Scandinavii stiu DC... (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Albumu scandinav e de mare exceptie.Am vazut ceva frumos acolo si inca ma reculeg si vad ca sta sa traga.Noroc ca stiu sa ma feresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, io am votat ca-i vreau shi io nitzel, numa pentr-o tura cu barbatu, da vaz ca n-au aparut sub bluza, sa mai ashtept, sau sa incep fara?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Itsme, mie mi-e dor de tine si povestile cu "micuta":)cat si de salsa chinezeasca.
Yank a vazut si el Rayu pe pamant?:)
Irenutza, sa stii ca te inteleg perfect cu alegerea carierei...uite ,eu am studiile facute si tot nu lucrez nicaieri...si ma intreb opare de ce-as fi buna....ca nu stiu cat va progresa omenirea ascultandu-mi boabele....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zlna spune:

oups. trebuie sa recunosc ca am ametzit un pic.. la subiecte si raspunsuri. sper sa nu va suparati daca am scris si deschid miliarde de subiecte. :P dar m-am ratacit un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Itsme, mie mi-e dor de tine si povestile cu "micuta":)cat si de salsa chinezeasca.
Yank a vazut si el Rayu pe pamant?:)
Irenutza, sa stii ca te inteleg perfect cu alegerea carierei...uite ,eu am studiile facute si tot nu lucrez nicaieri...si ma intreb opare de ce-as fi buna....ca nu stiu cat va progresa omenirea ascultandu-mi boabele....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Vazui hevanu din scandinavia.parol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Initial creeata de zlna

Ah ! Ce multi sunteti. multi multe. si si si.. am ametzit. nici nu mai shtiu pe unde am scris si ce am cautat. Cat de mare e Scandinavia asa mare e si volumul cuvintelor de la threadul asta :) Ideea e ca.. abia am venit pe aici.. si pe forum si definitiv in Swe. Si am zis.. domne. hai sa intru sa vad care cine ce si cum. Dar..m-am pierdut in detalii si traditie si poze si poveshti si acum am zis hai sa ma asez in fund si sa tzip. ! :) Imi pare bine ca v-am gasit! :)

Zlna

Mergi la inceput

Initial creeata de zlna

Deeeeci... aici e gashca scandinavilor? Ca eu am scris.. peste tot unde am vazut.. cuvantul Scandinavia :D :D :D :) de cred ca alearga acum moderatorii sa-mi sorteze "heeey si io si io.. sunt pe aici!" :)

Zlna

Mergi la inceput

Sabina, Yanku vazu Vikinga din rai, parol!
Sabinutz, sa shtii ca ma felicit ca n-am apucat sa fac nika in Ro, ca acu-mi parea rau c-am pierdut vremea, asha, o iau de la zero, poa sa fie avantaj, nuuu?
Zlna, bine-ai venit aci...auzi, da de baut, bei??

decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Veve, nu mai intzeleg nika, da banuiesc ceva asha cevaaa

decembrie
degetzeii

Mergi la inceput

Ce sa fac Iren?si io pe-aici! O adun pe don'shoara asta scandinava,ca se-mprastie pe tot forumu'
Yankule,asa cevaaaa.....De Rayu nici in gand sa nu te-atingi,auzisi?Am poos prima oki' pe ea!Iti pun piper in cafea,parol!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput