putin sport

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by piatra lunii

Da, da, Pillates si eu am facut de prin vara pana in toamna, pana am ramas iar. Ca slabisem dupa prima sarcina cam intr-un an de zile, da' mai ramasese burta. Si asa am mai dat jos si vreo 2-3 kg, si cm de prin diverse parti ale corpului, inclusiv burta, chiar aratam bine dupa cateva luni, din care la inceput faceam de 3 ori pe sapt si ajunsesem sa fac zilnic, si tot de pe casetele cu miscari mai dificile, nu de pe cea de 20 min. Si mi s/a facut si corpul mai ferm, si cel mai tare m/a bucurat ca nu mai aveam dureri de spate, ca saracul spate fusese tare solicitat cu bebe si mereu ma plangeam ca ma doare, deodata n/am mai simtit nici o durere si nici n/am bagat de seama, o perioada, ca brusc nu mai am dureri, asa de bine era.

Plus ca miscarile ale sunt pt toata lumea, ca au si modificator pt cele mai grele, a facut si maica/mea Pilates cat a stat la mine 3 sapt, ca se plangea de dureri mari de spate si i-am recomandat putina miscare, deja dupa 2 /3 zile zicea ca se simte considerabil mai bine.

Acu dupa ce nasc a doua oara nu mai astept un an de zile sa ma apuc iar de treaba, atunci n.am stiut de dvd/uri. Si tot de Winsor Pilates e vorba.

spor la facut exercitii!

Perfect adevarat tot ce ai scris! Si pe mine m-au lasat durerile de spate...
Ce ma bucur ca mai sint si alte fete care apreciaza si practica pilates!

Pentru fetele fara vointa: ginditi-va ca in numai 20 minute, de 3-4 ori pe saptamina, va puteti modela corpul. Nu e greu de loc!!! Numai un pic de ambitie... Prin cite suferinte trecem noi ca sa fim frumoase!(epilat, purtat de tocuri inalte, etc) Ce mai conteaza una mica? Da' cu rezultate mari...

Come on!

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Allure, cd-urile nu se gasesc in Romania....din pacate . eu le-am cumparat de la un tip, cu 30$. dar calitatea nu este una nemaipomenita . eu am vazut prima oara reclama la pilates pe un canal de shopping. as fi cumparat, ca iti dadea si planul de masa...mai multe, dar la tarile din Europa - Romania nu figura pe listutza....

ce mi-a placut - ca ti-o arata pe tipa aia Mari, care are o virsta inaintata si arata super. si apoi diverse tipe, actrite unele, care si-au modificat alura corpului, au slabit, dar cel mai important au scapat de durerile de spate....si din astea am si eu la greu. cred ca majoritatea femeilor care au nascut au ceva probleme cu spatele.

si zici ca exercitiile cu gantere chiar au dat rezultate???...ca de, dupa o virsta incep sa fluture unele zone de la mina ...si nu trebuie neglijat aspectul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Vreau si eu CD-uri cu Pilates. Fetelor, cum facem si noi rost de ele? Ca tare as vrea sa scap si eu de durerile de spate si sa ma "formez" putin. Haideti sa vedem cum facem...

Ah, mi-a venit o idee. Va spun daca le gasesc intr-un fel si va fac si voua copii daca gasesc. Ma duc sa caut...

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna fetele...eu cred ca ma gasit pe oDc cd-urile cu pilates...insa nu stiu dc sunt cele de care se vorbeste aici.Daca poate sa-mi zica cineva care le are daca primul se cheama Step by step si incepe cu o tipa,Mary, care sta pe un scaun si are un costum rosu...ca am gasit mai multe variante si nu stiu care e aia buna.
Mutumesc...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Unde exact ai gasit Pilates pe ODC poate ma pot baga si eu.
Please!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Gata, am gasit Windor Pilates!

Nu te mai deranja.

Eu fac acum un program complex de 8 saptamani. Interzis incepatorilor. Am mai multe sedinte de stretching si poate bag pilates in loc.

Ce sa mai zic: in afara de pauza de 8 luni de graviduta si inca 8 luni dupa (ioi) am facut si voi face sport aproape zilnic. Faceam di de 2 ori pe zi, dar apuse sunt tineretile noatre....

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by andreeaatan

Unde exact ai gasit Pilates pe ODC poate ma pot baga si eu.
Please!

Mama lui Thomas

Cum adica unde am gasit? Ca sincer eu nu ma pricep...am urmat pasii care mi i-a zis sotul meu si anume: am dat drumul la oDC si la search am scris Winsor Pilates, am mai selectat acolo in stanga niste chestii(si anume sa aiba min 50 mb,sa fie free si cam atat cred) si apoi am dat search si in cateva minute mi-au aparut mai multe...cred ca in jur de 15 din care eu am descarcat cele pe care scria CD1 si CD2. Dar nu stiu daca sunt cele bune...daca nu te descurci diseara o sa-l rog pe sotul meu sa-ti explice el ce si cum, ca el se pricepe.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Vreau si eu Pillates! Cum le gasesc, unde-i odc? Imi da si mie cineva adresa? Se pot trimite prin mail?

Mergi la inceput

Merci, dar m-am descurcat. Desi am gasit usor de copiat numai CD1.

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by andreeaatan

Merci, dar m-am descurcat. Desi am gasit usor de copiat numai CD1.

Mama lui Thomas

Cum te-ai descurcat? Ca vreau si eu Pilates. Pe ODC nu am acces, este o retea peer to peer si eu nu sunt membru. Imi spui si mie, te rog?

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput