?kg inainte si ?kg dupa nastere

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Prima sarcina: 63 Kg inainte, 75 Kg la nastere, 60 Kg la un an dupa.
A doua sarcina: 60 Kg inainte, 74.5 Kg la nastere, 60 Kg la 6 luni dupa nastere.

Evident ca acum vreau sa ajung la 57, ca daca tot am reusit prima oara... Si mai am 3.5 luni pana implineste bebelina un an, asa ca trebuie sa ma mobilizez.

Dar, sa stii ca eu am inteles ca persoanele mai grele iau mai putin in greutate.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

cand am ramas insarcinata aveam 58kg,pe urma am slabit 4kg=>54kg
inainte de a naste aveam 74kg
imediat dupa nastere cantaream 64kg
dupa 1 luna am coborat la 54kg,fara sa fac nimic,doar am alaptat...

Anca &Alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Eu am avut 48 de kg inainte,am luat 12 si dupa bebe am ramas la 50, si cu burtica restanta. Dar a inceput sa dispara. Am respectat partial dieta montignac. Eu zic sa faci bebe si sa nu iti faci probleme, pentru ca poti sa dai jos linistita si dupa, doar sa nu mananci cat doi! Mult succes !

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

dragelor, eu am avut 53 inainte cind am ramas insarcinata si inainte sa nasc am ajuns la performanta de a avea 83. acum am 63 si scad vertiginos. tin o dieta, cu toate ca nu am alaptat aproape deloc. sint ok acum, dar pina nu ajung inapoi la 53 nu ma las

spor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

draga Babisa sunt exact in aceeasi oala cu tine .numai ca la 1.68 cm am luat inainte sa raman insacinata7 kg.pe degeaba .am mers la ocentru de intretinere sa fac proceduri pt slabit dar intre timp am aflat ca sint insarcinata. am intrerupt totul si am plecat cu 65 de kg. am pus pana la 86 in ziua nasterii.am nascut prin cezariana si cand am iesti din spital aveam 74.acum am 70.de doi ani si 5 luni de cand am nascut ma chinui sa slabesc ,fac sport regulat ,masaj,sauna,impachetari dar nu tin regim.nu slabesc nici un gram.mai vreau un copil dar intai slabesc 10 kg.ca sa plec de la kg. putine in sarcina.tin regim acum si fac tot ce am enumerat mai sus.tare greu pt mine.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

54 kg inainte de a ramane insarcinata
72 kg la sfarsitul sarcinii(am luat 18 kg)
acum am 62 kg, in prima luna am dat jos 10 kg, apoi m-am mai ingrasat pe parcurs

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

58 kg inainte de sarcina. Avusesem o perioada de depresie in Germania si bagam dulciuri la greu si devenisem dependenta de jocurile pe computer, nu ma miscam cu orele de la calculator. N-am pus mai mult, ca n-am predispozitie genetica la ingrasare.
73 kg la nastere. Dupa ce m-am alimentat ca la carte in 8 luni de sarcina, in a 9-a m-a prins o pofta nebuna de dulce si mancam un borcan de Nutella de 400gr.in trei zile.
In prezent am 55 kg, dar au contribuit la asta o stare psihica si fizica mult mai buna de cand sunt in Canada, plus alergatul dupa copil, cumparaturi, miscarea regulata la sala, mancatul...pe apucate si nu in ultimul rand, alaptatul, de care inca n-am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

55 kg inainte de sarcina, la maternitate aveam 72 kg, acuma dupa aproape un an 59 kg.
Am slabit mai mult imediat dupa ce am iesit din spital insa in procesul alaptarii am pus kg inapoi.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris Ciurea spune:

55 kg inainte de a ramane insarcinata, 86 kg in ziua cand am mers la spital sa nasc, 57 kg la 7 luni de cand am nascut. Cu cele doua kg nu prea ma mai stresez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

inainte de nastere: 62 kg
la sfarsitul sarcinii: 72 kg
am ajuns acasa: 64 kg.
dupa nastere + 10 kg
cand eram in toiul curelor de slabire am ramas insarcinata cu bb2(62 kg)

Doina19+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput