Mamici de martie-aprilie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

DEA SI NICOLLE - FELICITARI SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI SA VA DEA DUMNEZEU! SA AVETI LAPTIC MULT SI BUN, IAR FETELE SA CREASCA MARI SI FRUMOASE SA NE MANDRIM CU ELE!!!

taki - bine ai venit! Sarcina usoara si bebel sanatos. Si sa nasteti la termen, daaaaa????? Ca eu nu mai rezist la socuri multe!!!!!!

ciuf - am inteles sa traiti! Mai, la mine nu e chiar depresie, e mai mult o stare de neliniste, de stres...in rest nu am nici pe naiba...

Va sarut cu drag si va doresc...nasteri la termen, ca nu mai rezist, zau asa!!!!!!!!

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

TINUTOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
CE FACI MAMA, TOT LA ZUGRAVIT ESTI SAU FACI PROSTII, DE NU MAI DAI NICI UN SEMN SI NE LASI SA NE TARAIM PE 11 PAGINI....

HAI, TE PUPAM CU DRAG SI ASTEPTAM CAPITOLU 41, CA EU L-AS FACE, DAR NU MA LASA...INTELIGENTA!!!!!

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetele, am deschis capitol nou (scuze, asa cum m-am priceput, mai trebe scrise info…dar incerc sa adaug /corectez) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67369" target="_blank"> aici:

Tinaaa, unde esti, mama…

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata la burtici!!!!
FELICITARI deea si nicolle!!!!!!!!! sa va refaceti repede si multa sanatate la printese cu pofta de mancare si cuminti. ma bucur mult pt. voi ca ati nascut repede si bine.
andra simonaam vrut aseara sa-ti raspund si am uitat, eu sunt RH negativ si sotul pozitiv. deci la prima nastere nu am avut nici un fel de vaccin, de fapt se asteapta la nastere si daca are RH divers de al tau vei face un vaccin in 72 ore trebuie facut, si dai semnatura pt. ca vrei sa-l faci.
mie la prima nu a fost nevoie, dar la a2 -a sarcina dupa amniocenteza au trebuit sa-mi faca pt. ca tot nu se stie ce RH are copilul si este risc sa intre in contact sangele mamei cu cel al copilului si sa faca anticorpi impotriva lui. deci la tine este bine ca nu se schimba RH-ul pt. ac altfel este riscul sa pierzi sarcina.
si examenul asta se face pana in sapt. 36 (cel putin aici sunt ultimele analize care se fac)
sper ca m-am explicat cat de cat.
ariadna si aici este atat de scump, si am preferat sa cheltuiesc banii astia pe altceva (chiar daca este f. frumos si imi place). cat despre ebay, eu nu am incercat niciodata, si chiar ma gandeam cand va fi sa le trimit in ro. la careva, doar ca este dificil si costa, nu stiu ce voi face cu lucrusoarele.
eu camera lor o am gata de anul trecut ca ne gandeam sa treaca in camera lui, dar asa cum am spus nu am rezistat mai mult de o noapte

cu limba sa stii ca nu se confunda deloc, chiar daca vobesc mixt, nu sumt deloc fraieri, iau din fiecare limba ce le vine mai usor la gura.
si am prieteni care copiii au invatat 3 limbi (2 de la parinti si a 3-a germana pt. ca stau acolo)
ciufnici eu nu cred ca-i va sta rau cu bleo, si daca tot sunt mai bine cumpar altceva. cu roz, am facut fixatie (biata de ea cred ca nu va suporta culoarea asta cand va putea alege) si tot ce am luat mai mult roz are.
trebuie sa spun ca anul asta ne-am procopsit bine, dupa varicela acum suntem acasa cu scarlatina sper sa am anticorpi si la sta ca ar fi culmea sa nu pot merge la spital din cauza asta
pupici si inca odata Felicitari si multa sanatete al fetitele noastre!!!
tcelen iti doresc din suflet sa vii cat mai curand acasa cu Maria sanatoasa si sa uitati de clipele urate prin care treceti acum

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

andra simona si eu am rh negativ si la analizele pentru anticorpi mi-au iesit absenti de fiecare data. Si eu citisem ca trebuie un vaccin la 28 saptamani, m-am panicat atunci pentru ca trecusem de termen iar cand am sunat medicul sa-l intreb ce sa fac mi-a zis ca acel vaccin de la 28 saptamani se da doar in cazul in care mi-ar fi aparut anticorpi la analiza respectiva. Prin urmare stai linistita, va trebui sa-ti faci vaccinul respectiv doar dupa nastere.

Anamaria 30 sapt.

Mergi la inceput