Scandinavii stiu DC... (102)
Raspunsuri - Pagina 10
roxana1974 spune:
Buna dimineatza copii! Hai sa va dau cate o !
Anamaria, ti-am admirat rochiile, minunate, m-am indragostit de nr. 2 si de nr. 5, ador taftaua. Si parul tau e minunat! Vreau si eu culoarea aia...
Doruletz, pot sa afirm cu toti dintzii, ca am 2 vicii, unul ar fi cafeaua si celalalt DC..daca nu se pun, astept pasnica inocularea unui viciu valabil cate despre atitudinea noastra pe forum, am un feeling ca suntem pe drumul cel bun.
va doresc o Duminica minunata si..let the party begin :)
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
lilanda spune:
Si io tot la cafea
A propos de toilete, auzitarati ca rochia pe care o purtat-o Reese Witherspoon, anul asta la Golden Globe a iegzact aceeasi de-o purtat-o Kirsten Dunst in 2003??? S-o facut Chanel-ul de cacao!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
si eu la a doua cafea:)
ptiu, ca fandosite mai sunt:)) abia astept sa vad cdaca atunci cand vindem castelu voi avea si eun existentiale din astea:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
yank spune:
Pai la cit costa o rochie la Channel si restul caselor de monta,doar nu vrei sa le arunce.Si ce e cu prostia asta,ca o richie se poarta doar odata?Asta e teoria si neveste-mi,noroc ca nu ma duc la receptii decit maxim de 2x pe an.Dai $1000 minim pe o carpa si o porti doar odata???
doruletz spune:
nziua
merci de cafea lume, deja baui doua si dadui 15 telefoane! Fratilor, nu-i gasesc nounou la gepetaaaaa!! Aveti grija ca va tiu minte pe cei ce va oferirati serviciile ca se pare ca n-am alte sanse p'acilea!
gata, acu' ca ma descarcai:
yank, uite ca nu-ti ghici gusturile in materie de cuceriri feminine, nah. acuma stiu.
Bre, da io zic ca rochia aia fu gratis ca celebritatile astea imprumuta nu cumpara! Da' de ce e vina lu' doamna Chanel, doar nu o fi obligat-o sa o poarte?!
roxana, merge si cafeaua. da' delfinii ii numarasi?!
zâna gata acu pricepui!
si Julia pe unde umbla ca n-o vazui in schimbul de noapte? veni potopul peste ea?
Astia spusera ca aparu' un caz de suspiciune de gripa aviara la o femeie din Montpellier (in sudul Frantei). Deci daca proiectarati vacante pe Coasta de azur, amanati-le!
mai viu
yank spune:
quote:
Originally posted by doruletz
nziua
merci de cafea lume, deja baui doua si dadui 15 telefoane! Fratilor, nu-i gasesc nounou la gepetaaaaa!! Aveti grija ca va tiu minte pe cei ce va oferirati serviciile ca se pare ca n-am alte sanse p'acilea!
gata, acu' ca ma descarcai:
yank, uite ca nu-ti ghici gusturile in materie de cuceriri feminine, nah. acuma stiu.
Bre, da io zic ca rochia aia fu gratis ca celebritatile astea imprumuta nu cumpara! Da' de ce e vina lu' doamna Chanel, doar nu o fi obligat-o sa o poarte?!
roxana, merge si cafeaua. da' delfinii ii numarasi?!
zâna gata acu pricepui!
si Julia pe unde umbla ca n-o vazui in schimbul de noapte? veni potopul peste ea?
Astia spusera ca aparu' un caz de suspiciune de gripa aviara la o femeie din Montpellier (in sudul Frantei). Deci daca proiectarati vacante pe Coasta de azur, amanati-le!
mai viu
Ce e ala nounou? Saraca Gepeta,orice ar fi nounoul ala,trebe sa aibe nevoie de el.Zi unde,sa sun si eu
xenocid spune:
Yank, nounou e un fel de Mary Poppins asa.
Ajunse frigu de la rusi si la noi. La Iasi sint -15C deja.
Adusca e cool , da' de maine tot ia nemotivate.
roxana bine venisi
*segmentation fault*
roxana1974 spune:
helau si bine v-am gasit pe toti again :)
doruletz, am numarat delfinii, dar nu mai tiu minte cati erau, 11, parca? , dar am avut ghinion ca stiam faza de dinainte, altfel sigur vedeam altceva
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
Sabina spune:
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
nseara
yank, uite o www.the-nanny.com.ar/fotosfine.html" target="_blank">nounou in varianta anglo-saxona da' io nu caut d'asta. Vreau una urata si batrana
valeu, -15C la iasi? lu' Adusca i-or fi inghetat bitzii in calculator!
Si aci anuntara astia ca vine gerul bobotezei rusesti: -3C!!!
sabina, gata, il pusesi pe Brel inapoi in butoiul lui cu melancolie?!
fratilor, ajutor, cheleste piticania, in curand o o sa adoptam coafura suvitzata a lu' Basescu, o fi normal?!!
mai viu