Prezenta anticorpi antitrombocitari si sarcina?

Prezenta anticorpi antitrombocitari si sarcina? | Autor: lili

Link direct la acest mesaj

A mai patit cineva ca mine.Au iesit acesti anticorpi prezenti si sunt insarcinata in 11 saptamani.
Recomandati-mi va rog un medic buna in imunologie si hematologie.
Lili

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Prof. Anca Lupu de la Hematologie Coltea sau conf. Ana maria Vladareanu de la Municipal.
Numai anticorpii astia ti s-au facut sau numai astia au iesit pozitivi?Si cum de s-au gandit sa-ti faca anticorpi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Am facut o serie de anlize deoarece sunt insarcinata si am in antecedente 3 avorturi , printre care mi-a fost recomandata si asta.
Intre timp mi-a iesit prezenta si modificarea unei gene, factorul V layden.Este culmea, deoarece o analiza predispune la sangerari, cealalta la tromboze, deci se cam bat cap in cap..
A mai trecut cineva prin situatii paranormale , ca si mine?
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by lili

Am facut o serie de anlize deoarece sunt insarcinata si am in antecedente 3 avorturi , printre care mi-a fost recomandata si asta.
Intre timp mi-a iesit prezenta si modificarea unei gene, factorul V layden.Este culmea, deoarece o analiza predispune la sangerari, cealalta la tromboze, deci se cam bat cap in cap..
A mai trecut cineva prin situatii paranormale , ca si mine?
Lili

unde ai facut analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Chiar asa, unde ti le-ai facut? Cumva la Fundeni? Ca de acolo nici n-ar fi de mirare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Analiza pentru factorul V Layden la cabinetul geneticlab ( Ghencea) si anticorpii la Victor babes.
Numai eu puteam fi asa paranormala!
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

lili citeam la un alt subiect,ca ai fost si la dna dr.Avram de la Coltea..nu?Nu ti le refaci la dumneaei?Eu zic sa le refaci la Coltea..si apoi vezi ce iese..Ca mie mi se pare ciudat ce ti-a iesit tie..(apropo de cele 2 subiecte ale tale)S-ar putea undeva sa se fi gresit..
Pupici si bafta.

Mergi la inceput