Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu nu-i mai dau ceai.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Waaaauwww 1500 de mesaje, o gramada!!!
I-am tinut pampersul si l-am verificat acuma, dupa o ora. Tot aceeasi culoare au firisoarele. Daca era sange trebuiau sa se inchida la culoare, nu?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

La multi ani bebelusilor care azi isi fac lunita si un pupic de la noi

Dani acelasi lucru si Antoine are reflux esofagian, dar cu lapticul cel ingrosat nu mai regurgiteaza deloc,dar am facut si un tratament de vre_o luna cu motiliom si gaviscon si acuma nu mai avem probleme deloc

Codruta felicitari pt cele 1500 de mesaje

Irina este tare greu sa fi singura eu ti_o spun din propia experienta ,acuma este bine ca este tata cu mine

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Mai fetelor am pus sa fac o supa de galuste ,dar am o dilema nu am facut niciodata galuste sper sa imi reuseasca ,voi aveti vreun secret de va ies ?,spunetim si mie va rogggg

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Buna seara la mamici si bebelus!

Astazi toata ziua fetita mea a miriit.Nici de dormit nu a prea dormit , nici nu a prea mincat.De 2 zile ii dau suc de morcov Sa aiba vreo problema de la el?Sa o doara stomacul?La voi cum a fost?

Hildegarg, anya-Voi cit timp dati fierul?Ii dati toata cantitatea odata sau o fractionati?

Codruta-Verifica cu degetele daca este singe sau morcov.Ia firicelele intre degete si verifica consistenta.Trebuie sa-ti dai seama de diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

nanadana sper ca ti-au iesit galustile (mie imi ies cand cum ). Eu cu tatal meu si cu bb as fi cu 2 copii . Gateste mult si bine dar si vorbeste non-stop...

pharma eu nu am observat maraieli deosebite in zilele cu morcov .

Somn usor si fara intreruperi!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Ce faci, Jadi, agati oamenii pe strada? (asta ca am vazut postarea de la Humana)

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna seara fetelor,am venit si eu un pic pe acasa....
Cu treburi importante.......

Briana este destul de bine,azi facem 10 zile de la primele bubite de varicela...
Are bubite pe tot corpul una langa alta,dar toate s-au uscat si au facut cojite.
Nu a facut febra deloc...
Primele 4 zile a fost mai suparata si abatuta,dar apoi si-a revenit...vorbeste,rade nu are treaba cu bolesnita asta nesuferita....
Dar de 3 zile incoace ne-am cam stricat la burtica facem kk des si cate putin...
Ce sfaturi imi dati???
Dr. mi-a zis sa-i dau NAN fara lactoza 3 zile si apoi mai vorbim,dar nu prea vad nici o schimbare...
Voi cum a-ti procedat....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Irina pot sa ma laud ca pt prima data mi_au iesit niste galusti bune si moi ,de sau halit cite 2 farfuri de caciula.Tata ma ajuta foarte mult cu bebe ,casa si bucatarie nimic de zis asa barbat mai rar,pt ca din pacte mama nu mai este printre noi am pierdut_o anul trecut

Catusa sfaturi nu am in prinvinta asta ,dar eu asa face ce spune dr , dai Brianei un pupic dulce de la mine si Antoine si refacere cit mai rapida

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna seara inainte de culcare,

nanadana, noi nu am facut nici un tratament, ma duc marti la dr. sa vad ce mai zice. Sper ca ti-au iesit galustile. Mie au inceput sa im iasa la sigur dupa ce am stricat vreo 5 supe. Motiv pentru care m-am obisnuit sa le fac separat si dupa aia le arung in oala mare

catush, si fiica-mea Ioana a facut kk moale (mustar ca si consistentza si culoare), dar cam vreo 4-5 zile inainte de eruptie, o data pe zi totusi. Si imi amintesc ca nu i-a trecut cu nika. Ma gindesc ca poate o fi si de la virus, copiii se strica la stomacel de la virusi de orice fel, dar e acceptabil, nu e diarie severa.

Va doresc odihna placuta,

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput