putin sport
Raspunsuri - Pagina 11
Larra spune:
andreeatan , in mod sigur am sa renunt la sala asta , m-am bucurat ca e aproape de casa , dar mai bine fac eu singura acasa decat sa le mai dau lor bani aiurea. In ceea ce priveste sala recomandata de tine , pare ok insa mi-e greu sa ajung acolo , mai ales ca eu termin munca la ora 6.
Si mai am o intrebare pentru voi : daca ma apuc eu singurica de tae-bo acasa nu e mai bine? Adica voi ce-mi recomandati pentru slabit , mers la sala de fitness sau aerobic?
Dorsilia spune:
fetelor, nici eu nu vreau sa merg la sala dar nici dvd-uri cu Pilates n-am, am link-urile date de voi doar.
Acum...ma intreb si eu pt slabit sanatos, anume vro 8 kg, m-ar ajuta sa fac acasa abdomene pe o banca de abdomene .....si apoi sa mai fac si stepper sau poate bicicleta?) ...ce sa-mi cumpar din astea doua oare ? In afar de toate o sa-mi organizez cumva si dieta ca fara o dieta sanatoasa un pic de sport e frectie la picior de lemn cred.
andreeaatan spune:
O sa incerc sa raspund atat pentru Dorsilia, cat si pentru Larra.
Grasimea in exces dispare asa; gandditi-va ca aveti o tigaie in care puneti o bucatica de unt la topit(nu faceti asa ceva acasa, folositi mai bien ulei de masline)
. Untul se topeste mai repede daca este plimbat pe toata suprafara calda a tigaii.
Asa este si cu grasimea din organism: cu cat suprafata lucrata erste mai mare, cu atat grasimea se topeste mai repede.
Eu fac acasa, dar am mers la sala ani in sir, pana am invatat sa fac corect exercitiile de orice fel, atat fitness, cat si cardio si stretching.
Abdomenele singure nu au efect prea mare. Este, intr-adevar un consum caloric, dar mult mai bine arata intregul corp daca se face un program pentru toti muschii.
Sfatul meu pentru Larra-ar fi exceptional daca ai incepe, macar 6 luni, cu sala profesionista, cu instructor si consilier de nutritie. Tae-bo pare simplu, dar eu as lua intai lectii, mai ales pentru ca instructorul te poate corecta. Daca exercitiile nu sunt facute corect, tot ceea ce prin mecanica muschiului ar putea duce la rezultate se pierde. Ca exemplu, eu am luat lectii de tae-kwondo un an si abia pot sa spun ca stapanesc miscarile de baza. Corect, nu oricum.
Dorsilia-ai dreptate cu saritul coardei si coloana, mai ales pentru cele care au nascut... Dar e bine sa lucrezi si partea de sus, nu numai trunchiul si picioarele. Pentru asta, tot un instructor te-ar putea pune pe drumul cel bun.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
andreeaatan spune:
Pentru documentare si exemplificare 2 siteuri: taiati x-urile, ca nu stiu daca sunt reclame sau nu.
xwww.getfit.rox
xwww.doctor.info.rox
Mama lui Thomas
Allure spune:
Fetele cu gimnasticaaaaaaa! Unde sinteeeti?
Sper ca sinteti ocupate cu exersatul.

Mai luati o pauza sa ne spuneti si noua ce-ati mai facut...
andreeaatan spune:
AICI!
Si eu ma gandeam sa vin sa dau semnalul de inviorare, dar vad ca ati ffost mai rapide.
Programul saptamanii patru: se executa superserii (faci exercitiul x pentru bicepsi continuat fara pauza de ex.y pentru tricepsi, per example). Raman la 2 exercitii, a cate 3 serii, a cate 12 repetari, ca nu pot face 3-3-12.
Luni: flexii+expensii coapse
Marti: Biceps+triceps+cardio 35 min
Miercuri: 45 min cardio
Joi: stretching+30 min cardio
Vineri:spate=piept+25 min cardio
Sambata: umeri+abdomen+30 min cardio
Duminica: stretching
Va marturisesc ca sper sa duc la bun sfarsit programul fara sincope.
Mama lui Thomas
carolinah spune:
Nu stiu cum de imi vine randul sa raspund exact dupa ce expune Andreea un super-program de o saptamana. Asa ca mie imi vine sa ma bag in colt si sa tac, pt ca in contextul dat, ceea ce fac eu nu mai e sport...
Dar asta este, mergem mai departe, sportul meu de w/e a fost batutul magazinelor sambata seara si........ atat
.
Astazi voi face programul de avansati de la Pilates, pe care m-am laudat ca-l incep, dar nu am mai apucat. Tot de astazi (off topic, de altfel) reincep sa ma hrandesc f sanatos, ca o luasem usurel pe alaturi cu covrigei, prajiturele etc.
Va doresc o saptamana buna si activa!
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
andreeaatan spune:
Nu a fost cu intentie...Si eu ieri am calcat stramb cu 100 gr. de inghetata si faptul ca o zi am pus pusca jos de tot nu m-a ajutat sa dau jos saptamana trecuta decat 600 grame.
Mama lui Thomas
Allure spune:
Ce sa mai zic eu care ieri seara am facut o pizza delicioasa si am bagat in mine ca o sparta ! 
Ma consolez insa cu ideea ca am facut gimnastica regulamentar.
Daca as putea sa nu mai maninc piine deloc, probabil as slabi mintenash, dar nu ma satur..! 
(la mine slabit inseamna a da jos vreo 2 kilograme ce le am in plus pe burta si "aripioare"...o nimica toata, da ma vait de zici ca-s obeza..
)