Neveste disperate!
Raspunsuri - Pagina 3
Ana-Maria21 spune:
GREY'S ANATOMY nu e cu Longoria dar mie imi place foarte mult.Este vorba despre viata unor interni intr-un spital si in afara lui(dar mai ales in spital)Si despre aventurile lor.Pe mine ma binedispune filmul si ma amuza.E un fel de ...SPITALUL DE URGENTA dar mai amuzant...mult mai amuzant
Ana-Maria21 spune:
Da .......si FRIENDS e super il vad si aici e in fiecare seara.Eu as urmari orice comedie numai comedie sa fie.Apropo de comadii sunt aici niste comedii marfa....
mama lia spune:
Ana Maria, mai detaliaza despre comedii, ca daca apare ceva si pe la noi sa nu ratez.......nu de alta, dar recunosc ca nu prea ma uit la tv, imi cumpar ghidul tv si dupa ce il rasfoiesc, imi incercuiesc emisiunile sau filmele care ma intereseza (nu sunt prea multe...).
am fost fan Fetele Gilmore, dar s-a terminat....si imi pare tare rau....nu am reusit sa il vad constant din pacate....dar filmul imi dadea idei bune vis-a-vis de relatia mama-fiica!!!!!
Ana-Maria21 spune:
si mie imi place Fetele Gilmore(bine ca mai e si aici serialul).Nu stiu daca e si in Romania DOI BARBATI SI JUMATATE(e ff frumos)si este o comedie aici super marfa se numeste REBA.Ma intorc si dau detalii.Va pup
diadaniela spune:
buna fetele!
Si eu sunt fan Neveste disperate. am vazut prima serie cand era sambata la TVR ,si il mai vad si acum.tot Eva Longoria imi place si mie. sper sa dea TVR -ul si urmatoarea serie.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Cristina A spune:
eu am episoadele primei parti pe 2 dvd-uri, numai ca nu sunt traduse, le vreti? Cred ca traducerea se gaseste pe subtitrari.ro
Teodora D. spune:
Fanelor "Neveste disperate", nu uitati ca azi TVR incepe difuzarea seriei a doua,la ora 21 si 10 minute. Cadou de 8 martie!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Alynutza spune:
Si eu sunt innebunita dupa el. De sarbatori mi-am facut rost de un DVD (si vreo 10-12 epsioade din seria 2 - din pacate atat s-a putut) am stat intr-o noapte pana pe la 3 si-am facut maraton Neveste disperate. Mie mi-a placut si cat am vazut din seria 2, se intampla tot felul de chestii neasteptate.
Vreau sa va spun ca inclusiv iubi se uita cu mine cand a fost difuzat prima data serialul.
blinky spune:
Eu sunt la seria doi! (de pe net...e drept). Este teribil.dupa sex and the city nu credeam ca voi mai gusta "seriale de fete", dar asta e f bine facut.Ma amuza, ma surprinde, ma captiveaza, si chiar ma face sa apreciez o dupa-masa cu prietenele.
Sunt o "fana" inraita cred
katty spune:
Abia am asteptat sa inceapa aseara, dar, ghinion, l-am urmarit in paralel cu carcotasii. Dar tot mi-a placut.
Catalina & Andrei (3ani si jumatate)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)