Clubul nurorilor (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Si io-s viitoare miresica, cherry, dar mai am un pic...
Fetelor, ieri vorbeam cu soacra-mea, imi cere detalii despre rochita, cum va fi, daca mi-am luat bijuterii, etc. V-am spus ca daca-i fac pe plac, e cat de cat umana, dar... o cunosc prea bine si stiu ca nu va dura. Adica, da, Doamne, sa dureze pana la nunta, apoi...
Oricum, ieri i-a venit fata in vizita si nici n-a vrut s-o primeasca... atat cat s-au vazut, a jignit-o. A venit cumnata apoi la noi in camera plangand... asta e, acum stie cine a crescut-o.

Am vazut ca ai raspuns anticipat la intrebarea mea. Acum ... vorbeste cu tine, dar o reneaga pe fiica-sa? E de jale. Pai daca face asa ceva cu propria-i fiica, nu ma mai ir ca si cu tine se comporta asa cum se comporta.

DA, DA. Si Raza e miresica anul asta...

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Raza noastra de soare,am citit eu la un subiect,ca tu dansezi sarbe indracite acasa.Mey,ce zice soacra-ta ,ca eu am lesinat de ras cand mi-am imaginat ce mutra o avea.
Asa mi-am imaginat eu scena,tu cu muzica la maxim ,dansand si soacra-ta pe la colturi,facand cruci.
Acum,nu stiu cum o fi ,dar mie ,cand ti-am citit postarea,imaginea asta mi-a venit in cap.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Raza de soare, sa fii o miresica frumoasa si iubita! Mai, dar ai o soacra...drac, nu gluma. Sa nu o lasi sa-si faca de cap, da-i cu flit de cate ori te sicaneaza. Si eu am tolerat-o 9 ani, iar cand mi s-au confirmat temerile(este o mare actrita, s-a prefacut tot timpul ca ma iubeste), ma port cu ea ca atare.
Andreea, sper ca la nunta sa ia o zi calduroasa si frumoasa, ca doar te mariti
Raza, si socrela mea a incercat sa-si bage nasul si sa-si dea cu parerea la nunta noastra, dar i-am dat cu flit si eu si sotul, asa ca s-a calmat, chiar daca ne injura in gand. Deci, a iesit cum am vrut noi , chiar i-am spus ca daca nu e de acord si nu-i place cum vrem sa facem, sa nu vina, ca nu o obliga nimeni. Moama, ce rea am fost!

va pupez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Raza noastra de soare,am citit eu la un subiect,ca tu dansezi sarbe indracite acasa.Mey,ce zice soacra-ta ,ca eu am lesinat de ras cand mi-am imaginat ce mutra o avea.
Asa mi-am imaginat eu scena,tu cu muzica la maxim ,dansand si soacra-ta pe la colturi,facand cruci.
Acum,nu stiu cum o fi ,dar mie ,cand ti-am citit postarea,imaginea asta mi-a venit in cap.

Eu o vad pe Raza luandu-si soacra de mana si invartind-o la o sarba... Va imaginati scena...Si mai ales cand o scoate din sarite.
Raza

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Raza, eu zic sa o dantuiesti pe socrela ta pana ies toti dracii din ea sau pana cade...moarta.
De multe ori ma intreb de ce mamele de baieti sunt asa duse cu capul si, credeti-ma, nu am reusit sa aflu raspunsul.
Dana, lasa ca cele 10 zile trec repede, tu vezi doar sa nu ti le faca soacra amare. Uite niste , ca sa-ti mai treaca supararea.

va pupez

Mergi la inceput

la toate nurorile!Voi imi faceti viata mai suportabila alaturi de soacra.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Eu zic sa-i puna Raza niste pantofi d-aia inrositi in foc,ca in povesti, si sa dantuiasca pana cade jos.Asa am citit eu ca a patit mama vitrega a Albei ca zapada.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cherry felicitari pt decizie. Vezi ca la "nasterea pe glob" gasesti informatii despre dr Tutunaru si poate iti vor fi de folos.

Da, si mie imi faceti viata mai usoara cand am ce si cui comenta despre socrii:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by diadaniela

Eu o vad pe Raza luandu-si soacra de mana si invartind-o la o sarba... Va imaginati scena...Si mai ales cand o scoate din sarite.
Raza

]

Cand ajung eu acasa, ea deja e cam satula de munca si o cam doare capul... si chiar daca noi locuim la etaj, tot se aude muzica... si cum sunt sarbe indracite, cred ca se cam zguduie si podeaua...
Cat despre invartit, abia astept la nunta ! Va imaginati eu, un copil, ii vin pan'la umar fara tocuri si ea, la 90 de kile ? Io s-o 'nvart ? Nici o sansa, fetelor ! Si cat de de mare, s-o vedeti ce suav joaca pe varfuri...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare
Cand ajung eu acasa, ea deja e cam satula de munca si o cam doare capul... si chiar daca noi locuim la etaj, tot se aude muzica... si cum sunt sarbe indracite, cred ca se cam zguduie si podeaua...
Cat despre invartit, abia astept la nunta ! Va imaginati eu, un copil, ii vin pan'la umar fara tocuri si ea, la 90 de kile ? Io s-o 'nvart ? Nici o sansa, fetelor ! Si cat de de mare, s-o vedeti ce suav joaca pe varfuri...

Si acuma spui, soro, ce soacra voinica ai?

10+

POZE

Mergi la inceput