Clubul nurorilor (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata fetele!Ce mai faceti?
Andreea ,cum ai ajuns tu pe frigul asta la serviciu? -30 de grade?
Camelia,bucura-te de perioada asta de liniste.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata!
Fetelor, nu mai suport frigul asta. La job frig, acasa frig, nu mai fac fata centralele, ca nu au gazele presiune; acasa avem radiator si macar in dormitor e cald, dar la job, un kkt de aeroterma care nu face fata, stam cu ceaiuri si injuram in gand.
Andreea, si eu m-am gandit la tine, locuiesti in orasul gerului, doamne, cum rezisti, ca eu deja ma gandesc sa emigrez in tarile calde?
Cami, ce soacra dusa ai! Poate ingheata din cauza frigului si scapi de ea
Anitha, nu va puteti muta, sa locuiti singuri? In locul tau, cred ca ajungeam la stirile de la ora 17.00 cu astfel de soacra. Si a mea e rea, dar macar nu stau cu ea, ca ar fi iesit
Dana, tu cum mai stai cu nebuna ta?
Elena, felicitari!

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu m-am obisnuit. Din fericire...sau din pacate. Ideea e ca aici e ger puternic, dar nu e asociat si cu vant. Dar in dimineata asta a fost chiar prea mult.

10+

POZE

Mergi la inceput

Fetelor, azi ma duc la dr.Tutunaru, pentru prima data. Vrem un bb cat mai repede si vreau ca totul sa fie ok. Mai este vreuna din voi pacienta lui?
Sa-mi tineti pumnii!

va pupez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela
Andreea ,cum ai ajuns tu pe frigul asta la serviciu? -30 de grade?

Am stat cuminte in casa pana a sunat nasu' ce a sunat nasu' si ne-a spus ca vine dupa noi cu masina. Daca nu, veneam cu autobuzul...Dar stateam ceva mai mult in statie.

10+

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cherry22

Fetelor, azi ma duc la dr.Tutunaru, pentru prima data. Vrem un bb cat mai repede si vreau ca totul sa fie ok. Mai este vreuna din voi pacienta lui?
Sa-mi tineti pumnii!

Mult succes si sa te vad cat mai repede la mamici....Asteptam vesti.

10+

POZE

Mergi la inceput

Andreea, cred ca eu la -30 grade as muri de frig, la propriu. Nu suport frigul deloc, nu pot respira, simt ca ma sufoc. Abia astept sa se faca cald!
Mai ai asa putin pana la nunta, cum te simti, ai emotii? Eu nu am avut nici o emotie, nu stiu de ce, poate pentru ca , dupa 9 ani de prietenie, asa trebuia sa fie. Oricum, ziua nuntii este ziua ta si sa te bucuri de ea cat de mult poti, sa nu te superi din cauza discutiilor care pot aparea, sa nu-ti pese decat de tine!
viitoarei miresici

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cherry,deocamdata o duc bine,dar sambata imi pleaca barbatul in Belgia,pt 10 zile,si iti dai seama ca raman cu
Bleah,ce crize am !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Si io-s viitoare miresica, cherry, dar mai am un pic...
Fetelor, ieri vorbeam cu soacra-mea, imi cere detalii despre rochita, cum va fi, daca mi-am luat bijuterii, etc. V-am spus ca daca-i fac pe plac, e cat de cat umana, dar... o cunosc prea bine si stiu ca nu va dura. Adica, da, Doamne, sa dureze pana la nunta, apoi...
Oricum, ieri i-a venit fata in vizita si nici n-a vrut s-o primeasca... atat cat s-au vazut, a jignit-o. A venit cumnata apoi la noi in camera plangand... asta e, acum stie cine a crescut-o.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cherry22

Andreea, cred ca eu la -30 grade as muri de frig, la propriu. Nu suport frigul deloc, nu pot respira, simt ca ma sufoc. Abia astept sa se faca cald!
Mai ai asa putin pana la nunta, cum te simti, ai emotii? Eu nu am avut nici o emotie, nu stiu de ce, poate pentru ca , dupa 9 ani de prietenie, asa trebuia sa fie. Oricum, ziua nuntii este ziua ta si sa te bucuri de ea cat de mult poti, sa nu te superi din cauza discutiilor care pot aparea, sa nu-ti pese decat de tine!
viitoarei miresici

Intr-adevar mai am FIX O LUNA pana la nunta. Cum sa nu am emotii. Sper doar sa mai treaca frigul asta, ca nu o sa reziste invitatii care vin din alte parti.
Raza soacra ta ce mai face?

10+

POZE

Mergi la inceput