putin sport

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Programul de luni a fost facut full-option, adika am facut 3-3-12, vezi explicatiile de mai sus. Si o tura de abdomene, numai cat sa nu se supere cezariana pe mine.

Sunt pur si simplu franta, ma bag in pat.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Nimcni, nimic pe aici, mey, fetele!
Suntem pe pagina n-spea!
Eu ma tin de program.

Vad ca tot apar diverse subiecte noi : care e mai bun, aerobicul sau fitnessul, tae-bo mareste sanii, si la noi bate vantul.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sal'tare la mishcaretze!
Am vrut sa scriu ieri, da nu v-am gasit, shi mi-a fo lene sa va caut
Io fac cel putzin o juma de ora de sport continuu pe zi, iar in rest cit-un set de 100 de mishcari, de regula cele pentru fund, cind o culc pe Juli, intinsa pe pat, imi ridic bazinu ritmic, e super ushor!
Exercitziile-s inventate oarecum de mine, cu toate ca nu numa io le fac , nu e nika cc complicat, doar ce simt io ca-mi lucreaza mujkii, ca de asta am nevoie, nu de slabit, tzelu meu e sa-mi fac kutu bombat shi gambele rotunde pina-n iulie , shi la ritmu shi perseverentza de pin-acu, sigur reushesc Deci: 10 minute aplecari stinga-dreapta, pentru abdomen, am vazut ca nici picioarele shi fundu nu shomeaza la treaba asta , pe urma 10 minute exercitziu pentru gambe, ma tzin de spataru unui scaun shi fac cu picioarele ca la stepper, e bun pentru gambe, abdomen shi spate, iar ultimele 10 minute fac un exercitzu pentru fund, cu picioarele departate un pic shi genunkii flexatzi imping bazinu inainte ritmic, e bun shi pentru abdomen.
Sper ca s-a intzeles ce-am vrut io sa explic de zor aci, ca am 2 elementzi perturbatori pe linga mine shi doo ferestre de mess deskise
Bafta shi mishcare multa!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amistadt spune:

Hop si eu...de fapt ar trebui sa fac hop hop hop pana slabesc

Am inceput cu programul usurel acum o saptamana; nu ma astept la rezultate rapide si spectaculoase, ma bucur ca ma simt mai mobila, mai flexibila, ca le fac cu multa usurinta, ca deja simt nevoia de mai mult. Probabil in weekend o sa trec la advanced.

Atat deocamdata, merg sa ma misc Va povestesc cum merge...incerc sa mananc mai putine dulciuri ; noroc ca painea nu imi place.

Spor la treaba si ma bucur ca v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pe mine cred ca nu ma intrece nimeni cand vine vorba de lene de sport nici macar cateva exercitii nu am chef sa fac ....o sa incerc sa mai alerg dar astept calduraasa ca pana la vara nu stiu daca ma voi mobiliza in vreun fel
ma ingrijoreaza ceva in schimb ...chiar acum am citit un articol intr-un ziar despre colesterol si sfatul medicului este ca in afara de faptul ca sa evitam pe cat posibil grasimile si in special cele de origine animala , sa facem cat mai mult sport pentru diminuarea colesterolului...cica la o dieta fara grasimi stricta nu reducem nivelul colesterolului decat cu maxim 15% restul doar cu exercitii fizice
asa ca cine stie ca sta nasol la acest capitol trebuie sa se apuce serios de sport...adik si eu...va mai citesc poate ma molipsiti si pe mine si-mi vine cheful de sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

N-am mai trecut cam de multisor pe-aici pentru ca am fost plina de treburi la servici. Si ca un facut, daca nu am mai citit cum va mobilizati voi, m-am lasat pe tanjeala si n-am facut nimic. Dar de azi reincep. Cu Pilates.
Ma gandesc ca as putea s-o inscriu pe fi-mea in club, ca mi-a cerut sa mearga in piscina iar, asa ca de 2 ori pe sapt o duc pe ea la inot. Pacat ca in orele alea nu pot face si adultii. Daca tot sunt acolo... as fi profitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Am intrat la ora asta ca sa ma laud cu isprava mea. Am culcat copiii si dupa aceea am facut programul de incepatori pilates.
Sunt tare mandra de mine. Nici nu e greu macar, sper sa dea rezultate. M-am uitat si la al doilea, ala-i cam repejor pentru mine. Dupa cat timp ziceati voi c-ati trecut la avansati?
Si inca ceva: care-i treaba cu kitul? Nu sunt doar astea 2 dvd de exercitii?
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

uite ce am gasit, asta ar fi "best value":

20 minute circle workout
Mari's body-sculpting breakthrough uses the Winsor Pilates Sculpting Circle to provide an increased level of resistance to your workout.

accelerated fat burning workout
This fast and fun 50 minute Pilates inspired workout was created to burn more fat and calories than ever before.

10 minute sculpting blast workout
Designed to get your body up and moving, this "fast blast" helps hit major muscles for a quick total body tune-up.

sculpting circle advanced
Sculpt even deeper into your core muscles and target those hard-to-tone muscles with this advanced Winsor Pilates Circle workout.

abs workout
Isolate your abdominal muscles, flatten your stomach and trim inches from your waistline for a firm, sexy mid-section.

bun & thigh workout
Isolate your buns and thighs with an effective series of moves for a sleek, sexy lower half.

upper body sculpting
Isolate your arms, shoulders and upper back in this targeted workout.

back workout
Build a stronger, more flexible back, loosen tight areas, develop better posture and feel more balanced and in control.

fat burning cookbook and exercise planner
This convenient booklet includes Body Sculpting Plan, The Winsor Dozen, and the Win-in-10 Weight Loss Program featuring a calendar, nutritional guides, recipes, and a 30 day tracker.

Winsor Pilates Sculpting Circle
Use the Winsor Pilates Circle to provide an increased level of resistance over traditional Pilates programs.

setul asta ar costa 79,80$ !!! este cel mai scump!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Ma inscriu si eu in clubul Pilates! Am o saptamana de exercitii, seara de seara. Deocamdata nu se vede nimic, dar perseverez. De saptamana viitoare o sa incep cu bicicleta si banda de alergat, marti si joi.
Pana la vara vreau sa dau jos burtica asta inestetica si sa mai intaresc niste muschi .

Spor la treaba!

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

Buna fetelor
citind pe-aici numai lucruri bune despre pilates cu greu le-am facut si eu rost si m-am apucat.tin sa mentionez ca nu vreau sa slabesc nici macar un kg ci doar sa-mi tonific musculatura.mai intai cu ceva incalzire ca de cand nu am mai facut sport "trosneam" la fiecare miscare.dupa primele doua zile mi-am zis ca nu trebuie neaparat sa-mi placa,important e sa fie eficiente...dar azi,dupa a 3-a sesiune(aceea de 20 min pt incepatori) m-am hotarat ca NU!!!nu sunt pentru mine.eu sunt prea energica.ma plictisesc ingrozitor exercitiile astea!si cu toate ca nu am mai facut sport de 2 ani nici febra musculara nu am facut dar nici 100%corect nu reusesc sa le fac.asa ca...va cer si eu sfatul,fetelor:credeti ca e mai bine sa ma duc la sala,la fitness?parca atunci cand trag de fiare simt si eu ca lucreaza corpul meu si nu ma plictisesc.repet,nu vreau sa slabesc,vreau doar sa mi se intareasca muschii!sau sa continui cu pilates?cu toate ca mi-e teama ca daca nu imi face placere...o sa renunt repede...
va pup,un week-end placut!!

Mergi la inceput