Neveste disperate!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si eu tot fan Neveste disperate:)
Frumos cadou ne-a facut TVR-ul, si imi place la fel de mult ca si prima parte:)
Viata mea seamana cu cea a lui Lynette, si cand trebuia sa mearga la interviu, sotul ei bineinteles nu era capabil sa se ocupe de copii... am mers si eu asa odata la un inteerviu si mi-am lasat copilul afara pe hol in carucior... ca tati nu avea timp de el tocmai atunci:(((

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si mie-mi place , desi in momentele de luciditate imi dau seama ca-i o timpenie de serial, dar tot imi place ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mie imi e ciuda ca am pierdut episodul din 8 Martie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

imi place. Personaj preferat - Lynette. E bataioasa si naturala.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fetele ,imi spune-ti si mie de ce a murit sotul lui Bree? Chiar a facut infarct?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

fetele ,imi spune-ti si mie de ce a murit sotul lui Bree? Chiar a facut infarct?

Dana

A fost tare episodul...sotul facuse infarct si Bree a stat sa aranjeze patul si sa se imbrace la patru ace...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ce se intampla, s-a terminat seria 2?
Ca TVR1 tot muta ora serialului si mi-e frica sa nu scap vreun episod. Asa ca in fiecare miercuri ma uit pe programul tvr online in sperantza ca se mai indura sa mai dea un episod.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

nu s-a terminat seria 2, dar trebuie sa recunosc ca nu mai e la fel de buna ca prima serie....dar ma uit in continuare, hehehe!!!!

acum a reinceput Totul despre sex pe Prima si il revad...cred ca a treia oara sau a patra....nu ma plictisesc.....

Mergi la inceput