putin sport

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Conchit

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu am facut vreo 2 luni, zilnic Pilates ptr fund si coapse si in paralel fitness la sala.

Pilates nu face minuni repede ci incet si sigur. eu l-am luat de pe internet. m-am concentrat pe Pilates de fund si coapse ca astea erau problemele mele , dar mai am "advanced " si "basic".

dupa cum vedeti folosesc trecutul... ca am ramas insarcinata, apoi n-am mai fost, apoi am sperat din nou si asa am lasat-o moale (a se citi balta) cu sportul.

va citesc cu interes ca zau ca se deschide pofta doar citind pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Allure, eu nu alerg. Am incercat pe aici prin cartier, dar adun toti maidanezii dupa mine, asa ca am lasat-o balta, ca nu vreau sa ma trezesc la Spitalul Coletntina cu injectii in burta...
Incerc insa sa compensez cu bicicleta. Asta m-a salvat si in "tinerete" cand am slabit de la 80 Kg, la cat ajunsesem prin 1995 (la doar 20 de ani). Brrrrrrrr.......

Aseara am fost la masaj anticelulitic. Super! Si apoi am facut 20 min de Pilates. Maine incep cu advanced. Hurrrrrrrrra!!!!!!!!! Precis ma voi pierde cu ritmul ala infernal, dar ii mai dau pauza din cand in cand.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Larra-merci de cuvintele frumoase. E rau ca instructorul nu te baga in seama, eu as renunta la sala respectiva, asta dupa ce as faca plangere la patron vis-a-vis de instructor. Sincer. Oricum ca ti-a zis cardio intai si dupa aceea greutati arata ca e un cretin.

Eu, ca si Mona B, am avut parte de un instructor special , fostul logodnic, actualul sot.
Si m-a si bruftuluit cateodata, cand meritam. Oricum, eu am facut sport de performanta in liceu, am alergat in facultate.

Sa ma explic cu cardio 70%. Stepperele, benzile de alergat, bicicletele pot fi din acelea care monitorizeaza ritmul cardiac.Astfel, se considera ca dand rezultate executarea exercitiilor aerobice-cardio cu anumite frecvente cardiace, in functie de varsta.
Uite aici, un exemplu.
Eu am 28 ani si vreau sa fac exercitii cardio de 70% -inseamna ca trebuie sa am o frecventa cardiaca de 140 batai pe minut. Daca cineva are 40 ani, 70% este la 130 batai pe minut.
Sper ca m-am facut inteleasa.

Probleme cu gleznele
-ieri am fost rau cu gleznele si cu ambele picioare in ansamblu si am pus pusca jos. De azi trec la versiunea light a programului meu de 8 saptamani.
Si anume: se renunta la un exercitiu din cele 3 pentru fiecare grupa musculara, repetarile raman aceleasi si seriile la fel. Iar cardio sa nu depaseasca 20 minute, in saptamana 3 si 4. Sper ca pana la saptamana 5 sa depasesc cumpana gleznelor... Nu mai sunt ce-am fost, mama-mama.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Larra, aceasta sala este in centru in Bucuresti, nu stiu daca iti este la indemana, dar pot garanta ca vei fi mai bine tratata. Au consiliere de nustritie si to felul de programe. Getfit Gym e la linkul asta (sterge x-urile din fata si spate)

xhttp://www.getfitgym.ro/x

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by Laura B

Recunosc ca m-ati facut cu "pofta" cu Pilates, asa ca m-am uitat putin pe site-ul dat de Allure. Sincer pare foarte interesant, dar am cateva nedumeriri. In primul rand, ce am inteles eu de acolo e ca expediaza produsele lor doar in State; international se pot comanda in Australia, Noua Zeelanda, Austria, Elvetia, plus inca vreo 2 alte tari, insa Canada nu e pe lista. Intrebare: Allure, poti sa-mi spui, te rog frumos, de unde ai cumparat tu kit-ul? Din Canada? Pe noi ne cam bate gandul sa inchiriem o casuta postala in Bellingham- Seattle pentru abonamente/cumparaturi mici online din State, dar nu am idee cand si daca chiar o sa merite sa o facem...

