Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
marinela79 spune:
Mai fetelor ma faceti sa lacrimez.Eu nu scriu foarte des, ma descurc destul de greu si cu bebe si cu casa, mancare etc, stiti voi,dar imi place sa va citesc, iar mesajul Inei m-a coplesit.Hai nu fii trista, ca o sa ne mai scrii, cat de rar , dar stiu ca nu vei rezista departe de noi.
Sofia felicitari pt minunea ta.Asa am fost eu cand eram mica, dar sa nu-l vezi pe Iaris, ce energie are, ca nu pot tine pasul cu el.Nu sta nici un minut singur, iar daca il iau cu mine, cand fac treaba, ii trebuie numai in brate, vina lu' tat'su, si sa ma vezi cum alerg intre carut si aspirator sau vase.Ferice de tine.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
nicole74 spune:
Codruta, Polly are trei pozitii la spatar si mai multe la inaltime. Peste tot unde sunt gauri mai are un nivel.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
BiuMil spune:
multumim pentru felicitari! la 3 luni avem 8300 g si 65cm!as incerca sa adaug eu la lista, dar mai intai trebuie sa ma prind cum...daca nu reusesc rog pe cineva.
simodina, si noi tot cam aceeasi metoda incercam, doar ca poate nu sunt eu destul de consecventa...cred ca ar trebui sa iau o pauza de la toate cele vreo 2-3 zile si sa ma concentrez numai pe asta.
aseara am avut niste nervi...si acu dimineata ii mai am...vorbisem la un restaurant pentru botez si cand am vazut meniul pe care mi l-a trimis , cu mare intarziere, mi-a picat fata; nu numai ca e ca la o nunta, e si super scump iar restaurantul e nou deschis, nu au nici un client....nu inteleg de unde atatea pretentii. de fapt m-am enervat ca m-a luat ala de fraiera si cred ca vrea sa-si recupereza investitia pe barba mea! uff ii pregatesc un super mail! ca la telefon nu cred ca pot sa ii spun tot ce am de spus!
Bianca si bb Milan
BiuMil spune:
nu m-am prins cum se modifica listuza...rog pe cine are timp si se pricepe sa ne "update" si pe noi...plus daca mi se spune cum sa fac, promit ca data viitoare sa fac singura.
merci merci
sper sa reusesc sa adaug si eu poze la albumul comun...hmmm, cam neincrezatoare in fortele proprii azi!
Bianca si bb Milan
marinela79 spune:
Ce liniste pe aici fetelor!.Cred ca munciti de zor, spor la treaba si bebei cuminti.eu sunt in pauza de aspirat.Noroc ca azi a venit sora mea si am pus-o dadaca la fecior.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
dani_flor spune:
Buna mamicutze si bebelusi,
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi: Maria-Mihaela si Ana Maria. Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari. Ia uite, ieri au fost numai si astazi sunt numai .
Antonela, multa sanatate tie si beblinului tau.
Ina, desi m-am inregistrat mai tirziu pe forum si te-am cunoscut mai putin, iti urez si eu sa iti reuseasca toate precum ti le doresti si cind mai ai timp, mai baga un post pe aici ...
Fetelor, subscriu si eu la ce a zis Codruta despre fumat. Si eu m-am lasat fix acum 3 ani de fumat si eu militez impotriva. Am citit atit de multe rele despre asta ca mi s-a ridicat parul in cap. Si dincolo de toate face foarte rau bebeilor, cum probabil stiti si voi, chiar daca nu fumezi linga ei. Sunt substantele toxice depuse in parul nostru, haine, etc cu care intra si ei in contact.
Sa nu va suparati pe mine, va rooooog, fumatoarele .
Eu sunt foarte mindra de pitzinica mea. A dormit de la 12 aseara pina la 8 dimineata. Bine, ca s-a trezit urlind de foame si eu trebuie sa ii fac laptele si sa astept 7 minute sa se ingroase , asta e alta poveste.
De vreo 3 zile in orisice caz, doarme legat cam 8 ore noaptea. Si unt fericita pentru ca la ea a fost progresiva creterea asta si e de pp ca va ramine asa . Vreo luna a dormit cam 5-6 ore. Si acuma si-a marit intervalul de somn de noapte.
