putin sport
Raspunsuri - Pagina 5
carolinah spune:
http://www.ele.ro/articol_3623.html
Ia vedeti aici niste super miscari de tae-bo. Ma dor picioarele numai cand vad.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
crini spune:
Carolinah, multumesc!
Am intrat si pe linkul cu tae-bo. Nu-s rele nici alea. Vointa sa avem ca de exercitii nu ducem lipsa.
Dorsilia spune:
fetelor, ma milogesc si eu ... vindeti-mi un pont..de unde fac rost si eu de Pilates ca am o allura de rama gravida in luna a 5-a, si-s mamica de 18 luni, scuze n-am decat ca n-am timp, mananc pe apucate in toate sensurile si sunt superstresata defelul meu, trebuie insa sa-mi rezolv burtoiul cat de cat, sa inteleg ca Pilates nu are contraindicatii pt nimeni oare? astept cu interes maxim sfatul vostru
pupi
Lia
brendamitran spune:
Salut!
La ora la care scriu nu am timp sa citesc toate postarile,dar citind-o pe prima am inteles esenta subiectului.
Eu anul trecut am facut 5 luni de fitness pt prima oara in viata mea.....si am slabit 9-10 kg.
Nu am tinut o dieta anume,dar am renuntat la paine,la sosuri,la grasimi si prajeli.Ma mai rasfatam cu cite un snitel furat de la mama,sau o felie de pizza,sau o prajitura.
Deci regimul nu a fost atit de drastic.Insa ajung la concluzia ca fitnessul,miscarea in general te ajuta sa si slabesti,sa te si mentii.
Chiar daca mai faci un mic exces din cind in cind....evident,trebuie sa ne impunem alimentatia sanatoasa ca stil de viata,asta ar fi chiar ideal.
Eeeeeeee,si uite acum,ma chinui de 1 luna si ceva sa ma apuc iar de mers la sala......dar lenea e mare.Insa.....hai sa ne urnim odata!
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
carolinah spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
fetelor, ma milogesc si eu ... vindeti-mi un pont..de unde fac rost si eu de Pilates ca am o allura de rama gravida in luna a 5-a, si-s mamica de 18 luni, scuze n-am decat ca n-am timp, mananc pe apucate in toate sensurile si sunt superstresata defelul meu, trebuie insa sa-mi rezolv burtoiul cat de cat, sa inteleg ca Pilates nu are contraindicatii pt nimeni oare? astept cu interes maxim sfatul vostru
pupi
Lia
http://www.idieta.ro/downloads/
Asta-i linkul. Intra pe el si da-ti download la cele 2 filmulete. Succes! Sunt super pt "burtoi".
Laura B spune:
quote:
Originally posted by andreeaatan
(...) Am mai multe sedinte de stretching si poate bag pilates in loc.
(...)
Nu esti multumita de exercitiile de stretching? Nu de alta, dar eu tocmai mi-am cumparat doua DVD-uri si eram gata-gata
As vrea si eu sa slabesc... sa capat putin flexibilitate... si alura de care spunea Allure... cu ce e mai bine sa incep?
Laura
carolinah spune:
De vineri am inceput sa fac in fiecare seara 20 min de winsor pilates si este excelent. Acum mi-a venit cheful sa fac mai mult, dovada ca, intr-adevar, greu e inceputul. Si deja ma simt mai flexibila si mai puternica.
Dupa ce pleaca "rusii" voi face si bicicleta dimineata si exercitii cu mingea medicinala seara, alternativ cu pilates.
Ah, ce bine ma simt!!!
Laura, din cate stiu eu stretchingul este parte a unei rutine de exercitii, nu prea se foloseste in loc de alte exercitii. Adica, de exmeplu, faci exercitii cu greutati pentru partea inferioara si inchei cu o sedinta de stretching, pentru a detensiona musculatura contractata.
andreeaatan spune:
LauraB-doamne fereste sa fiu nemultumita de stretching. Baga mare, este f. bun si folositor, dar, ca orice pe lumea asta, trebe pus suflet si vointa.
Era forba de schimbarea rutinei, atata tot, dar mi-am dezvoltat programul de stretching cu exercitii de pe siteul acesta (fara x-uri) xwww.doctor.info.rox .
Bune pilates. Bagati mare.
Eu sunt in saptamana 2 din programul de 8 saptamani si, ca sa intelegeti de ce stau cuminte cu introducerea unor noi exercitii, va exemplific:
Luni-spate si biceps(cate 3 exercitii, a 3 serii, cate 10 repetari), cardio 70% puls 25 minute.
Marti: picioare +abdomene (la fel cu ex. si rep), stretching
Miercuri: piept+tricepsi
Joi: 30 min cardio 80% Iooooooiiii
Vineri: flexii picoare+ umeri+ 30 min cardio interval 1:1
Sambata: 45 minute cardio 70% Ioi
Duminica: pauza si o pizza mare ca e voie, dar numai atunci.
Apoi, fiecare saptamana aduce numai si numai noutati.
Deja sunt rupta peste tot, dar rezultatele incep sa se vada. 5 kg in minus (ca erau de unde si mai sunt) dar circumferintele sunt clar in minus.
Tae bo sunt super, din pacate, pentru mine sunt apa de ploaie, ca fac tae-kwondo. De ex. cand am de facut 45 minute cardio, 25 sunt tae-kwondo (lovituri cu picioarele si pumnii) si restul pe aero stepper.
M-am intans la vorba...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
carolinah spune:
Andreea, fata mea, tu esti hotarata, nu gluma. Faceam si eu chestia asta in tineretile mele (adica inainte de copii), dar acum... zic mersi ca m-am reapucat de ceva. De fapt si inainte de nasterea fetitei nr 2 faceam zilnic, si ce intervale mai tranteam, mama mia! Dar nu 1:1, ca era prea mult pt mine. Pe ce faci intervalele, pe stepper?
Dar nu e mult 80% la cardio? Daca stii engleza, intra pe shape.com/community si mai citeste pe acolo diverse opinii. Se pare ca pt arderea grasimilor (dupa multe opinii incolo si incoace) tot cardio la un nivel mai redus (aprox 70%) se impune.
Oricum, jos palaria pt munca ta si spor la treaba. Off topic, parca Thomas al tau e cam de varsta Anei mele, nu?
Allure spune:
Am downloadat si eu de curiozitate programul de pilates (cel avansat) si am constatat ca sint exact exercitiile ce le am si eu pe caseta cu acelasi program (accelerated body sculpting) cu diferenta ca lipsesc citeva exercitii si cele existente sint executate cu o viteza muuult mai mare..Sfinte sisoe, am ametit numai uitindu-ma....la mine pe caseta ritmul e mai "uman"
totul se intinde pe durata unei ore si cred ca e mai bine asa.
Cel mai imputzit mi se pare exercitiul numit "the teaser"
Niciodata nu l-am putut face corespunzator si ca atare am renuntat de a-l mai face deloc. Restul sint ok.
Ma gindeam ca asta e singurul mod de exersare care nu micsoreaza sanii. Mi-am modelat tot restul corpului dar sanii au ramas la fel: mari. ![]()