Scandinavii stiu DC... (102)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Yo m-am apucat sa studiez scandinavii? Sint bagat adanc in album.Revin cu impresii.

P.S.Da sfioasa-nasoala-spurcata mea,ce fras cauta pe acolo.Beyy,moldova e mai spre east,spre rusi incolo,ce cauti la Marea Nordului.Poate`ngheata tzayza-n tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Uite ce am gasit pentru copii.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Xeno, merci frumos, ca uitasem de adresa asta shi-o tot cautam, mi-am luat shi io citeva poveshti d-acolo acu cc citva timp..

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, hello!

am venit sa va anunt ca eu initial m-am retras in semn de protest (un fel de greva forumului), in solidaritate cu Rayou si narancea (pe care il stimez foarte mult desi nu m-a nominalizat in cantecul de lebada), dar vazand ca mor de foame fara sa sesizeze nimeni ca am disparut, m-am gandit sa va fac cunoscuta intentia (nu de alta, dar sa nu ma abtin asa, de pomana, fara nici un rezultat)

deci, va anunt oficial ca ma retrag de pe acest forum in solidaritate cu mai sus mentionatii, si dezgustata fiind in acelasi timp de faptul ca atatea persoane rauvoitoare stau si citesc din umbra, dupa care se duc si-si varsa veninul asupra noastra la ZZ. Asta e foarte urat si cam scary, sa va zic drept. Pe de o parte lumea are foarte mult timp liber, si pe de alta parte il foloseste ca sa faca rau, ceea ce e deadly combination... In conditiile astea, cum zice chinezul, 'ohne mich'...

in afara de asta, am inceput si un nou proiect, asa ca sunt ingrozitor de ocupata non stop zilele astea, deci mai bine ca sunt in greva ca tot n-as fi avut timp de zis nimic

salutari tuturor cu suflet deschis de pe acest subiect, si daca va e dor, stiti de unde sa ma luati! (trimiteti un miel si va raspund, in limita posibilitatilor

deocamdata orivoar, sa stiti insa ca I lav you all si o sa continui sa va citesc (dar cu bune intentii, nu ca altii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

xeno esti un baiat de nota zece.

itsmeai lov iu tu, dar cand mai vrei sa vii si sa scrii aici chiar daca suntem asa banatzi...nu vezi ca scriem numa chestii politically correctacu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

lena mami, pai aia e ca nu are nici un haz sa scriem numa' chestii politically correct! (adica pentru mine n-are, nu stiu altii cum sunt ) Asa ca mai bine lipsa, vorba aia...vad ca ati dat-o pe filologie si origini etimologice anyway, la care eu personal sunt tufa de Venetia, asa ca nici asa n-am cu ce sa contribui...

pupici tie si mi-e dor de freyozaura, mai baga si tu pozici ca la alea ma uit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by itsme
am venit sa va anunt ca eu initial m-am retras in semn de protest (un fel de greva forumului), in solidaritate cu Rayou si narancea (pe care il stimez foarte mult desi nu m-a nominalizat in cantecul de lebada), dar vazand ca mor de foame fara sa sesizeze nimeni ca am disparut, m-am gandit sa va fac cunoscuta intentia (nu de alta, dar sa nu ma abtin asa, de pomana, fara nici un rezultat)

Breh...rezultatu' e ca ne amarasti pe noi astia care te iubim Hai, mai treci pe-aci cu dari de seama spumoase si intelijente, cind ai timp si dispozitie i lov iu too ...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Itsme, io continuu sa sper ca n-o sa ne lashi de tot, shi-o sa ne mai zici de-ale tale shi de-ale fetei Pe de alta parte, shi mie mi-e dor de Rayu, speram sa revina la sentimente mai bune fatza de noi, ca noi stem aia trishti

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

vaz ca toata lumea se retrage...ia sa ma retrag si o la somn, ca miine, de la 7, incepe la televizor botezu' lu' ala micu!! Va zic ce nume iese ...nu inainte de a incheia apoteotic, aliterar si ne-etimoloigc, cca Jolie asteapta gemeni si ca Anjelica Simpson e convinsa ca are niste sini fantastici
De altfel, pe acea pagina la afstemning, sinteti invitati sa participati la evaluarea lor prin clikairea:
1- as dori sa fie-ai mei
2- as dori sa-i ating oleaca
3- sint prea mari
4- sint prea mici, si in fine
5- sint prea lungi
Premiul...ce-ati votat!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by itsme
si dezgustata fiind in acelasi timp de faptul ca atatea persoane rauvoitoare stau si citesc din umbra, dupa care se duc si-si varsa veninul asupra noastra la ZZ.

...si mai multi stau in umbra,va citesc,rad,se bucura sau intrisetaza alaturi de voi si va invidiaza(sincer) pentru atmosfera...
Si mie-mi place narancea (care,sa nu uitam,n-a fost banat sau alungat,ci doar i s-a dat un avertisment mai serios) si-o iubesc tare-tare pe Rayu.Insa nu vaz cum poate imbunatati o greva generala situatia de pe forum sau dispozitia celor doi?!
Io sper sa te razgandesti...sau macar sa nu devina molipsitor :s

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput