Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Isabela, tari ghini ar fi sa vii, desi nu inatzaleg di ci tzii asa motzis. Ca totdeauna, iarba de partea cealalta a raului e mai verde. De fapt, desi nu ma dau in vant dupa Londra, parca nici in tzara nu m-as mai intoarce .
Tot vreau sa va salut pe voi fetelor din Piatra, tu, Laura si parca si Lulu; pe acolo mi-am facut si eu veacul ce-a durat 8 ani, adica generala scoala 4 si liceul Rares; cum Laura isi spune 25 cred ca ne despart 5 ani, in plus pentru mine , deci nu sintem de-o clasa. Luat cortul si-am colindat Iesul 1 an, Bucurestiul 7 si apoi m-a luat avionul pe Tamisa.

Respectele mele pentru mamicile studente si multa bafta in sesiune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ioana, ti-am admirat Andreiul! Ce ochisori are si ce frumos sta in fundulet! Eu i-am coborat patutul ca imi era ca o vad in nas. Nu ti-e teama ca pica?
Avem si noi carusel din ala cu ursi, si paturica "Winnie the Pooh" .

A, si apropo de "fundal": unde gasiti voi abtibilde decorative asa mari? Eu am cautat, dar am gasit micute, nu mi-au placut...

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anis, uite ce mi s-a intimplat ieri. Poate si Ingrid plinge (maraie) din aceleasi motive.
I-am dat Evei sa manince de prinz, 180mg piure de pui cu legume si orez (borcanas). De obicei, cantitatea asta era suficienta pt ea. In vreo 45 min, am vazut ca isi freca ochisorii, ca ii era somn; am inceput sa o legan, ea a inceput sa maraie, i-am cintat, ea maraia si mai tare, isi baga degetele in gurita; am crezut ca e de la dinti; am facut mai intuneric in camera; ea deja era f nervoasa; i-am dat Tylenol gindindu-ma ca o dureau gingiile f tare, am schimbat-o de hainute, de diaper, am lasat-o singura in camera, in patut, deja ma apucasera nervii, ca ea incepuse de acum sa tzipe, isi baga minutele in gurita ...
Si tot asa; pina m-am suparat, am adus-o afara, in bouncer, si i-am facut un bibe de 180ml de formula; nu-ti spun cum a baut din biberonul ala; parca nu mai mincase de o saptamina!!! S-a linistit si a adormit instantaneu dupa ce a terminat bibe.
Saraca fetita plingea de foame ... si eu care nici prin cap nu-mi trecea ca ii este foame, pt ca abia mincase.
De-asta ma gindeam la Ingrid; incearca sa ii mai dai ceva de mincare, poate nu se satura la masa si ii este iar foame; pt ca nu cred ca plinge asa de mult doar de la dintisori. Probabil ca ai putea sa incepi si diversificarea pe linga san, sa aiba si ceva mai solid in stomacel, ca doar este fetita mare acum.

Yasmari, m-am conformat azi si am avut grija de sotulet

Isabele, LA MULTE LUNI!!! si multa sanatate baieteilor (mai ales lui Stefanel).

Cristina, LA MULTE LUNI!!! frumuselului Rares. Eu i-am vazut mai demult in poze, la Fetele din Iasi, pt ca si eu tot din Iasi sint . MULT SUCCES LA MASTERAT!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana , merci ca te gandesti la noi.E...sa stii ca m-am gandit ca poate e de foame.Dar nu e , i-am dat intr-o zi lapte de la mine si lapte formula hiperlactozata (in ziua cu diareea) pana nu a mai deschis gura(eu ii dau cu lingurita) si tot a marait.
Sigur e de la dinti, sunt aceleasi simptome ca la ceilalti,numai ca acum o chinuiesc mai tare.
Din ce am putut sa simt ,unul e gata sa intepe gingia.Sper sa se intample cat mai curand.
A si data trecuta temperatura corpului oscila intre 37.2-37.7.Ieri era 37.6, azi 37.2 ...
Pana nu ii vad ca strapung gingia, cred ca e normal sa-mi mai treaca si altele prin cap.

Remedii vad ac sunt putine...ca la colici de altfel.Azi fata mea a dormi ziua 3 ore, era lesinata de somn.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Diana Mirela multumim mult Da sta binisor deja Andrei in fundulet si de altfel nu mai suporta sa stea prea mult pe spate cand pica imeediat se enerveaza. Pai inca nu mi-e frica sa nu cada din pat ca nu se ridica inca in picioare doar. Nu stie inca. Dar curand il covoram si noi cu un nivel sa nu avem surprize. Alea de pe pereti le gasesc pe aici la noi prin magazine si in supermarket sunt ieftine vreo 50.000/buc. Si sunt o gramada de feluri. Cred ca gasesti si prin piata pe la standuri din astea si pe la articole de bebei sigur ca am vazut sin Bucuresti.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Isabele-mult succes cu operatia!! Pupici micutului,sa-si revina cat mai repede!!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acum am citit..Isabel...mult noroc cu operatia si La multe luni puiutilor!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by mamini
stagiul de pediatrie- e drept acum...mai multi ani, cu trupa prof Ciofu, cum spuneam si in alt mesaj

Ce mica e lumea. Prof Ciofu este unchiul fostului meu sef (Razvan Ciofu), prieten bun de familie (nepotu') tatal meu l-a cunoscut pe prof, si zicea ca e un om extraordinar...sper ca m-ai inteles

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, nu stiu cum e ca om, pot sa spun doar ca e profesionist, un tip f serios. si f bine ca barbat

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Isabela, mult norok maine, sanatate maxima, si sa va intoarceti cu bine

Succes, bafta si spor la invata stundentelor noastre. Mame eroineee!!!

Anis, multa sanatate si voua, si o noapte linistita!!!

Diana, abtibilde, la noi in Buc, le gasesti in pietze. La noi la Delfinului asa sunt.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput