primavara la mare

primavara la mare | Autor: enn

Link direct la acest mesaj

Dupa ce-am petrecut sarbatorile tusind pe trei voci, am īnceput sa calatorim, deocamdata cu sufletul, spre tarīmuri mai īnsorite. Visam la o pensiune primitoare īntr-un orasel linistit de pe malul Marii Mediteranee, unde sa putem petrece 2-3 saptamīni la sfīrsitul lui martie-īnceputul lui aprilie. Baie īn mare nu vrem sa facem neaparat, dar ar fi frumos sa fie destul de cald ca sa putem construi castele de nisip cu copilul. Activitati, altele decīt plimbari, baut cafeaua pe faleza, mers dupa-masa la cofetarie, vizitat eventual un muzeu sau iesit seara la un film (cu schimbul), nu ne dorim. Scopul principal e sa ne odihnim si sa adunam forte pentru sosirea lui bb2 (iulie).
Are cineva vreo sugestie unde am putea merge? Va multumim anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Daca te vei gindi sa alegi Italia, uite aici citeva pagini :

http://www.agriturismo.it/enindex.asp

http://it.venere.com/mediterraneo/riviera_ligure/cinque_terre/

http://www.expedia.it/daily/feeds/case_vacanza/default.aspx?rfrr=-40357

Parerea mea e ca poti alege un agriturism in Liguria ( mai exact Cinque Terre superba, cu via del'amore o straduta care uneste pe malul marii cele 5 "sate" si pe care te poti plimba "pe jos" sau cu trenul ... ), Toscana, Calabria sau Sicilia ( cu toate ca e cam departe ... dar acolo sigur iti vei putea baga picioarele in apa macar .. eu m-am balacit la inceput de decembrie ). Campania daca vrei sa poti face mici excursii la Napoli , Pompei ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Crista, multumesc mult pentru raspunsul prompt si pentru link-uri. Noi am vrea sa mergem cu avionul si sa nu ne plimbam prea mult (decīt pe jos, pe plaja sau prin oras). Asa ca ar intra īn calcul si Sicilia resp. Calabria. Deocamdata studiez oferta de pe link-uri, am ocupatie īn week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn.. doua intre link-uri au si optiune de limba germana. In plus toate se refera la toate regiunile italiei si deci iti va fii usor sa alegi. Daca ai intrebari trimite PM ... si iti voi raspunde - de luni insa ..

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Initial creeata de enn

Dupa ce-am petrecut sarbatorile tusind pe trei voci, am īnceput sa calatorim, deocamdata cu sufletul, spre tarīmuri mai īnsorite. Visam la o pensiune primitoare īntr-un orasel linistit de pe malul Marii Mediteranee, unde sa putem petrece 2-3 saptamīni la sfīrsitul lui martie-īnceputul lui aprilie. Baie īn mare nu vrem sa facem neaparat, dar ar fi frumos sa fie destul de cald ca sa putem construi castele de nisip cu copilul. Activitati, altele decīt plimbari, baut cafeaua pe faleza, mers dupa-masa la cofetarie, vizitat eventual un muzeu sau iesit seara la un film (cu schimbul), nu ne dorim. Scopul principal e sa ne odihnim si sa adunam forte pentru sosirea lui bb2 (iulie).

Draga Enn, daca tot iti doresti o vacanta frumoasa pe malul marii Mediterane, iti recomand cu caldura sa mergi in Tunisia. Sigur nu vei regreta. Si in aprilie s-ar putea sa aveti noroc sa faceti si o baie in mare pentru ca in perioada aceea se intampla sa fie destul de cald, chiar pana la 30 C.
Vacanta placuta!
Are cineva vreo sugestie unde am putea merge? Va multumim anticipat.

Mergi la inceput

Merci, Criss! Īntre timp ne-am hotarīt sa mergem la Perpignan, īn sudul Frantei, unde au verii sotului o casa de vacanta. Baie sigur nu vom face, dar iesim mai ieftin si suntem mai flexibili decīt daca am merge īntr-o excursie organizata.
Retin īnsa Tunisia pentru la anul, mai ales ca mie-mi place mult de tot bucataria orientala.

Mergi la inceput

Cristinelor ,
am vesti bune. Am luat biletele de avion si am gasit dus la pret de 1 cent (sic!) + taxe. Asa c-am īnchiriat imediat si masina si studiem ce-am putea vizita īn zona. Casa Dalģ, de ex.

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Apropos de Tunisia, aveti ceva detalii?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Enn, ce frumos... este exact genul de vacanta pe care eu il ador, departe de zumzet, departe de haos... iar Sudul Frantei face parte dintre destinatiile mele de vis. Oooops, de fapt Franta in general, caci in afara Parisului nu stiu nimic, dar lasa, intr-o buna zi o s-o vizitez in lung si-n larg...

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput