putin sport

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Cred ca toata lumea stie ca sportul e si un bun mijloc de a combate stressul.
Eu la 165 cantaresc 55 kg...n-am tinut in viata mea vreo dieta restrictiva, ce-i drept sunt destul de pretentioasa la mancaruri, de-aia imi si place sa-mi gatesc de multe ori ce am chef. Multe dintre alimentele nesanatoase nici nu-mi plac, adica de la pui nu mananc decat pieptul fara pielecarne de porc deloc, la vita am renuntat recent de cand am auzit la stiri ca au descoperit noi cazuri de boala vacii nebune. Smantana maioneza aproape deloc. Prajituri destul de rar, inghetata nu-mi place, singurul desert de care nu m-as satura e ciocolata Godivasau Lindt. Si peshte... cat cuprinde!
Eu vizitez de trei ori pe saptamana o sala de fitness din vecinatatea mea, iau si cupilu dupa mine, of course, au childcare inside. Acolo ma antrenez cu greutati libere si la aparate. Nu mai mult de o ora dar antrenamentul meu e destul de epuizant. De trei ori pe saptamana alerg seara o ora. Joggingul mi se pare grozav!Deci, o zi antrenament la sala, o zi alergat. Mi-ar placea la nebunie sa inot dar inca n-am invatat din pacate, mi-e o teama de apa.
Inca din timpul facultatii mi-am facut un program de training la care corpul meu raspunde foarte bine. Ma intereseaza pastrarea unui bun tonus muscular,nu e greu, neavand predispozitie genetica spre ingrasare.
Mi-a fost usor sa adopt acest regim de viata, rezultatele sunt excelente, mi-am reintrat cam greu in forma din cauza sarcinii si a primelor luni dupa nastere cand n-am facut exercitii dilok!

Un sfat: veti fi mult mai motivate sa faceti miscare daca va veti abona la o sala de fitness decat sa preferati antrenamentul acasa. Asa ma amageam si eu la inceput si nu faceam nimic acasa, imi era o lene, gaseam mereu scuze ca sa nu exersez. Dar asa, stiind ca ati dat niste bani...nu vrem sa fie risipiti aiurea, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mona, cred ca treaba asta cu sala depinde de la persoana la persoana. Cand nu aveam copii mergeam si noi la sala. Dupa venirea primului copil situatia s-a schimbat. Intai nu lucram (vreo 8 luni) si mi-am facut abonament la sala dar nu m-am dus, ca nu aveau child care. Apoi, cand aveam serviciu pana seara la 7, veneam acasa, stateam cu copilul, il culcam si faceam sport dupa ce se culca.

Dupa al doilea copil, a devenit si mai strans programul, acum trebuie spalati, hraniti, culcati doi copii. Si se face tot ma tarziu, si asta in conditiile cand la curatenie si calcat am femeie, iar de gatit gateste preponderent mama. Cand sa merg la sala? Sambata si duminica, atunci cand sunt singurele zile cand ne putem peterce mai mult timp cu ele? Nu prea cred. Asa ca tot seara, dupa ce se culca ele incercam sa facem sport. Nu ne reuseste intotdeauna, nu avem timp sau e lenea mare, dar se poate si asa.

Fetelor, am descarcat Winsor pilates de pe idieta.ro

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Ma bucur ca ati gasit programul cu pilates. Pe cai! Nu mai stati o clipa! Incepeti sa exersati si aveti rabdare si incredere. Rezultatele vor veni!!! Daca nu trisati..

Intradevar tanti Mari e trecuta de 50 ani si arata de iti vine s-o

Exercitiile cu greutati sint foarte bune pentru brate: sa dezvolte musculatura ca sa nu mai "fluture" pielea sau grasimea aia odioasa
Eu am facut bicepsi si pectorali foarte repede, insa pentru tricepsi (aia unde ne doare cel mai tare) rezultatele se lasa mai greu asteptate...e drept ca nici nu am insistat pe ei.

