Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna mamicilor si "La multi ani!" sarbatoritilor zilei.
Eu nu am mai intrat de multisor pe net dar piticul meu e foarte activ si imi ocupa tot timpul.Chiar si acum stam in brate la mami ca sa nu facem galagie.
Am facut 3 luni pe 6.01 si avem 5.300g si 63 cm. Asa ca godzila nu esti singura care are copilul mititel Si al meu mai e si baiat pe deasupra.Dr a spus ca suntem sanatosi si ca niciodata nu vom fi prea grasi deoarece nu avem stare. Parca are viermisori in fundulet. Acum ar vrea toata ziua in fund sau chiar in picioare daca se poate. Zici ca-i arc!
In continuare ii dau numai san si se pare ca deocamdata e deajuns. Dr nu a vrut sa-i bage nici suculet nimic pana pe la 5 luni daca voi avea lapte destul.
Seara ii dau completare cu bibe laptic de la mine si bebe il mananca la iuteala, asa ca de vrea saptamana dormim si noi cate 6 ore legate noapte si se poate odihni si mami. Cateodata ne mai trezim de control dar nu ca sa mancam.
Pupici, Dea si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, noi acum stam la mama. Nu suntem chiar singure. Mama ma ajuta cu mancarea si cu baita si uneori mai sta cu Petra. Nu cu multe, dar suficiente. In primavara ne mutam inapoi acasa (daca reusim sa facem apartamentul) si imi este putin groaza singura, dar ma gandesc ca deja va fi cald si o pot lua cu mine peste tot pe Petra.
Azi s-a trezit plangand in lacrimi, dar cand s-a trezit de tot toata era un zambet.
Cand plangea asa facea cu mainile parca ii tremurau. Si la voi asa se intampla cand plang?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Si eu am fost fumatoare 7 ani. Dar nu ocazional ci inraita de fumam un pachet pe zi. Visam sa ma las cu 6 luni inainte de a naste bb-ul. Am citit ca atunci se elimina toate toxinele din organism. Cum aveam o varsta respectabila si nu folosisem pana acum decat metode naturale fara se se intample vre-un accident ma gandeam ca va trebui sa ma antrenez inainte de a ramane gravida. Dar spre surprinderea mea a iesit din prima. Asa ca adio perioada de pregatire. M-am lasat de fumat in ziua cand mi-am facut testul. Drept e ca m-au si ajutat starile de rau din primele luni. M-am lasat si nu ma mai apuc. Sotul meu un fumator inrait s-a lasat si el incepand de anul asta. Asa ca sunt fericita.

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

O intrebare pt fetele care au dat suculet de morcovel: Ii dau de 5 zile si astazi am vazut in scaun imprastiate firicele portocalii spre rosu. Eu cred ca e de la morcov, dar ma duce gandul si la sange (ca am cetit din astea). Poate sa nu se fi digerat morcovul si sa i-a asa aspect?

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna, mamicilor!
am intrat sa va salut, ca in rest nu prea am timp sa stau pe net: bb exploateaza fiecare minut! dar cred ca asa e si la voi, asa ca va admir ca puteti 'sa impacati si capra si varza'.

apropos de fumat, de mine nu s-a prins cand am facut incercarea, iar din experientele altora - colege - unele s-au lasat brusc, declarand dupa un timp ca se simt mult mai bine fara (prima luna cica a fost mai grea) si chiar au devenit militante convinse impotriva acestui obicei...

legat de somn, bb meu e fan bibe noaptea, ceea ce inseamna sa ma trezesc la ~1 si ~5 sa-i dau sa manance. am incercat cu cereale in bibe de seara, dar fara rezultat, asa ca astept sa se lase singur de 'sportul' acesta cat mai curand... nici nu mai imi amintesc de cand nu am mai dormit legat 6 ore noaptea...

toate bune tuturor,
liamia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta stai linistita si la noi a fost la fel. E morcov. Dupa saptamana de morcov (eu am crescut cantitatea cu 2lingurite, apoi cu 3, etc) si i-am dat mar cu morcov au disparut si firicelele (e drept ca pe masura ce adaugam lingurite de mar scadeam din cele de morcov).
Ma gandeam eu ca nu esti chiar singura...
Acum e liniste si pace in casa... Dorm amandoi - bb si tati si frigi e gol ca eu bantui netul in loc sa fac de mancare , dar mi-e atat de leneeeeee.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

codruta - eu i-am dat lui bb pana acum suc de morcov si de mar si de clementine, dar aspectul scaunului nu s-a modificat decat cand am inceput sa-i dau piure de mar ras: in scaun apar resturi de fruct nedigerate, fapt normal care nu trebuie sa alarmeze pe nimeni!

cu diversificarea eu am ajuns asa: dimineata lapte, la 10 - mar ras cu banana, dat cu lingurita + suc de clementine cu morcov, la pranz - piure de morcov si cartof (de consistenta iaurtului, ca-l dau cu bibe deocamdata), la 17 si inainte de somnulde noapte - lapte.

nu stiu cum stati voi cu diversificarea. nu am citit toate capitolele si nu stiu daca ati scris despre asta...

liamia

Mergi la inceput

Irina, eu i-am dat 2,4,6,8, si azi 10. Iar de maine in fiecare zi tot 10 si adaug marul (2,4,6,8,10) si apoi mar ras tot asa, la toata cantitatea care am dat-o. Deci o sa merg cu 10 morcov, 10 mar, 10 mar ras, o feliuta de babana si apoi branzica de vaca (facuta la 1/4 lapte 2 buc calciu lactic). Oare am scris sa se inteleaga?
M-ai linistit.....dar intretimp am sunat si o prietena si pediatra. Au spus la fel...phuuuu

Poze cu noi

Mergi la inceput

E ciudat totusi, ca ii dau doar sucul din morcov, strecurat prin tifon, nu-i dau pulpa.
Merci Irina si Lia !

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Da Codruta se intelege. Cu placere .
Eu ii dau deja pulpa de mar crud cu portocala (e saptamana a treia si am ajuns la portocala) si se pare ca ii place. Banana avem voi? Ca nu stiu pe unde am citit ca de pe la 8 luni, dar nu sunt sigura.
Pe mine orele mesei ma deruteaza... Ca doarme dimineata pana la 7 sau la 7.30 sau chiar 8 (mai rar). Apoi intre 2 si 3 ore treaz(variaza de la zi la zi), somn 1h si jumate, iar treaz 2 h si tot asa... Acum dim cand se trezeste lapte, inainte de primul somn lapte (putin cantitativ) si sucul cand se trezeste... Daca trec la masa 2 (supica) sa-i dau oare fructele inainte de primul somn? Ca dupa saptaman de portocala vreau sa trec la supica... Si inca nu stiu exact orele.

Intrebare: ce fel de ceai dati intre mese? Ca eu ii dau baby drink, dar parca as incerca ceai normal de oarece planta...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput