daca sa mai scriu sau nu.
DAR (hehe, evident ca exista un DAR, si asta se vrea o invitatie pentru Rayu, Itsme, varu' narancea si ceilalti care nu mai scriu aici) eu n-am plecat pentru ca:
1. M-am gandit ca io nu vin aicea ca sa salvez omenirea si nici macar ca s-o curat de gunoaie. Eu vin pentru ca mi-am facut prieteni, unii reali, altii deocamdata doar virtuali dar prieteni cu care pot avea o discutie inteligenta sau amuzanta. De la care pot avea un sfat sau doar o vorba buna cand am nevoie.
2. Uneori apar si subiecte de unde mai pot invata cate ceva de la altii mai informati ca mine sau care ma incita sa caut, sa citesc si sa aflu mai multe.
3. Tot de aici aflu lucruri utile cu privire la cresterea bebelacilor din dotare
4. Cei care nu intra in categoriile de mai sus sau cei ce aleg sa-si deverse veninul pe forum pur si simplu nu ma intereseaza, ii trec la categoria 'desheuri inevitabile' si sar peste mesajele lor. Nu-mi pierd vremea cu ei si gata. Aici e un loc unde ma destind si ma amuz nu unde ma enervez, ma cert si imi descarc frustrarile. Asta e marele avantaj al virtualului, selectia dintr-un singur click, abuzul de clickuri nu dauneaza sanatatii, dimpotriva.
Si in final:
5. Nici vorba sa ma autocenzurez in ceea ce scriu, ba chiar astept cu interes momentul in care eu si cu Xenocid vom fi arsi pe rug in piata publica pentru blasfemie! Cred ca nici nu e departe, muhahahaha! rayu si Itsme, nu veniti sa ne tineti companie pe jaratec?
Deci fetele si baiatu': hai bre inapoi ca nu "se merita"!
Acestea fiind spuse io am epuizat cam tot ce aveam de zis cu privire la subiectul mult disputat! Ii astept in continuare pe toti poienarii la o de impacare si la discutii mai 'serioase' ca de exemplu:
1. Despre meteo: aci e primavara (sunt 10C de vreo o saptamana) da' cica da si peste noi frigu' siberian. Daca pana si la Yoklohama a ajuns, nu se poate sa ocoleasca taman Parisu'. Tot rusii astia umbla cu fofarlica rea prin ieuropa! deci sa le bem vodka ca sa ne incalzim
2. Yo zic ca Yank a pus ochii pe extrema! ai grija ca intri la corupere de minori!
3. Lilutz, deci pana la urma nu-l cheama Aputsiaq pe ginerica?! aaah ce pacat! da, da, uita-te bine la palarii si toalete ca tu le platisi din banutii tai, hehe, macar ai ce admira!
3. bun venit noilor aparuti prin poienitza: zlnei (bre, mi se scranteste dejtu' cand scriu atatea consoane! ca de pronuntzat nici nu incercai! de unde iti venii ideea ?!) si Roxanei! .
Si la toti aia de citesc p'acilea fara intentii veninoase!
Ce de mai scrisei, bre, sa ajunga pentru o saptamana!
Acu ma duc la plimbare ca sa profit de ultimele ore de soare inaintea marelui inghet (se anunta -3C, vaaaleeeu pazea ca vine "marele frig", le ingheatza parizienilor bagheta in mana!! )
mai viu
in special lui Itsme, rayou si printesa Boubou
mihaela_s spune:
lil' la ce ora e parada de tzoale? nu'sh de ce, da' la mine nu merge site-ul...ce buba o fi?
dorulets, ca de obicei ai scris la obiect si la corazon. si te tzuk virtual asa zgomotos, bine? muuuuuuaahhhh
zlna, bine ai sosit!
edit...vazui ca e la 7, dar nu mai e casutza aceea unde scria...netten.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
Pfuiii...acu vad ca si rayu si itsme si-au luat jucariile....la asta chiar nu ma ateptam
Da' cum bine zise doruletz, fiecare are motive personale pentru care a ales sa vina aici, sa ramina sau sa plece....
(bey, vaz ca numai in weekenduri ne apuca doliu', serios, nu-s ce se-ntimpla
doruletz, io cred ca a doua consoana din numele zInei e tot o vocala, da' mai mare...
mihaela, apasa "se her" de la www.dr.dk/nyheder/" target="_blank">Gense prinsedĺben...atunci era live :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Doruletz, chapeau!
eu n-am vazut ca si-au scos pozele:(((
Yank, deci pana la urma eu am ghicit?
sau sa nu-mi spui ca te-ai indragostit de Sofia mea, ca numa eu am voie sa umblu cu barbati maturi aici in gasca, da?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
io stiu pe cine a pus ochii yank ... si stiu pentru ca citesc subiectul lilutzei cu arta de te imbraca/dezbraca :-)
pana vine ora sapte si lilutz cu comentariile va pun io niste poze de la botez
aici
si aici apasati pe "Visa alla (11) bilder"
m-as uita si io la tinutele caselor regale ca am participat si io otzara :-) ca si www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,755298,00.html" target="_blank">Victoria ii una din cei opt nasi ai lui Christian aici cu toti finutzii ei
Adela99 spune:
itsme nu si-a luat jucariile (daca la poze te referi)
io in schimb mi le-am mai rarit,am lasat doar cateva esentiale :-)
Veve spune:
quote:
Originally posted by doruletz
... dar n-am vazut vreun user moderat o vreme (ceea ce ii indreptateste sa recidiveze periodic). Sau daca a fost cazul eu n-am remarcat.
Eeeeee,ba s-au existat!N-au fost remarcate din lipsa de...celebritate
quote:
1. M-am gandit ca io nu vin aicea ca sa salvez omenirea si nici macar ca s-o curat de gunoaie. Eu vin pentru ca mi-am facut prieteni, unii reali, altii deocamdata doar virtuali dar prieteni cu care pot avea o discutie inteligenta sau amuzanta. De la care pot avea un sfat sau doar o vorba buna cand am nevoie.
2. Uneori apar si subiecte de unde mai pot invata cate ceva de la altii mai informati ca mine sau care ma incita sa caut, sa citesc si sa aflu mai multe.
3. Tot de aici aflu lucruri utile cu privire la cresterea bebelacilor din dotare
4. Cei care nu intra in categoriile de mai sus sau cei ce aleg sa-si deverse veninul pe forum pur si simplu nu ma intereseaza, ii trec la categoria 'desheuri inevitabile' si sar peste mesajele lor. Nu-mi pierd vremea cu ei si gata. Aici e un loc unde ma destind si ma amuz nu unde ma enervez, ma cert si imi descarc frustrarile. Asta e marele avantaj al virtualului, selectia dintr-un singur click, abuzul de clickuri nu dauneaza sanatatii, dimpotriva.
quote:
2. Yo zic ca Yank a pus ochii pe extrema! ai grija ca intri la corupere de minori!
Io zic ccca pe vikinga!
'Seara,poienari!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lilanda spune:
hah....n-o gaseam pe itsmenutza, ca era scrisa cu majuscula !!! Sper sa nu dispara
Am vazut si la suiedeji stirea cu poneiul, cadoul guvernului catre Micul print!!!