Nu lasati timpul sa treaca pe linga voi! Cu cit imbatrinim cu atit ne va fi mai greu sa intram in forma! Ce rau imi pare acum ca nu m-am apucat de sport la 20 ani!! Acum as fi fost miss!

Oare am mentionat ca dezvoltarea pectoralilor face sinii frumosi (saltati)?

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi m-am apucat si eu de pilates....primul CD cu exercitii simple.Imi place ca mi-am mai aranjat si eu cocoasa...imi trosneau toate vertebrele...a fost super.
Eu m-am hotarat acum sa am putin mai multa grija de mine...anul asta fac si eu 25 de ani si vreau sa-mi mentin silueta si sa arat bine cat mai mult timp.Mi-am facut si abonament la sala.In schimb am o problema cu mancarea...daca incerc sa mananc cat mai sanatos si sa elimin grasimile si dulciurile in ecxes slabesc vreo 2-3 kg, care pt mine sunt extrem de multe.Nu stiu cum sa fac sa mananc sanatos si sa nu slabesc...Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Carolinah, am intrat si eu pe idieta.ro dar n-am gasit pilates. Unde sa caut, mai exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

v-am citit si mi s-a facut rusine ca sunt comoda si nu fac nimic.mi-am scos cd cu pilates si-am bagat 20 min de pilates,am facut dus ,si m-am intors sa va spun ca m-am apucat de sport la domiciliu iar de maine ma duc iar la sala.
PROBLEMA MEA E CA in orasul meu nu exista antrenori personali sau macar antrenori de fitness care sa se ocupe de tine.

viorica

Mergi la inceput

xhttp://www.idieta.ro/downloads/x

Crini, din linkul de mai sus elimini x din fata si x din spate. Le-am pus sa fiu sigura ca il ia. Eu am facut deja vineri si sambata seara programul de 20 min (ala mai simplu) si e suuupeeeer!!! E destul de greut, dar f bun. Imi place. Peste vreo 10 zile cred ca trec la ala advanced.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Carolinah-numai acum vad ca de fapt te-ai descurcat si mai bine decat mine.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Salutare!
Mi-am luat si eu acum ceva vreme cdurile cu Pilates de pe dc++ si...nu m-au incantat prea tare...nu dati cu rosii, va rog...cam tot atunci descoperisem si niste filmulete cu tae-bo de care m-am "indragostit" iremediabil. Exista un program pt incepatori, unul pt Cardio (care dureaza vreo 40 minute si e favoritul meu) si unul de 8 minute care m-a lasat lata prima oara cand l-am incercat!! Mai exista si unul special pt burtica si coapse, dar e prea greu pt mine, poate mai incolo... De azi am intrat la regim disociat si vreau sa fac MACAR de 2 ori pe saptamana niste tae-bo, urmat de niste gantere si niste bicicleta medicinala...
Spor la sport!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciciep

Salutare!
Mi-am luat si eu acum ceva vreme cdurile cu Pilates de pe dc++ si...nu m-au incantat prea tare...nu dati cu rosii, va rog...cam tot atunci descoperisem si niste filmulete cu tae-bo de care m-am "indragostit" iremediabil. Exista un program pt incepatori, unul pt Cardio (care dureaza vreo 40 minute si e favoritul meu) si unul de 8 minute care m-a lasat lata prima oara cand l-am incercat!! Mai exista si unul special pt burtica si coapse, dar e prea greu pt mine, poate mai incolo... De azi am intrat la regim disociat si vreau sa fac MACAR de 2 ori pe saptamana niste tae-bo, urmat de niste gantere si niste bicicleta medicinala...
Spor la sport!

Maaama, mi-am amintit ca faceam si eu acum o mie de ani tae-bo la sala. Eram mai grasa ca acum, dar si muuult mai antrenata, da' tot picam lata dupa 50 min. Acum cred ca as muri...

Dar, mi-ai dat o idee. Ia sa vad eu unde gasesc un DVD cu niste tae-bo, ca poate-poate...

Mergi la inceput