Mamici de martie-aprilie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
lumysti spune:
dea0277 - Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Se vede ca e puternica si luptatoare! Felicitari mamico
! Prima oara cand am citit mesajul tau am crezut ca nu vad bine. A trebuit sa mai citesc de 2 ori pana am realizat ca ai nascut. M-am emotionat toata: mi s-a facut pielea de gaina si mi-au dat lacrimile. Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine in continuare! Pupici multi tie si fetitei tale!

Ciuf - nu-i asa ca e mai bine pe retea de cablu?! Cand eram pe dial-up mergea si greu si plateam de numa' numa'. Multumesc pt incurajari. Ma rog ca bb sa stea cat mai mult acolo, la caldurica, in burtica, ca sa mai prinda putere.
Taki - bine ai venit in clubul nostru
!
Tina - mai sti ceva de tcelen?
Pupici la burtici si proaspete mamici
Lumy
33+
Laura Ioana spune:
Noe
la mai mare
Tu nu ai nici un morcov, nimic? Mie imi este si mai frica ptc inca nu stiu cum voi naste (oricum imi e frica si de cezariana si de nastere naturala
); dr meu am auzit ca nu vine la nastere naturala, decat daca sunt complicatii (chiar daca ii dai bani), ci doar la cezariana la care cica e meserias. Asa ca nu stiu ce sa fac. Dar ma duc sambata la Iasi la eco si il voi intreba mai multe.
Noe ai pus pozici cu restul de lucrusoare pe care le-ai comandat pe net?
Burtici ce fel de biberoane sa cumpar? Cu ce fel de tetina? Si sterilizatorul care ziceati ca e bun (si nu f scump) cel de la Avent? Eu nu vreau sterilizator pt microunde, ci din ala cu aburi (parca)
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Catrinel_17 spune:
Fetelor, a nascut Nicolle!!!!!!!!!
A nascut simbata spre duminica pe Bianca! Bebelina are 2 kg ca s-a nascut la 34 de saptamani si un pic, dar are toate functiile dezvoltate si este sanatoasa. Nu stie inca sa pape, dar va invata ea foarte repede! Intr-o saptamana ies din spital!... ce sa va mai spun, a fost asa o surpriza!!! A nascut mai devreme se pare ca din cauza diabetului. A nascut foarte foarte repede si usor!!! Nicolle e optimista, are o voce excelenta, se simte bine, totul e OK. Ma bucur asa mult pentru ei!!!
Dea, ai nascut si tu!!!! Doamne, ca iar imi dau lacrimile!! Bravo pentru Mia cea puternica!! Felicitari si multa sanatate!!! Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa plece cit mai curind acasa!!!
Ciuf, cu socrii… se vede treaba ca spacra-mea nu va veni decuit dupa nastere. Cumnatul meu e si el aici si imi “place” ca el si viitoarea mea cumnata organizeaza de zor ca socrii mei sa vina sa stea aici cit mai mult… of doamne…si ghici pe capul cui vor sta mai mult?? Dar nu-i nimica… il am pe sotzul meu care e total anti-vizite lungi de socri si parinti
oricare ar fi ei.
Ma bucur ca esti bine, si ca be e e “flexibil”. Bafta la testul de glucoza!!
Nshiro, si eu am fost surprinsa cind am auzit pe dr ca-mi zice de cezariana… poate la mine e si varsta, nu stiu ce sa zic. Zicea ca e periculos pt umeri lui bb daca iese intai cu picioarele sau funduletzul!
Bine ai venit Taki! Ma zi-ne despre tine!!
Catrinel & titza mică
Qamar spune:
Laura Ioana eu cred ca sunt 'in denial'....tot fac liste peste liste, scenarii etc..da parca nu mi se intampla mie
...ma mai trezesc din cand in cand atunci cand se mai mira cate unu altu: oooo luna 8?pai mai ai putin!! la care eu: a , nu, nu, mai e muuult..cum sa mai fie putin??
si teoretic nu imi e frica de cezariana atata timp cat o sa fie destul de amabil dr. sa imi explice inainte pas cu pas totul....ca asa ma simt eu mai bine, daca stiu....insa practic, cred ca numai atunci o sa vad cat de mare e morcovu
Poze cu burtica
Laura Ioana spune:
Ile
te inteleg perfect cu atacul de panica, nu ai de ce sa-ti fie rusine! Ufff, sunt tot mai speriata pe masura ce se apropie momentul O.
Mariana
, de cand ma tot tin sa-ti spun: slava Domnului ca nu ati patit nimic in accident! Si eu am trecut prin asta inainte de Craciun asa ca-mi imaginez cam ce spaima ai tras!
AndreeaG
bancurile. Foarte bine faci ca te relaxezi si stai cumintzica la pat.
Lumysti stai linistita ca are timp sa creasca puiul tau! Nu te stresa, ca nu-i faci bine
Ciuf chiar ca m-au infiorat povestile!!
Andra Simona stiu ca la mamicile de ian-feb era cineva cu RH negativ. Intreaba un pic si acolo, poate primesti mai multe detalii.
Kim sa-ti traiasca fetita carna, draga de ea poate o faci gimnasta
Nshiro si tie felicitari pt bebelina si iti urez sa dea roade statul cu fundul in sus![]()
Delia
felicitari pt viza mamei tale. Super ca vei avea un ajutor de nadejde si ca poate sta mai mult timp cu tine. Ai terminat amenajarile?
Anairda daca dr nu ti-a interzis
nu cred ca are nimic. Intreab-o pe Tina si vezi ce-ti va raspunde![]()
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
lumysti spune:
Nu imi vine sa cred! Avem deja 3 prospete mamici!
Felicitari Nicolle!

Sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare!
Mai fetelor, pe mine ma apuca tremuratul! Vad ca bebelusii nu mai au rabdare si s-au hotarat sa vina cat mai repede pe lume! De ce oare?!
Lumy
33+
Qamar spune:
wow, ce zi plina de bebeline
felicitari Nicolle si welcome bebelinei tale, speram ca sunteti amandoua bine

Laura Ioana, dupa cum ziceam, .....io-te ca se intampla!!!!

Poze cu burtica
Laura Ioana spune:
Moama au inceput nasterile pe bune la noi!! A intrat morcovul si mai tare in
meu!!!!!!
NICOLLE FELICITARI!!!!SA FIE SANATOASA BIANCA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
Taki spune:
Fetelor ce aveti voi morcovul in popou, dar e stiu sigur ca am sa nasc natural, fara nici un fel de anestezie
.
Aici la astia nu accepta cezariana la cerere sau anestezia epidurala...totul se face natural.
Mai am putin si eu 31+, sper sa nu intru in prelungiri.
Nasteri usoare tuturor burticoaselor de aici!
Pupici dulci!
Qamar spune:
fetele, stie careva cum incepem un nou capitol ca vad ca ne-am intins foarte tare si Tinuta noastra cred ca e ocupata de nu da nici un semn....
marturisesc in fatza marii adunari ca dupa vizionarea post-urilor cu proaspetele mamici am fugit la bucatarie si acum mananc din borcanul de Finetti cu linguroiu' ...de ce?asta n-o mai stiu
Poze cu burtica