Laura

Ah, ce rusine! Nu am verificat site-ul sa vad ce si cum. De obicei 99% din ele fac shipping si in Canada. Eu mi-am luat casetele din Indigo, daca stii magazinul. Am vazut ca tot ei vind si online, in Canada. Da un search pe Google dupa "winsor pilates" si vezi ce iti apare..Posibil ca preturile sa fie mai maricele pe alte situri. O sa ma uit mai cu atentie si va spun ce si cum. Am impresia totusi ca oferta aia de 10$ de pe situl original nu e identica cu ce am luat eu pentru 50$.

Posibilitati sint de a le achizitiona, nu te ingrijora.

Mingea aia mare se cheama "fitness ball", o am si eu si e nemaipomenita daca stii cum s-o folosesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Allure, multumesc mult! Daca ai spus Indigo, ai spus Chapters, iar de la ei am cumparat o multime de carti. Sectiunea de fitness nu prea am studiat-o insa.
Te mai stressez cu o intrebare: tu care kit il ai?
http://www.chapters.indigo.ca/default.asp?Lang=en&Section=home&Ntt=winsorpilates

Laura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura B

Allure, multumesc mult! Daca ai spus Indigo, ai spus Chapters, iar de la ei am cumparat o multime de carti. Sectiunea de fitness nu prea am studiat-o insa.
Te mai stressez cu o intrebare: tu care kit il ai?
http://www.chapters.indigo.ca/default.asp?Lang=en&Section=home&Ntt=winsorpilates

Laura

Numarul 4 si 5 sint identice si sint ceea ce am eu. Cred ca si 1 e la fel...nu sint sigura. E o mica diferenta de pret intre ele care nu stiu de la ce provine...

Practic, cele 3 dvd-uri contin asa: (iti spun ca sa nu ai surprize) pe unul se explica exercitiile in detaliu (nu e pentru exersat propriuzis), body mechanics and stuff, pe unul e un program de 20 min pentru incepatori (f bun pentru cele care nu au conditie fizica buna si o iau de la zero) si un disc cu un program accelerat care e de fapt de baza...eu dupa o saptamina de "basic" am trecut la avansati ca sa am rezultate mai rapide. Nu le vei putea face pe toate de la inceput, dar le faci cum poti si cu timpul vei deveni mai puternica, vei face din ce in ce mai mult si mai bine.

Eu in prezent fac cu mare usurinta 95% din exercitii iar vreo 2-3 mai greutz...
Chiar ma gindeam ieri ca deja mi se pare prea usor si corpul meu nu mai e "challenged enough"....trebuie sa mai adaug niste greutati in program, ca am atins un plafon nasol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Allure
Mingea aia mare se cheama "fitness ball", o am si eu si e nemaipomenita daca stii cum s-o folosesti!

am dvd-ul cu explicatiile si mor de ciuda cand vad cat de usor pare pentru tanti aia de la televizor. eu nu reusesc sa-mi tin echilibrul :-)) o sa incerc din nou dupa ce o sa ma fortific cu Pilates.

era un topic pe-aici despre saritul coardei, asta e tot cardio? adica poate sa inlocuiasca alergatul?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by Allure

am dvd-ul cu explicatiile si mor de ciuda cand vad cat de usor pare pentru tanti aia de la televizor. eu nu reusesc sa-mi tin echilibrul :-)) o sa incerc din nou dupa ce o sa ma fortific cu Pilates.

era un topic pe-aici despre saritul coardei, asta e tot cardio? adica poate sa inlocuiasca alergatul?

E cardio, dar dupa parerea mea nu e prea sanatos in principiu, mai ales pentru cei cu dureri de spate (cu patologii ale coloanei vertebrale). Am mai spus si o repet si aici: tzopaitul face rau la vertebre (prin tasarea discurilor intervertebrale deja sensibile).
Puneti accentul pe fortificarea muschilor!!! Asta e cel mai sanatos.

Exercitiile "repetitive" (mersul pe bicicleta, aerobic de orice fel, jogging, s.a) daca nu le faci sub indrumare profesionala poti sa sfirsesti prin a te accidenta . Se cheama "overuse injuries" si o sa explic alta data ca acum nu am timp..

Pupici.

Mergi la inceput