Scandinavii stiu DC... (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by doruletz

fratilor, ajutor, cheleste piticania, in curand o o sa adoptam coafura suvitzata a lu' Basescu, o fi normal?!!

da, din pacate asa e la varsta asta...io atunci l-am chelit de tot pe tziky, ca sa fie uniform...deh....

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doruletz, da, e normal:) la 7 luni va avea un par superb.
Brel e la locu lui, azi am ascultatr doar chestii ciudate pt clarinet:) daca il amuza pe Alain, in mare parte Ligeti:) maghiar nascut in Ro.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

merci fetele de info despre coafuri la bbei. 7 luni?! bine ca nu participa la frun concurs de Miss intre timp! si de tuns nu ma pricep asa ca o las sa-si schimbe pleata singura

haha, sabina, Ligeti zici? pai crezi ca nu m-a târât la Tirnaveni sa vada unde s-a nascut? ba am fost si la Sânnicolaul Mare sa vada unde s-a nascut Bartok. Nu mai zic de Liveni (actual George Enescu), satuc pierdut in nordul nordului Moldovei unde am mancat pere din gradina lui Enescu. Doar la Tescani n-am fost dar nu cred ca scap data viitoare!

Restu' lumii pe unde umbla?

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Asaaa..., acu' am putin timp... "balaurul" meu doarme, ca azi sari peste somnu' al' de prinz.

lilu, vrusei sa spun demult ca am salivat la rochiile alea de le pusesi la subiectu cu imbracatu conform standardelor. ocebine, asisderea la alea din garderoba personala... neicuta, da' ce rochii...

doru, e normal sa cheleasca gepeta (traducere: pupe mama pe ea de frumoasa mica!). A mea arata ca Shogun intr-o vreme... nu-i bai, sa vezi ce plete o sa aiba mai incolo . La faza cu nounou te-nteleg perfect, ca io de 4 (patru) luni sint in corzi... Cu putin noroc de saptamina ailalta am pe cineva.

quote:
Originally posted by doruletz

(...) uite o www.the-nanny.com.ar/fotosfine.html" target="_blank">nounou in varianta anglo-saxona (...)

Mai, mai, mai... la asta si barbatamiu se trezi subit ca nu i-ar strica si lui putina dadaceala... Huh !

Bun venit zlna si roxana !

Mai... am vrut si io sa pun niste poze noi pe webshots si imi taiara aia macaroana ca cica am prea multe... Acu' io ce sa fac sa le sterg p'alea vechi? Pai nu-mi convine. Poate stiti voi vreun alt site unde am spatiu de desfasurare (virtual) nelimitat ...

In alta ordine de idei, ma batea un gind (sau eu pe el) sa deschid un subiect despre "political corectness" si tot ce decurge din conceptul asta ...sau imi aprind paie-n cap? Is satula de sintagma asta pina peste cap si parca m-as simti mai bine daca as vedea cum gindesc si altii... Sau mai bine dezbatem acilea, in poieninta? Stiu ca am deja un sustinator... lena

Aaaaa... era sa uit ce era mai important... Am rezolvat toate problemele importante in tara asta, ne mai ramasasese www.hotnews.ro/articol_32618-Legea-calului.htm" target="_blank">legea calului... Halal

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Astazi in cadrul programului "Educati'i pe copii pina nu'nvata prostii" am fost cu Bogdan la Muzeul Antipa unde am desfasurat un curs de educatie materialist-dialectica si ateista.
Cel mai mult i'a placut arborele filogenetic comun al tuturor vietuitoarelor. A acceptat faptul ca omul si animalele sint rude ca ceva extrem de firesc si cu destul de putina surpriza.
Eu cred ca totii copiii au un simt al naturalului si al regulilor simple pe care noi l'am pierdut fiind expusi atat de mult timp prejudecatilor societatii.

Adrian a ramas acasa cu mamaie care i'a citit in cadrul programului de mai sus "Legendele Olimpului". Cred ca si el a inteles cate ceva pentru ca dupa 2 minute de nesupraveghere zeci de servetele umede stateau rapuse linga leaganului lui ca serpii Herei in jurul leaganului lui Hercule :)

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io ma uit la "Vacanta in Las Vegas", e "realitatea" pe care am vazut-o si noi . culmea e ca actiunea se petrece si in hotelul in care am stat noi, sunt filmari si din camere, din cazino, din piscina...wow, nu ne putem opri sa spunem: si noi am fost acolo!!!!

hehee, fura si la hoover dam!

mai vin cand revin cu picioarele pe pamant

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

mey, io scrisesem mesaju' de aparu mai sus, pe la ora 17, da nu mergea DC-ul si l-am lasat balta. de unde aparu bre? asa ceva...

ocebine, ce de rochii...da' ce faine!

io sper ca geru' ce se-apropie sa se loveasca de munti si sa se-ntoarca la mama lui de siberie!

o saptamana calduroasa va doresc!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hahhaa, la tescani e un mare vax, merita doar daca vrei sa canti nitel la Pleyelul lui Enescu, are un sunet atat de dulce...
In rest...era a lu Maruca zgripturoaica:)
La Liveni insa eu am fost f f emotionata...era o paritura de cateva randuri pe care scria:
fantasie mica.

ceva mai duios de-atata n-am pomenit.

Carmen, mie mi-ar placea un asemenea subiect:)
Alin, imi plac povestirile din casa cu 2 baieti:) pardon, si al treilea:)

Mihaela...da, stiu cum e, asa am patit eu cand am vazut un documentar despre hotleul Russia din Moscova, unde am fost eu la 14 ani, la un festival de coruri.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

am studiat prognoza meteo...la noi se anunta gr de pana la -8/-10 grade ziua si -10/-16 grade noaptea...asta timp de 15 zile de azi, mama ei de siberie ce ne facu! si peste toate, mai si ninge in cateva din zile...iar trebe sa bem .

hai va tzuk, merg la nani, am o durere de capatana...nu'sh de la ce!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca mai trag o tura prin poienita...m-au tirit ai mei copchii pe la Hall of Science azi vreo 4 ore si imi tremura creierasul de experimente si exibituri!!!!

Cu rochiile sta cam asa: Am multe receptii la servici (cam 3 pe an) si nu se poa' sa ma imbrac cu aceeasi ca "nu se cade". Apoi am nenumaratele nunti, botezuri si comuniuni (cel putin vreo 15 pe sezon din mai pina in septembrie). Singurele combinatii le pot face ce port la servici ma pot imbraca in familie...Ce am pus sint doar citeva din favoritele mele ca in rest am 2 dulapuri pline oki doar de rochii de seara...plus ca nu imi vine sa le arunc deloc (chiar si alea in care nu mai incap). Cind mai gasesc ceva timp, mai pun. Chiar mi-a facut placere sa le revad...

Restaurantul intr-adevar a fost romanesc. Sotul meu este total adaptat la mincare romaneasca si-i place atmosfera, in plus se gateste foarte bine. Ce a avut in minus, sotului meu i s-a furat paltonul. Garderobiera ne-a dat numere si la sfirsitul serii cind sa ne recuperam hainele, pe umerasul sotului era un palton in care nu incapea nici la umeri si nici la mineci. Cineva s-a autoservit la paltonul lui si pe un frig de -15 a plecat in haina de costum acasa.

Veve pe socrela o poti admira aici. Nu fii alarmata ca nu zimbeste la noi ci la vecina din spate cu care s-a ciocnit cu scaunele.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput