?kg inainte si ?kg dupa nastere

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Io nu am facut nici un copilash , dar am un feeling ca o sa ma fac cat un buldozer.Cred ca o sa ma puna barbatu' intinsa pe jos si o sa ma dea de-a dura!!!

Taaare imi mai place mancarea si ma ingras asa de usor ca ma ingrozesc la gandul cum o sa arat cand o sa ma duk la maternitate!

Va invidiez pe cele care reusiti sa aratati dupa o sarcina la fel de bine ca inainte!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

inainte sa fiu gravida aveam 49
inainte sa nasc 62kg
dupa 10 zile cand am esit din spital 55kg
-acum dupa un an de la nastere 48-49 fara sa fac nici un sport si fara diete....

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

1.70 inaltime
-inainte de sarcina 55 kg
-sfarsit de sarcina 75 kg
-acum la 1 an si 7 luni 57-58 kg

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by speel

Salut.
Prima sarcina aveam 48 am pus 6 dupa ce-am nascutam ramas cu 46.
a doua aveam 50,am pus 10 dupa ce-am nascut am ramas cu 53.Dupa 3 luni de la nastere am ajuns repede repede la 39,sa dau coltu nu altceva,m-am reabilitat la 46,m-am lasat de fumat si am......54.Ma simt super bine asa.

Mama!!! Dar ce inaltime ai? Mi se pare ca esti exagerat de slaba!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Inainte de sarcina aveam 1.68 cm si 57 kg.Inainte sa nasc aveam 85-86 kg.Imediat dupa nastere 78 kg,la o luna dupa nastere 73.La 7 luni de la nastere 64,iar acum la un an si 2 luni dupa nastere am ajuns iar la 68 ...rusine mie.Dar lucrez la amibitie acum,sper sa ma redresez cat mai repede,sunt jenanta ca aspect

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Inainte de a fi insarcinata aveam 48 kg, in primele 3 luni de sarcina am slabit pana la 46 iar inainte sa nasc aveam 62. Dupa nastere intr-un timp relativ scurt am revenit la 47 si ma mentin:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Inainte de a ramane insarcinata aveam 44 kg, am luat 16 kg pe parcursul sarcinii (am ajuns la 60 kg) si dupa nastere am ramas o perioada destul de lunga la 48. Acum am 51 kg, e binisor.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Georgiana,pai la 54kg is asa de slaba?pai am 1,65, eu zic ca-i bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Inainte de sarcina,am avut 49kg.,la a 2 luna de sarcina,scazusem 4kg,in seara dinaintea nasterii 61kg,iar acum,la 2 luni dupa nastere am 55kg.Sper ca pana la vara,sa revin la kg.initiale.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Inaltime - 1,70

Inainte de a ramane insarcinata - 62
La nastere 62 + 14 = 76; Mara a avut 3,850 kg
Cand am ajuns acasa - 69
Acum, la un an si 9 luni de la nastere - 63 (35 de ani)

Ce si cum mancam in timpul sarcinii depinde de la persoana la persoana; eu am mancat relativ normal, nu puteam manca prea mult caci simteam ca explodez. Si nici nu imi era foame tot timpul, asa cum se intampla altor persoane.

Succes!

Gabi

Mergi la inceput