Va uram si noi un weekend cit mai placut
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
dani_flor spune:
nanadana, mai regurgiteaza Antoine lapticul ingrosat? Ca a mea din cind in cind, la citeva zile, mai da totusi si pe afara, nu foarte mult, dar nici f putin. Tie ti-au pus diagnostic reflux esofagian, sau ti-au recomandat pur si simplu laptele asta?
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
jadi spune:
Buna ziua fetelor!
Azi sint singurica acasa si bb vrea sa ma supere ca nu prea maninca. Ma consolez ca ieri a mincat bine si azi nu mai are unde incapea mincarea.
Ina ai scris mesajul ala cu asa amaraciune ca imi venea sa pling. Daca te consoleaza cu ceva si noi ne vom intoarce la servici si atunci vom reduce din mesaje sau citiri. Pina una alta, DC da dependenta si ai sa vezi ca te vei reintoarce sa citescti micile prostii pe care le scriem pe aici. Evenimente zici? Fiecare copil are evenimentele lui asa ca vei avea la evenimente... noteaza-le si le postezi aici din cind in cind. Si in rest nu te supara ca noi restul frecam menta pe forum. Nici eu nu stiu pe unde sa scot camasa, sotul meu devine mai livid pe zi ce trece si desi nu recunoaste public in curind va claca fara mine la servici. Asa ca vreau, nu vreau o sa trebuiasca sa las copilul pe mina altora. Si nici macar nu am inceput diversificarea cu el si nici nu cred ca se va preconiza pina ma voi reintoarce la servici.
Fetelor care fumati, va rog nu veniti aici si ziceti ca mai si alaptati ca mie atita imi trebuie. Eu am fumat inclusiv in sarcina (trageam cite o tigare mentolata light pe zi), ultima tigare fumata dateaza din 27 septembrie, cu o zi inainte de a naste. De atunci, m-am abtinut la greu sa nu fumez ca sa nu stric laptele si am reusit, insa noaptea am cosmaruri, ma visez numai la tigari si cafele. Cind mai am asa un moment nasol, cred ca as rupe tigarea daca as tine asa ceva in casa, insa am fost precauta si am dat toate tigarile. Si cred ca ma voi reapuca dupa ce termin cu alaptarea...
Copilul meu incepe sa se strice. Nu mai vrea sa doarma noaptea cele 7-8 ore cum facea pina acum. Adevarul este ca i-am dus baia si masa pina la ora 10 si asta in 3 saptamini si cind il culcam la 7, dormea pina la 5, acum il culc la 10 si la 1-2 e treaz. Sper sa nu fie decit asa o toana de moment, oricum devine mult mai agitat decit pina acum, cred ca o sa incep iar sa ma monitorizez la ce maninc. Cu titele nu stiu ce sa zic, sint sub val la pipait, in schimb daca ma mulg am de unde... cred ca mi-am reglat productia la 700 si nu se mai intaresc. Treaba e ca bb le cam vrea tari iar cu bibe nu stiu ce are ca azi mi l-a refuzat constant, cred ca trebe sa ii fac iar o igiena cu glicerina boraxata, data trecuta a mers.
Iar am scris mult!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Chair ca e liniste!!
Si noi am facut curat. Si suntm iar singurele de maine. Pleaca tati la schi cu studentii o saptamana .
Dar vad ca suntem cuminti cand suntem numai noi....
Jadi si eu am sanii moi, ma gandesc de unde trage lapte sa se sature. Se pare ca avem destul.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
b_irina_c spune:
Liniste ca deh... e WE...
Ina mult curaj si te asteptam cand poti .
Codruta voi cum va descurcati singure? Ca la mine se pare ca va pleca sotul in delegatie (inca nu e sigur) si cu toata ca asta inseamna niste bani buni in plus sunt ingrozita de gandul asta... 2 saptamani doar eu cu el??? Ma gandesc sa o chem pe maica-mea sau chiar pe soacra-mea (care btw vine oricum in vacanta scolara)...
Sofia si eu subscriu la un schimb de bbi .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze